Kokoşş Hatunlar Kulübü

valla sen 10 diyon ben bir ay aralıksız kocişle bir bodrumda bi antalyada bide iskenderunda halvete kapandım al sana 1 ay...!

ama ilk başkaydı hiç uyumadım beeee sabah 6 ya kadar ezan okundu bitti bzde hala ekşın...

kısım sen anlamdın olyı bız halvette 10 gunde anca gırdık yanı 10 gun ılk gece yasadım dıyommmmm

Hönk ne yaptın adetken mi yaptım hamileyken mi :) Kız biz yapmadık hamileyken benim adam konsantre olamadı kafasına değecek çocuğun git dedi bana :) sonra zaten dr amca yasak koydu bize :)

nasssııı kafasına değecekkk ne bu boru mu tövbe tövbeeeeee

Son düzenleme:
lenn garularr ben acıktım helva yaptılar tv de nasıl canım cektı
bugunde hc sevmedım menüyü ya ne etcemm cokta açımmm

sıznde işiniz gücünüz parıs

Tv nerde izliyorsun Bende yemedim bugün öğlen yemeği sabah ki tostla duruyorum valla ama acıkmadım :) ben sana yaparım helva bak bir onu bilirim tatlı niyetine :)

benim suratsız halimi çekmek isteyen var mı ????
nan hayat garusu yeter nan gel everek seni az canlan beeeeeeeeeee
lenn garularr ben acıktım helva yaptılar tv de nasıl canım cektı
bugunde hc sevmedım menüyü ya ne etcemm cokta açımmm

sıznde işiniz gücünüz parıs
parisde paris cakkada cukka kop kop kop
nasssııı kafasına değecekkk ne bu boru mu tövbe tövbeeeeee

hee boruuuuuuuuuuu
ne sandın yaaaaa

ay yarabbim yaaaaaa :) o şapka yüzünden kafamı yatağa koyamıyorum oturarak dizi çekiyoruz biz. Ay bugün çok güldüm senin yüzünden ben kocam kovacak işten beni :)

gulmek ıyıydır bacımmmmm sorması ayıp mendıllerınız kaçtane var ben hap merak etmısımdır bu ıngılızlerın mendıl fabrıkasımı var acaba hep çantalarında ozel kumaştan mendıl olur

heeeee dur şimdi :) ımmmmmmm her kıyafete 3 mendil düşüyor şekerim yedekli :) yalnız ben havaya girip akşam evde sebastian çağırcam :) Koca boşarsa sana gelirim :)

heeeee dur şimdi :) ımmmmmmm her kıyafete 3 mendil düşüyor şekerim yedekli :) yalnız ben havaya girip akşam evde sebastian çağırcam :) Koca boşarsa sana gelirim :)

annemmmmm böückkkk alya yetşin bıze gıdek temızlık yemek neyım yapak bana asıl zade gelecekmıssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…