Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet hepinize hayırlı cumalar!
günaydın güneş.

gunaydın cnmm

kuzum ne guzel stres atmıssındrr bırde ben sole atcak yer bulsammm

benimde böyle bişiye ihtiiyacım var işte göndermezki uyuz kociş....

keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık şöyle kız kıza bi parti yapsaydık ne ii olrdu dimi.. :119:

bunu okuyunca konuyu anladım lann diyom nie anlamıyom ben IQ düştü düştü sürünyo benim beyincikler....

benim görümce kuaför ve güzellik uzmanı malesef onunda dükkanında bu durumu çok gördüm ben ama direk şöle diyor: kadının biri geldi kızın saçını kesmeye kesim ne kadar dedi 10 TL dedi görümce dedi heryerde 5 tl sizde niye 10 görümcem dedi burada fiyatlar böle gidin 5 TL lik yere kestirin dedi....

dedim kadını kötü bozdun oda dedi anlayışlaa 10 tl ama 5 tlye kesermisin dese keserdik dedi ne bu 5 TL orda burda 10 TL demesi sinir etti beni dedi...

Asşında tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır ben pahalı bir kuaföre gidiyorum bana boyaya 120 TL dediğinde 100 TL olur yeter sana hadi boyayalım felan diye adamnın ağzından burnundan girerim yapar ...mesala 80 TL ye inmez n,ye çünki kullandığı boylar çok pahalı bilyorumki kaliteli saç yapımına bişi diyemem ama boya konusunda titiz olmak lazım ben uucuz diye saçımı yaktırdım öğrenciyken burda hemde büyük kuafördü ...işte böyle aslında bazı durumlarda uygun kuaförler saç yapımı kesimi iyi oluyor ama boya konusunda pek güvenmem ben yandım çünkü....ve uzun saçlarım gitmişti asla eskisi gibi ipek gibi gür saçlarım kalmadı yine gür ama daha güzeldi...mahfettiler belimde saçlarımı ....ne bakımlar yaptımda az kurtardım

yaızk yaa kıyamam ona özluoo senı ondan
akşam yatmazsa oyna oynakı yorulsun uyusun ıyıcene
eferm gene yemek edıp çamaşır yıkanmış

gunaydın kızlar hayırlı cumalar

böcumm cok takdır ettım seniiii)::) maşallahh

bende bayılırm öle gecelere ama herkes bnden uzak olduğndan mümkün değil
ne güzel yardımcı olman ...Bir insan kurtarmak dünyanın en güzel şeyidir...Sen çok iyi bir insansın...

haaa sesinde güzel valla yumuşacık benimkini duyunca korktunmu kız biraz ciddidir sesim:..

harıka bişi bazıları dalga gecıoo sunı solunum yap falan dıyebıkez başıma bı iş geldı kalp krızı geçıren bı amcaya yardımcı olmak ıstedım benı evlerıne almadılar
eşimde yanımdaydı ama kımlığım yanımda değildı belkıde ınanmadılar
bıgun sonra ordan geçerken adam ölmüştü kalabalık cenaze aracı cok üzülmüştum keşke ısrar etseydım zorla grseydım

he ya sesın cok ciddi azcık tırstımmmm

cnm yaa bende hata ılla cvp vermek zorunda hıssedıyorum kendımı keske tutabılsem cenemııı benım tepkım ucuza pahalıya deıl bir eşitlik dileğimde yok

ilk basta yanlıs cumle kuruldu bende ona kızdım bu yanlıs dedım sonra cumle duzeltıldı dıye dusnuyorum

bende bornovanın en ıyılerınden bılınen bir kuaforune gittim gurdalda sacmı yaktırdım egıtımlıler en ıyler dıye gıttım heryerın 3 katı fıyatı olan bır parayı vererekkk keske dedıgnz gıbı parayla guzellık olsaydı ben suan

afettım yani:):)

şimdi arada curuk elmalar cıkabılır ukalalaarr ama parasıyla ukalalık yapanlarada ses cıkarmayan kuaforler var herseylerıne he he dıyeenn neden cunku paraları varrr düzenli müşteri olacak ...

ama parası yok kadınn dıyor heryerde bole nıye ucuk fıyat ona fırca atabılıyorlar cunku bılıyorlar parası yok orda yaptıramıcakk duznlı eyy allaammm

yanii daha nasıul soyleyeyımmm...

miraycım öpüyorum seni buaradaaa işyerındekılerıde kafana takmaaaa hamişsin sen!

günaydın mı kaldı lennnsaat kaç

yesho da gelmedı tembel garular sızı

gunaydın cnmm

kuzum ne guzel stres atmıssındrr bırde ben sole atcak yer bulsammm

benimde böyle bişiye ihtiiyacım var işte göndermezki uyuz kociş....

kızlar benimde kocem izin vermezdi aslında
annemlle aynı apartmanda olunca ses etmedi tabi
ama harbi iyi geldi
çoluklu çocuklu olmamıza rağmen iyiydi
arkadaşım tam kafadır
2 çocuk onda
1 bende
1 tane kızkardeşim
en son 12 de çocukların pilleri bitti
bizde geceye start verdik

alya garusu nerdesın yaa özlemedınmi,i beni:)

canım acıl işlerim cıktı bugunde yogunum ogelende dişçiye gidicem dun bıseymı oldu canın mı sıkıldı noldu

yok kuzu bişi yoktu hararetli sohbet ettıkkk garulr kactu bnde mrk ettım snde bırden yok olncaaa

çeşme gibi akıyor burnum haaahaaa bildiginiz sumukluyum ama cok bakımlıyım bugun şansa bak dun benm görumcek saclarımı duzlestırdı tıfttı bişler yaptııı hadı dedım neyseee kocayı beklerken oyalandıkk

miray beni anlamışsın.
eşimde öyle diyor kuaförler kıyaslanmayı sevmez.
görümcen doğru söylemiş.

güneş yakındığın konuyu anladım sende beni anladın umarım.
paran yoksa git mahalle kuaförüne dedim.
ama dediğim kişinin kim olduğunuda söyledim.
maddi durumu iyi olup, şurası ucuz siz niye böyle pahalısınız diyenlere
orda yaptırın o zaman diyorlar. (parası olup pazarlık yapanlara.) kıyas ettiği yer kötü bir yer.
aynı şeyden bahsediyoruz ama benim dediğimi yanlış anladın.
parası olmayana git mahalle kuaförüne yaptır diye aşağılamıyorlar zaten.
eşim bir müşterisine röfle yapmış dediği fiyata ama demişki bu seferlik yapıyorum.
tanışma fiyatı, başkasına söylemeyin lütfen.
kadın ilk kez geliyor diye kırmamış.
kadın gidip arkadaşına söylemiş şu fiyattan yaptırdım diye arkadaşı da gelip aynı fiyattan istemiş. mecbur onun sacınıda yapmış o fiyata ama zor durumda kalmış sonuçta kendi yeri değil ki.
parası olmayan zaten gelip fiatı soruyor ve gidiyor.

oyy güzellik dimek kokoş oldun haaa
ben bugün çirkinim sankiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…