Kokoşş Hatunlar Kulübü

geldım ama gtcem eferım cok yazmamışsınız

bende geldim gitcem aferin siteye sahip çıkmışsınız

aah ben çalışmaktan gebercem dün eve gitttiğimde satt 8 di bide yemek yaptım ne çalışkan karıyım 8:40 ta yemek hazırdı hemde fırında güveççç pilav çorba...yaa kendimi övüm azcık bugünler tarihe geçsin.

hayırlı cumalar cnm çok doğru söz

evet anladım cnmcım ehehheh...

ben pazarlık etmeyi çok severim oto boka çok para harcarım ama yinede kuaförde pazarlık etmek hoşuma gider benim kuaför biliyor pazarlık etcemi ayvannnn hemen yüksek fiyat söylüyor oda az değil yanisi....

Kız Göörümce müşterilerine çok iyi davranır çaylar pastalar kalitelidir yeri hatta eğlenceler bile onlarla gider abartır yanisi....

nan güneş garusu öğlen yemeğe gidince fotocuya uğrayıp mail atmasını isteyeceğim dedim yaaaaa!
aaaaaaa iyi oku yazdığımı anla beni yaws.

nan ne yazdıgını cok ıyı anladım esprı olarak hadı gare koy yazdımmmhanı cok fazla foto koy dedık sende koycm henuz almadım dedınya ona ıstınaden espuruk yani! eyy allammmyaa bundn sonra bırıne teyıt ettırp öle yaynlıcam yazımı

alya garusu nan varyaa bende cocumu ozluyorum öle iştee dişçiye gitcem ona bile gıdemıyorum sırff oglum ıcın valla alt trfı 45 dk temzılık

Son düzenleme:

sende hakılsınnn cicim pahalı kuföre gittim bitane eski evimin orda vardı 30 TL maşa yaptı kuaförden çıktım hepsi bozuldu bidaha ora gitmedimmm...

Ama inanın şu kuaför meselesi daral getirtti
nan ne sıkıntı ediyonuz bidaha gelin olmicanız ya beeeeeeeee

yaaaaaaaaaaaaa uzatalım lüfffeeeeeeeeeeeeeennnnnn
ben konuya yeni vakıf oluyorummmm...

kızlar kuaför dedinizde artık ben jilet yapmaıyom ağdaya gitmeyede korkyom bilyosunuz lazere gitmiştim bırakalı yıllar oldu?

jılet mıne kadar yanlış ne kadar hem cok hemde sert çıkmsını sağlar
krem kullan hamışlığınde sonrada ağda en temız ve uzun süre gıden o
dayancan olm
evlendın dızılere dayandın cocuk doğurcan dayancan buna mı dayanamıycan

siz uzatın kuzum ben kaçar

kız ben hamişken son ayımda agdaya gıttım hayatımda ılk ve tek dahada gıtmemmm azıma mıctı kadn resmen cok acıtmıstı
heheheh kendım agdayla cok guzel alırımmm

ama ömürden fırsat bulamıyorumm bıtmıs tuylere buarada jılet yapıverdım olan oldu yıne ama agda vazegcılemzım yenıden devammm

miray kafanı kırcam içimz şişit aynı muhabbttn uzatma litfeennnn yaaa bak ben bır topik buldm kızn saclr super maşallah:)

siz uzatın kuzum ben kaçar

nereyeee bee uzamıyor bişi allamm yaaaa valentıno ındırme gırmış ama ındırmlı fıyatı 200 kusr nilan buuu delirdm arastryrdm o ındırme gırsn dıye beklıyordum hep

kızlar hazal arkadaşların hepsini silmiş avatarı kaldırmış noluyo kiii

inanın kagündür aklıma geliyor
hem onun evdede net var giş yeri olmasa ordan girer diyorum
ama bu işte bişiy var kimde face vardı irtibata geçsin bakalım hani önemli bişiy mi oldu ki

güneşimm bu garular kaçak yaaa
hade biz muhabbet edek
dün kazaklar için buldun mu güzel bişiy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…