tabı kızım halvet yapmaya yapmaya aydın oldular yakında alim olacaklarrr
burcummm geç karşıma şakrabanlık yap bakimmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...ttigi-sarkiciya-bakin-gulsemmi-aglasam-2.html
ŞUNA BAKIN GÜLSEK Mİ AĞLASAK MI YAHUUUUUUU
sen benızm çakralarımda dolanma bugun enerjimi alacaksın bu suratsızlığınla
hahhayyyyytabı kızım halvet yapmaya yapmaya aydın oldular yakında alim olacaklarrr
annemmmmm böückkkk alya yetşin bıze gıdek temızlık yemek neyım yapak bana asıl zade gelecekmıssssssssss
niye boşansın kız hatun kafa yapmayınca cillop gibi garuhahahahahahahahaahahahah hahahaahahahahahaah :) anaaaaaa boşansın bence :)
aşk olsun yaaa
kısım sen anlamdın olyı bız halvette 10 gunde anca gırdık yanı 10 gun ılk gece yasadım dıyommmmm
nassııı yanı 2 ay halvet olamadınızmı
ayyy çok yaşa sen emi
koptum tekrar nan doğru yaz delüüüüüüüü
senin yazını şöle okuyom
biz 2 aydın kardeş yaşadık
niye boşansın kız hatun kafa yapmayınca cillop gibi garu
daha kime benzetse beğenirdi
annemmmmm böückkkk alya yetşin bıze gıdek temızlık yemek neyım yapak bana asıl zade gelecekmıssssssssss
olamadıkkk
gulun nan siz gulunnn benm bacinumusummm vardıı zor yendıkkde oglanı yaptık töbeeeeeeeeeee
niye boşansın kız hatun kafa yapmayınca cillop gibi garu
daha kime benzetse beğenirdi
PARİS HİLTON DESE HAVAYA GİRERDİ HEEEEEEE
kıslar gecen kkda bı bolum hangı unluye benzıyorum dıye kızın bırı oraya resmını koymus peki ben kıme benzıyorum dıye sormus bırısıde su cevanı vermıs ACUN ILICALIYA şimdi bu bi iltifattmı
neee cıllop muu öcüüü gibi nannnn anaaaa olmusun arkasından konusturmayın benı sıncuk
olamadıkkk
gulun nan siz gulunnn benm bacinumusummm vardıı zor yendıkkde oglanı yaptık töbeeeeeeeeeee
kıslar gecen kkda bı bolum hangı unluye benzıyorum dıye kızın bırı oraya resmını koymus peki ben kıme benzıyorum dıye sormus bırısıde su cevanı vermıs ACUN ILICALIYA şimdi bu bi iltifattmı
sussss kısss dovecem senu sımcıkkk
yani aşkola bacım ben ona gülmedim zati
anlayamadığım yazıya güldüm
iyi oku emi anammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?