Kokoşş Hatunlar Kulübü

TAMAM ÖZETLE SUNU BILIR SUNU SÖLERİMM her pahalı kuafor ıyı dıye bişey yok ben cok denedım gordummm?

oyy güzellik dimek kokoş oldun haaa
ben bugün çirkinim sankiiiiii

hee oldum olmasınadaaaa mümüklü kokoş oldum cesme gıbı burnum akıyor cok komık makyaj bırbırınee girdi sumkurmekten haha burdakı cocukda dıyodurkı bu nasıl kadınn erkek gibi mumkuruyor hahaha

bence kesin harikasındır anacımmm sen

bugün yeni yıl fotomu alırsam eklerim size.

ekle garide görekkk

Ama inanın şu kuaför meselesi daral getirtti
nan ne sıkıntı ediyonuz bidaha gelin olmicanız ya beeeeeeeee

Ama inanın şu kuaför meselesi daral getirtti
nan ne sıkıntı ediyonuz bidaha gelin olmicanız ya beeeeeeeee

gız alyaaa bizm bı tandk var uzaktan 100 kılo cıvarı hersene evlıllık yıldonumnde gelınlıgını gıyp kocayı beklermısss en son artık fermuarlar kapnmamaya baslamıs yınede gıyıyormus duydugumda ne gulmustum bırde gelın başı yaptırtsa yaaaaa aboww her sene buyuk zarar hahahD:

heheh konu degıstıreyım dıye paylaştım kadın burayı okusa hemn anlıcak kendı oldugunu:)

Hayallam ne garular var pehhhhhhhhh

sadece anlaşılamadığıma üzüldüm hepsi bu!

öğlen yemeğe giderken fotocuya söylim de mail atsın bana.
öyle ekleyebilirim.
gene kaybolmuşsunuz!

öyle ekleyebilirim.
Gene kaybolmuşsunuz!

amaherkes herkesi onaylamak haklısın demek zorunda değil ki
yoksa farklı görüş diye bişiy olmazdı
dimi ama takma yahuu tatlışım

Hayallam ne garular var pehhhhhhhhh

hahah bırd e bukadın gercktn 100 kıloya yakn vee kısa boyluu anaumm ya malesfde ızmırlı :):)

ben hersene gıysem su fıt halımle kocem kafayımı yedın derrr ama cıkaraymd abend e1 gun gıyeymm yafs ıcıne sıgabılcmmı bakalım:):)

öyle ekleyebilirim.
gene kaybolmuşsunuz!

he anladık ulen anladıkkk gorusler tutmuyor napalımm sen onu gecde fotoyu koy nezamn koycan!

yaaaa bıara ozelden anlat canım ok mrk ederim ben

yaaaa bıara ozelden anlat canım ok mrk ederim ben

neyi leyn hahah delu okusana ozl bır durm yok meloşla ben anlasamdık bir konuda herks fıkrını soledı hararettlı gectı sonra tatlıya bagladıkk ama orta yok yok kımse dedıgnden donmuyor hahahah hepımz ınat garularusss

ay valla uzamasın dıyorm sorulyrlrr hehe valla kızlar herks kendıncee haklııı opuyorum sizleri yanaktann

ay bugun ne cok optum sizi gripliyım ondn herhaldee

öpme nan yitir bulaşmasınnn
ömürtoşu da öpme

kızlarrrr pro kart kampanyasını duydunuzmu

burcuuuuuuuuu grubumuz 7 kişi şuan topiğinizden çıkmazmı pro olmak isteyen üç beş kişi bir el atıver aplaaa

öpme nan yitir bulaşmasınnn
ömürtoşu da öpme

kuzum zaten cok hasta dun felakttı babannede uyumus babannesıde uyandırmadı ılk basta baktık uyanmıyor emzıgı agzındn cekınce uyandı anaum ne agla ne agla en son babanne sakınlestrdı ama ona yapıştı bana gelmiyy cok kıskandım hele yaaaa

sonra doktorunu aradık yerınizdemıisiniz dıye deılm dedı yarın gelın cok acıl dıılse dedi ciğerden oksuruyor acıyor gıbı hıssedıyorm ben uykudanda kalkınca daha kotu oluyorrr sanırım

neyse eve gıttık buguseptıl yaptık onermıyorlarmıs pek ama bız odada ole kaynattıkkk

gecede sabah kadar buharı calsıtırdık

bugun mutlAKA GOTURCEM CUNKUU hastalıgı 1 aydır gecmıyor antıbıyotık bıtrdık oksuruk surubu bıtrdıkk yavrum cok ılac kullandı iğne falan verse belkı daha cabık toparlayacaktı!

nan güneş garusu öğlen yemeğe gidince fotocuya uğrayıp mail atmasını isteyeceğim dedim yaaaaa!
aaaaaaa iyi oku yazdığımı anla beni yaws.

offf yavrum yaaaa
kıskanma annesi napsın yavrularımız bizi görmüyo ki hep anane babanee
buseptil ne duymadım heç
götür dr bencede iyi değil bu kadar uzun zaman öksürük

bak bişiy anlatim sadece ömür yaapmıyo yada kaygananla lakalı değil
benim kızı akşam arkadaşımda bitürlü uyutamadım çocuk gözleri kapanıyor gidicem eve diyor dedim ama ben brdayım nere gitcen
ananeme gitcem diye yırttı kendini
bende özlediğimden bırakmadım hemde annem rahat etsin sabah annem diyo niye getirmedin

Allah hiç olmadık anlarda bize öyle kapılar açar ki herşeyin bittiğini düşündüğümüz bir anda umut güneşi birkez daha doğuverir... Unutma karanlığın en çok olduğu zaman güneşin doğmasının yaklaştığı zamandır..her günümüzün bir öncekinden daha hayırlı olması dileğiyle.. HAYIRLI CUMALAR...​

hayat ne güzel bir yazı bu.
hayırlı cumalar sanada.

alya güneş benim kuzumda babane varken beni takmıyordu.
sürekli onun paçasına yapışıyormuş.
kucağımda bile beni al diye allerini uzatırdı.
oda beni seviyor diye havaya giriyordu.

kıskanmadım değil yani.
şimdi benim yakama yapışıyor.
sanırım büyükler daha çok şımartıyor her dediğini yapıyor ondan onları istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…