Kokoşş Hatunlar Kulübü

burcu bi sen mi kaldın burda kısssss!
işelrimi halledip geldim ellerim acıdı yaws

böcük nerem pis nan daha dün bıcı bıcı yaptım
dağınığımdır ama pis değilim.
bak mesela akşamları plan yapıyorum diyorum ya. bir kısmını yapıyorum. ama yorgunluktan ve uykudan geberiyorum.
sabah oğlumla eşimi gönderiyorum ya diyorum bugün evde olsam neler yaparım.
sabahları enerjik oluyorum onuda kullanamıyorum.
şöyle enerjik edecek bişey olsa.
bir ara burn redbul filan içmiştim. bir işe yaradığı yok.

hehe datlum binimmm öpcem tutma biniii

öp tabe buldun gaymak gıbı garu
heee sorma toprağa gomdukkk coğalsın dıyeeee

öle çoğalıyorsa bende gömem
Benimde öyle koyu kahveleri siyahları beğenirim ben çok onu da bejle kontrast yaparak açarım beyaz çok sırıttığı için. Bir de salonum koyu renk olduğu için mümkün olduğunca az halı

evt yaa bende az halı severım ama annem ayakların üşümesın dıye heryer halı olsun ıster
yıllarca halıfılex kullandık sonunda parkeye gectıkte rahatladık

aynen :) :):):):):):):)

güneş naber kısssssss!
ne güzel oğluşunla evdesin.
ben işteyim
kreş sahibini arıyorum hava yağmurlu oğlanı çıkarken evine götürsün ben alayım dicem ne kreş cevap veriyor
ne cebi. çıkmadan yakalasam iyi olur.

Ben o yönden çok şanslıyım Yunusu yere çok rahat bırakıyorum yerden ısıtmalı olduğu için. Bizde zaten çok halı kullanmak yersiz ev ısınmıyor öyle olunca. Evinin her yeri halı kaplı komşularım bana gelince senin evin çok sıcak neden diyor :) Diyorum halı yoookk :)

yerden sıstma çok iyi yaaaa. yatak odam ve oğlanın odası parke.
diğer yarler taş. mecburen halı koyuyorum soğuğu kessin diye.
halı süpürmek çok sinir işin uzuyor.

cnm guzel ama bnmkı huysuzzz adda dıye aglamaya basladı yıne kafasını gozunu vurdu duvaraaa sınrden eyy allam yaaa neysekı uyudu az rht ettım işde yapamdım poff

heyooooo
temizliğimi bitirdim geldim bizim tayfayı burda buldum
garular ne ediysiniz....yordum kendimi azcuk ama evim mis oldu.....

kahvaltımı yaptım bi de danışanımla görüştüm. ayyyy ne asortik hasta değil danışan diyorum kocam dalga geçiyo:)) tekrar bakim dedim ne var ne yok diye

kızlar buarada hazalla gorustum sımdı
olayı özet gecıyorum
lojmandan bır komususu bunu takıp etmısss o oldugunu anlamıs
sonra dıger karsı komsusu varya ona yazılanları gostermıs
oda olay cıkarmıs.
falan fılan
hazal bır sure gırmem zaten annemın ayagı kırıldım ona bakcam dedi iştende ıstıfa etmıs istanbula gıdıcekmıs esıyle
sonra hazal 1-2 ay kalırım orda net yok evden cıkamam kolay kolay ama ulasmaya calıscam dedı burcu sanada selam soledı tabı herkeseee

annesı uzun sure basmaması gerekıyormuss ayagını...

işte öle gızlar:)

ohhhhhhhhh eline sağlık

sağol şekerim :))))

güneşim vallahi o nasıl haber öyle yaw....o değil komşular nasıl buluyor,hadi buldu olay çıkarmaya ne hakları var,isteyen istediğinin hakkında istediğini yazar alem bu garular sanaldan reele geçilir mi bea......
biz birbirimizi biliyoz da yok anacım komşular falan okumasın yine de iyi olmuyormuş.....

cnm işte oda kk da takılan bırymısss sanırım...

sonra tesaduf denk gelmıs onn oldugunu anlayncada bakmıs demekkı yazılanları goruncede gıtms gostermıs diğer kadınaa oda uyelıgını sıldrms galıba öle dedı hazal bakalım

sonradan gelırım bıkac ay sonra dedı hazoş kus

ada ve nil hoşgeldiniz kızlar.
adacım çok yorma kendini canım.
güneş komşu neyi görmüş hakkında bişey mi yazmıştı.
anlamadım ben? neyse selam söyle annesine geçmiş olsun.

meloş uzun hıkaye aslında komusndan baya bahsetmıstı hepmz konusyrduk anlcıan hihihih

hasta ya onu mutlu etmem daha onemli suan ev işinden ehehe bakalım aksama ıgnesı var kuzummm

oyyy iğne olayı zor beee. çabuk iyileşir umarım. benim çocuğum nasıl olur acaba:))

hoşbulduk datlum. ben zırtpırt gidip geliyom:)) danışanlarım durmuyoki. rahat kalamadım bugün. iyiki iki haftadır görüşmedik yahuu

buraya da yazam bariiii...

kızlar.....kurabiye mi yaptım....
yalnız bu kakaolu ıslak kurabiyeyi yapanlar bana deyiverin hele bir dahakine tüyolarınızı değerlendirecem çünkü,tarifte ki gibi fırından çıkarır çıkmaz hemen şerbetine batırıp çıkarıp hindistan cevizine buladım....
ancak tadına baktığım da içinin kuru kaldığını hissettim...sizin yaptıklarınız nasıldı,ya da bir kaç saniye fazla mı bekletmiştiniz???
ahanda bu da foto....

[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx]
[/URL][/QUOTE]

bir daha ekleyem aynı msj...bir cevap please

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…