Amma konuşmuşsunuz ha!
Yeshocum böyle dengesiz insanlar var ve apartmanda yaşamayı bilmiyorlar.
Bazen bizim alttada matkap sesi oluyor 8 den sonra ama kısa sürüyor diye ses çıkartmıyorum.
Bazen oğlumun odasının altında karı koca bağırıp kavga ediyorlar. Bende yere tık tık vuruyorum.
Yan komşumuz yönetici yardımcısı biraz daha devam ederlerse onlara söyleyeceğim.
Kendileri ile hiç muhatap olamam.
Belki bizimde sesimiz fazla çıkıyordur sabah sabah ama çocuk var yapacak birşey yok.
Eşime bazen derim yavaş konuş millet uyuyor diye.
Güneşim geçmiş olsun oğluşuna.
Neden ateşlendi hasta mı kuzun?
ben sayfa yenılemıom dırek devam edıom atladığım olabılır hee başka işde edıom hoşgörun
güneşım paşama noldu cnm
Yesho canım bişey sorucam orada kuaförlük mesleği nasıl bilgin var mı?
Belki ilgi alanın dışında ama hani gittiğin bir kuaför vardır işler nasıl yoğun mu?
şöle normal wc kullanıyorum o cok su harcayanı değil
ketıl kullanmıyorum
suyu boşa harcamam falan elektrığı boşa harcama hemen arkamdan söndururum pırızde fişbırakmam falan
4 gündurde hergun çamaşır mak.açıom
bulaşık mak.kullanırım elımde yıkamam öle
ben az öderım herşeyı cok ekonomık garuymdur
13 15 tl su gelır
30 kusur elektrık
doğalgaz 2 ayda bı 9 10 tl gelır
normal wc nw kıs biz anormal mi kullanıyoruz.
Ketıl kullanıyorm yaw. Elektriğe bende dikkat ederim ama fişi prizde bırakırım. Oda etkiliyor mu?
çamaşır makinası haftanın hergünü açılıyor mecburen.
Bulaşık mak. Arızalı mecbur elde yıkarım.
Su 25-30 tl filan gelir.
Ketıl kullanıyorm yaw. Elektriğe bende dikkat ederim ama fişi prizde bırakırım. Oda etkiliyor mu?
Su 25-30 tl filan gelir.
Kesinlikle zor. Bak kışın bizim işler durur çünkü kış şartlarında saha yapımı imkansızdır. Ve kışın yazın kazandığımız paralarla çevirmek zorundayız düşün ki aylık 10 000 tl ye yakın elektrik fat gelir ve maaşlarının ödenmesi gereken personelin var SSK primleriydi ki bizde SSK işçi işe başlamadan yapılır servisiydi yemeğiydi piyuuuu yani :) Davulun sesi uzaktan hoş gelir :) Bir de tabi eve gittiğinde bile aklında sürekli iş olur insanın nolucak napıcaz başka yerlerde çalıştığım günleri özlüyorum yani :)
ya valla çocuk var yakıyoz falan dicem ama
yalan söz valla soğukda asla oturmayız
çocuk yokkende çok geliyo du faturalar
9-10 tl çok komik böcük yani
nasıl beceriyorsun yaaaaaGerçi bize de normalde 40 50 arası elektrik faturası gelir oda doğumdan sonra öyle oldu sanırım bütün gün tv açık ondan cennet evdeyken bir makinem çok dönüyor malum yunusun çamaşırları vs. Ama geçen ay 116 geldi nasıl oldu bizde anlamadık :S telefon internet için kullanmıyoruz 10 tl o gelir 70 tl internete geliyor su doğalgaz zaten aidatın içinde. Ama ekonomik olamıyoruz biz artık çok çünkü cennettin maaşı yunusun maması vs. çok para gidiyor
oldukça yoğun kuşum burda kadınlar çok süslü. Yalnız kuaförler çok fazla aynı zamanda çok iyi isim yapmış iki tane var yalnız onlar para basıyor. Benim gittiğim kuaföre randevusuz gidemiyorum her an dolu fiyatları da söyliyim. Fön 10 tl dip boya 30 organik 60 bu kısa saç için ama siyahtan kızıla dönerken 280 tl mi aldılar sanırım açma işlermi + boya o civarlarda manikür 15 pedikür 20 ağda bilmiyorum ben yaptırmıyorum dışarıda fiyatları yüksek uşak standartlarına göre ama her daim tıklım tıklım
valla kızlar pratık olan herseyı kullanıyorum canımda onemli zaten cok yoruluyorum...
wayyyyyyyy fiatlar burdan daha pahalı. Eşimin çalıştığı yerde fön 7 manikür pedikür daha uygun diye biliyorum. Boya fiatı hemen hemen aynı. Ama burda kadınlar acayip pazarlıkçı. Kaliteli ürün kullanıyorlar ama şu kadar olmaz mı bilmem ne. Bazı uyanıklar topuz yaptıyor 25 tl ye evde gidip duvak takıp nikaha gidiyorlar. Valla bu şehirden bıktım eşim yüzdelikle çalışıyor maaşı yok. Müşteri gelirse para kazanıyor. şartlar zor yani.
Araştırma yapıyorum o nedenle.
Su 25-30 tl filan gelir.
alya garusu alıntı yaptım dıger topicten bugun yag bakımı yapcam eger cocumm iyileşmiş ise
05 Ocak 2012, saat 12:44ten 07 Ocak 2012 saat 21:51e kadar Ay İkizler burcunda büyüyecek;
saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar ve ya uzatmak isteyenler için..mesela sinameki kürü)
saçlarınızı boyayabilirsiniz.
yağ günleridir..yağ tüketimine dikkat..kilo yapabilir :) ayrıca çiçek bitkileri tüketebilirsiniz.örneğin brokoli,karnabahar,enginar gibi.vee ıhlamur,papatya gibi çiçek çayları..
birde cildinizde problem varsa uygun yağlarla cildinize de bakım yapabilirsiniz..örneğin sivilceler için nemli pamukla adaçayı yada papatya yağı uygulayabilir.yada güzel ve genç bir cilt için portakal yada kayısı yağı uygulayabilirsiniz birkaç damla.bu yağları duştan sonra nemli yüzünüze direkt uygulayabilirsiniz.ben bu şekilde kullanmayı daha çok seviyorum.gözenekler açık olduğu için daha iyi emiyor cilt..
bende aynı düşünüyom
abartmamk kaydıyla tabi
2 kuruş atim diye çok da kasamam kendimi
çalış çırpın banada yazık
wayyyyyyyy fiatlar burdan daha pahalı. Eşimin çalıştığı yerde fön 7 manikür pedikür daha uygun diye biliyorum. Boya fiatı hemen hemen aynı. Ama burda kadınlar acayip pazarlıkçı. Kaliteli ürün kullanıyorlar ama şu kadar olmaz mı bilmem ne. Bazı uyanıklar topuz yaptıyor 25 tl ye evde gidip duvak takıp nikaha gidiyorlar. Valla bu şehirden bıktım eşim yüzdelikle çalışıyor maaşı yok. Müşteri gelirse para kazanıyor. şartlar zor yani.
Araştırma yapıyorum o nedenle.
n dıyonus olm sızben her daım temızım ve tıtızım kendımıde öle kasmam ne gerekırse alırım kuullanırım sadece dıkkat edıom
boşa ne su harcarım diş fırçalar çoğu su açık ben öle yapmıom
temiz titizliğine laf demedik nan
başka anlamda söledim
delü garu orda öle bişey geçmiş mi eyi oku
bende su açık diş fırçalammam bi ara ist da suzuz kalıyoduk ya korkudan
bende aynı düşünüyom
abartmamk kaydıyla tabi
2 kuruş atim diye çok da kasamam kendimi
çalış çırpın banada yazık
ayy kız sizin mağdur durumunuz ama olaya koptum..
demek duvağı evde takıorlar...
becerebiliyorlrmı barii...
kız ama şunu sölim gelin başına burda uçuk fiyatlar alınıyorr...
insanlar düğün yaprken zaten masraf edior.. 350 400 gibi rakamlar gelin başı makyajı..
porselen majyaj cart curt diorlar.. ödüon dünya para...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?