valla sen 10 diyon ben bir ay aralıksız kocişle bir bodrumda bi antalyada bide iskenderunda halvete kapandım al sana 1 ay...!
ama ilk başkaydı hiç uyumadım beeee sabah 6 ya kadar ezan okundu bitti bzde hala ekşın...
benim suratsız halimi çekmek isteyen var mı ????
Hönk ne yaptın adetken mi yaptım hamileyken mi :) Kız biz yapmadık hamileyken benim adam konsantre olamadı kafasına değecek çocuğun git dedi bana :) sonra zaten dr amca yasak koydu bize :)
lenn garularr ben acıktım helva yaptılar tv de nasıl canım cektı
bugunde hc sevmedım menüyü ya ne etcemm cokta açımmm
sıznde işiniz gücünüz parıs
kısım sen anlamdın olyı bız halvette 10 gunde anca gırdık yanı 10 gun ılk gece yasadım dıyommmmm
beyaz eldivenle :)
nan hayat garusu yeter nan gel everek seni az canlan beeeeeeeeeeebenim suratsız halimi çekmek isteyen var mı ????
parisde paris cakkada cukka kop kop koplenn garularr ben acıktım helva yaptılar tv de nasıl canım cektı
bugunde hc sevmedım menüyü ya ne etcemm cokta açımmm
sıznde işiniz gücünüz parıs
nasssııı kafasına değecekkk ne bu boru mu tövbe tövbeeeeee
nasssııı kafasına değecekkk ne bu boru mu tövbe tövbeeeeee
heee bız 2 aydn fazla kardes yasadıkk ozamn
heee bız 2 aydn fazla kardes yasadıkk ozamn
sen dayak yemeden kendıne gelmıycenn
len azcık neşelen bıze katıl
bırak arkadan hüzünlerı gayrı
ha ha haaaaaaaaaaaaa papyonlaaaaa onu tullu şapkaylaaaa
hahahaahahahah delimisin nesin yaaaaa ay kocam dalacak odaya şimdi :) dedim daldı ne gülüyosun diye ne biliyim ne sanıyorsa artıkın :)
valla haklısın biri beni şöyle dövsede kendime gelsem toplanamıyoooommmmm
okadar işlevliyse tıkanan lavobo felan varsa hıc tamırcı kukacı felan cağırma nennnn
ay yarabbim yaaaaaa :) o şapka yüzünden kafamı yatağa koyamıyorum oturarak dizi çekiyoruz biz. Ay bugün çok güldüm senin yüzünden ben kocam kovacak işten beni :)
ayyy çok yaşa sen emi
koptum tekrar nan doğru yaz delüüüüüüüü
senin yazını şöle okuyom
biz 2 aydın kardeş yaşadık
gulmek ıyıydır bacımmmmm sorması ayıp mendıllerınız kaçtane var ben hap merak etmısımdır bu ıngılızlerın mendıl fabrıkasımı var acaba hep çantalarında ozel kumaştan mendıl olur
accık BURCUHAYAL le takıl bak nasıl kendine geliyorsun :) Yazdıklarını okuman bile yeter :)
heeeee dur şimdi :) ımmmmmmm her kıyafete 3 mendil düşüyor şekerim yedekli :) yalnız ben havaya girip akşam evde sebastian çağırcam :) Koca boşarsa sana gelirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?