Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben sayfa yenılemıom dırek devam edıom atladığım olabılır hee başka işde edıom hoşgörun

güneşım paşama noldu cnm

kızlar bılmıyorumkı en son gıttık antıbıyotık vermıstı daha yenı bılıyorsunz oksurk surubu vermıstı sanırım atamadı ustunden hem grıp hem ateslı hem oksurukk haftasonu bakıma alıcam onuu dısarı yasak ama tuttryr araba araba adda adda delırtcek bını yaaa gece agla agla bogaszı yırtıldı sokaga cıkacakmıs

Yesho canım bişey sorucam orada kuaförlük mesleği nasıl bilgin var mı?
Belki ilgi alanın dışında ama hani gittiğin bir kuaför vardır işler nasıl yoğun mu?

Oldukça yoğun kuşum burda kadınlar çok süslü. Yalnız kuaförler çok fazla aynı zamanda çok iyi isim yapmış iki tane var yalnız onlar para basıyor. benim gittiğim kuaföre randevusuz gidemiyorum her an dolu fiyatları da söyliyim. Fön 10 TL dip boya 30 organik 60 bu kısa saç için ama siyahtan kızıla dönerken 280 tl mi aldılar sanırım açma işlermi + boya o civarlarda manikür 15 pedikür 20 ağda bilmiyorum ben yaptırmıyorum dışarıda fiyatları yüksek uşak standartlarına göre ama her daim tıklım tıklım

normal wc nw kıs biz anormal mi kullanıyoruz.
Ketıl kullanıyorm yaw. Elektriğe bende dikkat ederim ama fişi prizde bırakırım. Oda etkiliyor mu?
çamaşır makinası haftanın hergünü açılıyor mecburen.
Bulaşık mak. Arızalı mecbur elde yıkarım.
Su 25-30 tl filan gelir.

ben az öderım herşeyı cok ekonomık garuymdur
13 15 tl su gelır
30 kusur elektrık
doğalgaz 2 ayda bı 9 10 tl gelır

nasıl beceriyorsun yaaaaa Gerçi bize de normalde 40 50 arası elektrik faturası gelir oda doğumdan sonra öyle oldu sanırım bütün gün tv açık ondan cennet evdeyken bir makinem çok dönüyor malum yunusun çamaşırları vs. Ama geçen ay 116 geldi nasıl oldu bizde anlamadık :S telefon internet için kullanmıyoruz 10 tl o gelir 70 tl internete geliyor su doğalgaz zaten aidatın içinde. Ama ekonomik olamıyoruz biz artık çok çünkü cennettin maaşı yunusun maması vs. çok para gidiyor

bende bırakıyorum fişte priz ketıl + semaver kullanıyorum birde benim mutfakta her daim ışığım yanar evdeyken salon zaten paso yanıyor kışın gündüzde yanıyor benim ev zemin ya çok karanlık bir de buraların havası pek kasvetli kapkara . tv hep standby modunda gerizekalılar kapama düğmesi yapmışlar ama o sadece tv yi açıp kapıyor :) ama geçen aya kadar hep 40 50 arası ödüyordum bize cep çok geliyor yaaaaaa istediğin kadar ekonomi yap. özellikle bana sürekli yurt dışı ile konuşmaktan

valla kızlar pratık olan herseyı kullanıyorum canımda onemli zaten cok yoruluyorum...

Allah kolaylık versın cnm zor
ya valla çocuk var yakıyoz falan dicem ama
yalan söz valla soğukda asla oturmayız
çocuk yokkende çok geliyo du faturalar
9-10 tl çok komik böcük yani

neresı komık olm gelmıo napım
bende soğukta oturmuyommm hatta terlıyom cunku iş yaparım durmam
işyerındede süreklı klımayı neyım kapatırtım patron kızar

cennetin maaşı nekadar ayıptır sorması hihihih:)

wayyyyyyyy fiatlar burdan daha pahalı. Eşimin çalıştığı yerde fön 7 manikür pedikür daha uygun diye biliyorum. Boya fiatı hemen hemen aynı. Ama burda kadınlar acayip pazarlıkçı. Kaliteli ürün kullanıyorlar ama şu kadar olmaz mı bilmem ne. Bazı uyanıklar topuz yaptıyor 25 tl ye evde gidip duvak takıp nikaha gidiyorlar. Valla bu şehirden bıktım eşim yüzdelikle çalışıyor maaşı yok. Müşteri gelirse para kazanıyor. şartlar zor yani.
Araştırma yapıyorum o nedenle.

alya garusu alıntı yaptım dıger topicten bugun yag bakımı yapcam eger cocumm iyileşmiş ise

05 Ocak 2012, saat 12:44’ten 07 Ocak 2012 saat 21:51’e kadar Ay İkizler burcunda büyüyecek;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için..mesela sinameki kürü)
saçlarınızı boyayabilirsiniz.
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..

birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..

valla kızlar pratık olan herseyı kullanıyorum canımda onemli zaten cok yoruluyorum...

bende aynı düşünüyom
abartmamk kaydıyla tabi

2 kuruş atim diye çok da kasamam kendimi
çalış çırpın banada yazık

ayy kız sizin mağdur durumunuz ama olaya koptum..

demek duvağı evde takıorlar...

becerebiliyorlrmı barii...

kız ama şunu sölim gelin başına burda uçuk fiyatlar alınıyorr...

insanlar düğün yaprken zaten masraf edior.. 350 400 gibi rakamlar gelin başı makyajı..

porselen majyaj cart curt diorlar.. ödüon dünya para...

alafranga kullanmıyorum alaturka takılıyorum
tabıkı etkıler elektrık emıo o fişler prızde ıken ve 10 dan sonra açıom mak.genelde

saol kuşum bende yapam yawwwww

Yesho çocuğun ağlamasından rahatsız olan insan ruh hastasıdır zaten.
Kendi bebeleri hiç ağlamamış sanırsın.

bende aynı düşünüyom
abartmamk kaydıyla tabi

n dıyonus olm sızben her daım temızım ve tıtızım kendımıde öle kasmam ne gerekırse alırım kuullanırım sadece dıkkat edıom
boşa ne su harcarım diş fırçalar çoğu su açık ben öle yapmıom

valla bnce en ıyısını yapıyorlar gelın bası dıye fıyatın gozunu cıkarıyorlar kımse sokaktan toplmıyorkı canım parayııı yanı tamam send eahaklısn kocan kazancak ama bana gorede 200 tl yada daha az yada fazla ne bıleyım okdar paraya yazıkk ındırım yapın deseler yapmazlar. elit bir kuafor yada deıl hepsı aynı gelın bası dedımmı fıyatta hıcbır esneklık yok ..

ben yapamadım öle bişi ama yapmak ısterdımm... zaten gelınle damadı soymayı sevıyor ınsanlar sadecekaufor ıcın yazmadımmm yanlıs anlasılma olmasın pastacısı fotocusu yoldakılerı lokantacısı vs vs

temiz titizliğine laf demedik nan
başka anlamda söledim
delü garu orda öle bişey geçmiş mi eyi oku
bende su açık diş fırçalammam bi ara ist da suzuz kalıyoduk ya korkudan

Son düzenleme:
temiz titizliğine laf demedik nan
başka anlamda söledim
delü garu orda öle bişey geçmiş mi eyi oku
bende su açık diş fırçalammam bi ara ist da suzuz kalıyoduk ya korkudan

bende halı yıkayanlar şıkayet edıommmo korkudan

bende aynı düşünüyom
abartmamk kaydıyla tabi

yaaaa bende mesela ıskları acık bırakmamaya calsırım gece camasırları atarım püf noktalara dıkkate derım amaaa katıl kullanırım . yanı ha tup ha elektrık hızlı olanı kullanmak zorundayım vakıt nakıttırr heehe

valla cnm hıc gulmee duak takmada bişi yok:) bende olsam paramda kıstlıysa yaprdım soyuyorlar admaı nerdyse sırf bı duvak için!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…