evet hepinize hayırlı cumalar!
günaydın güneş.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn
hayırlı cumalar
uyku gözlerimden akıyo yaa dün gece 4 de yattım
süper bi geceydi
yakın bir ar kadaşım annemlerle aynı binada
kocası yurtdışına gitti
kızkardeşim annemdeydi akşam aradı abla sende gel burda kalalım
kocişe söledim izin verdi sağolsun
süper eğlendik
muhabbet gırlaydııı değdi ama
hayırlı cumalar
süper bi geceydi
kocası yurtdışına gitti
süper eğlendik
eltimde kayınvalidemle ama kayınvalidem eve geçicek bugun...
öyle dedi bana.. akşam kayınvalideden alıcm yani..
günaydın dedik kimse cevap vermedi küstüm gidiyorum ben.
iyi bariii dün sorun yaşamadın dimi.....oğlun konuşyor ve yürüyormu esma ?
ya basta dedın ıyı oku butun olay ordan cıktı uzatmayalım dıyom hala uzuuunn uzunnn yazıyorum deıdnkı paran yoksa ucuz kuafore gıt ztn ordada kotu yaparlkar ondan gıtmıyorsun dedın bende bu dusncene kızdım gercktn ıyı nıyetlılerde olabılr ayrıca cıkan 1-2 kısnn sıvrılıgı yuzundn bukdr agır konsmaya gerek yok bak benm para sorunum yok okdr ama uzluyorum benmde kocama fırca atanlr var işyernde bızede ukalalık yapanlar var oo herkese bı laf solersek bızde olmazzz yanı o agır olur ...
bak neyse herks bırbırını bugun yanlıs anlıyor ben bırıne yazıyrm oburu banamı dedın dıyor yada ben baskasına banamı dedın dıyorum yarın herkes yenılenmiş gelsın haftanın sonunaa dogruu allah hepımızee kolaylık versın soncta baskasınn işinde claıstıgımz için hepimiz sorun yasıyoruz senın kocan musterılerden sorun yasıyor bız muhendıslerden agır hakaretler yıyoruz baznnn bend ebugn kafayı sıyrcam valla mıllet ekendımı ıfade etcem dıyee dagılın uleynnnn
yaızk yaa kıyamam ona özluoo senı ondanböcük evdeki bütün prizlerimi çektim.
akşam hiç bir iş yapamadım. oğlumu yıkadım sütünü içiridim uymak bilmedi.
yatağında salladım pışpışladım kalkıp oturuyor. kucağıma aldım salladım yatağa gitmek istedi orda salladım baba baba diyip ayağa kalkıyor. en son kızdım kucağımda salladım ama belim koptu resmen. uyuduğunda saat 9 du.
fırında karnabahar yaptım oda pişmedi bir türlü kızartsam daha çabuk olurdu.
3 posta çamaşır yıkadım. 10,30 da yemek yedik.
pestilim çıktı gidip yattım.
sabahın 5 inde sıpam kalktı. uykusuzum.
birde bugünlerde benden ayrılmak istemiyor. sabah babasıyla giydiriyoruz.
sürekli üzerime atlıyor. babası tutsa bile alayım diye ağlıyor.
babası kreşe götürürken ağladı bıraktım diye içim acıdı yaaaa!
gunaydın kızlar hayırlı cumalar
böcumm cok takdır ettım seniiii)::) maşallahh
hayırlı cumalar
süper bi geceydi
kocası yurtdışına gitti
süper eğlendik
ne güzel yardımcı olman ...Bir insan kurtarmak dünyanın en güzel şeyidir...Sen çok iyi bir insansın...
haaa sesinde güzel valla yumuşacık benimkini duyunca korktunmu kız biraz ciddidir sesim:..
bunu okuyunca konuyu anladım lann diyom nie anlamıyom ben IQ düştü düştü sürünyo benim beyincikler....
benim görümce kuaför ve güzellik uzmanı malesef onunda dükkanında bu durumu çok gördüm ben ama direk şöle diyor: kadının biri geldi kızın saçını kesmeye kesim ne kadar dedi 10 TL dedi görümce dedi heryerde 5 tl sizde niye 10 görümcem dedi burada fiyatlar böle gidin 5 TL lik yere kestirin dedi....
dedim kadını kötü bozdun oda dedi anlayışlaa 10 tl ama 5 tlye kesermisin dese keserdik dedi ne bu 5 TL orda burda 10 TL demesi sinir etti beni dedi...
Asşında tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır ben pahalı bir kuaföre gidiyorum bana boyaya 120 TL dediğinde 100 TL olur yeter sana hadi boyayalım felan diye adamnın ağzından burnundan girerim yapar ...mesala 80 TL ye inmez n,ye çünki kullandığı boylar çok pahalı bilyorumki kaliteli saç yapımına bişi diyemem ama boya konusunda titiz olmak lazım ben uucuz diye saçımı yaktırdım öğrenciyken burda hemde büyük kuafördü ...işte böyle aslında bazı durumlarda uygun kuaförler saç yapımı kesimi iyi oluyor ama boya konusunda pek güvenmem ben yandım çünkü....ve uzun saçlarım gitmişti asla eskisi gibi ipek gibi gür saçlarım kalmadı yine gür ama daha güzeldi...mahfettiler belimde saçlarımı ....ne bakımlar yaptımda az kurtardım
gunaydın fıstıklarrrrrrrrrrrr
gunaydın cnmm
kuzum ne guzel stres atmıssındrr bırde ben sole atcak yer bulsammm
benimde böyle bişiye ihtiiyacım var işte göndermezki uyuz kociş....
günaydın tatlımm nasılsınnn? dun yoktun ortalıkda huhuuu:)
canım acıl işlerim cıktı bugunde yogunum ogelende dişçiye gidicem dun bıseymı oldu canın mı sıkıldı noldu
alya garusu nerdesın yaa özlemedınmi,i beni:)
yok kuzu bişi yoktu hararetli sohbet ettıkkk garulr kactu bnde mrk ettım snde bırden yok olncaaa
çeşme gibi akıyor burnum haaahaaa bildiginiz sumukluyum ama cok bakımlıyım bugun şansa bak dun benm görumcek saclarımı duzlestırdı tıfttı bişler yaptııı hadı dedım neyseee kocayı beklerken oyalandıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?