miray beni anlamışsın.
eşimde öyle diyor kuaförler kıyaslanmayı sevmez.
görümcen doğru söylemiş.
güneş yakındığın konuyu anladım sende beni anladın umarım.
paran yoksa git mahalle kuaförüne dedim.
ama dediğim kişinin kim olduğunuda söyledim.
maddi durumu iyi olup, şurası ucuz siz niye böyle pahalısınız diyenlere
orda yaptırın o zaman diyorlar. (parası olup pazarlık yapanlara.) kıyas ettiği yer kötü bir yer.
aynı şeyden bahsediyoruz ama benim dediğimi yanlış anladın.
parası olmayana git mahalle kuaförüne yaptır diye aşağılamıyorlar zaten.
eşim bir müşterisine röfle yapmış dediği fiyata ama demişki bu seferlik yapıyorum.
tanışma fiyatı, başkasına söylemeyin lütfen.
kadın ilk kez geliyor diye kırmamış.
kadın gidip arkadaşına söylemiş şu fiyattan yaptırdım diye arkadaşı da gelip aynı fiyattan istemiş. mecbur onun sacınıda yapmış o fiyata ama zor durumda kalmış sonuçta kendi yeri değil ki.
parası olmayan zaten gelip fiatı soruyor ve gidiyor.
oyy güzellik dimek kokoş oldun haaa
ben bugün çirkinim sankiiiiii
bugün yeni yıl fotomu alırsam eklerim size.
Ama inanın şu kuaför meselesi daral getirtti
nan ne sıkıntı ediyonuz bidaha gelin olmicanız ya beeeeeeeee
gız alyaaa bizm bı tandk var uzaktan 100 kılo cıvarı hersene evlıllık yıldonumnde gelınlıgını gıyp kocayı beklermısss en son artık fermuarlar kapnmamaya baslamıs yınede gıyıyormus duydugumda ne gulmustum bırde gelın başı yaptırtsa yaaaaa aboww her sene buyuk zarar hahahd:
Heheh konu degıstıreyım dıye paylaştım kadın burayı okusa hemn anlıcak kendı oldugunu:)
sadece anlaşılamadığıma üzüldüm hepsi bu!
öğlen yemeğe giderken fotocuya söylim de mail atsın bana.
öyle ekleyebilirim.
Gene kaybolmuşsunuz!
Hayallam ne garular var pehhhhhhhhh
sadece anlaşılamadığıma üzüldüm hepsi bu!
öğlen yemeğe giderken fotocuya söylim de mail atsın bana.
öyle ekleyebilirim.
gene kaybolmuşsunuz!
yok kuzu bişi yoktu hararetli sohbet ettıkkk garulr kactu bnde mrk ettım snde bırden yok olncaaa
çeşme gibi akıyor burnum haaahaaa bildiginiz sumukluyum ama cok bakımlıyım bugun şansa bak dun benm görumcek saclarımı duzlestırdı tıfttı bişler yaptııı hadı dedım neyseee kocayı beklerken oyalandıkk
yaaaa bıara ozelden anlat canım ok mrk ederim ben
yaaaa bıara ozelden anlat canım ok mrk ederim ben
neyi leyn hahah delu okusana ozl bır durm yok meloşla ben anlasamdık bir konuda herks fıkrını soledı hararettlı gectı sonra tatlıya bagladıkk ama orta yok yok kımse dedıgnden donmuyor hahahah hepımz ınat garularusss:d:d
Ay valla uzamasın dıyorm sorulyrlrr hehe valla kızlar herks kendıncee haklııı opuyorum sizleri yanaktann
ay bugun ne cok optum sizi gripliyım ondn herhaldee:d
öpme nan yitir bulaşmasınnn
ömürtoşu da öpme
özelden mi
nan geçmişi oku delü garuuuuuuuuuu
hoşgeldin ditme yaaaaaaaaaaa
kuzum zaten cok hasta dun felakttı babannede uyumus babannesıde uyandırmadı ılk basta baktık uyanmıyor emzıgı agzındn cekınce uyandı anaum ne agla ne agla en son babanne sakınlestrdı ama ona yapıştı bana gelmiyy cok kıskandım hele yaaaa
sonra doktorunu aradık yerınizdemıisiniz dıye deılm dedı yarın gelın cok acıl dıılse dedi ciğerden oksuruyor acıyor gıbı hıssedıyorm ben uykudanda kalkınca daha kotu oluyorrr sanırım
neyse eve gıttık buguseptıl yaptık onermıyorlarmıs pek ama bız odada ole kaynattıkkk
gecede sabah kadar buharı calsıtırdık
bugun mutlaka goturcem cunkuu hastalıgı 1 aydır gecmıyor antıbıyotık bıtrdık oksuruk surubu bıtrdıkk yavrum cok ılac kullandıiğne falan verse belkı daha cabık toparlayacaktı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?