Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar nerdesınn ya bı telefoncuya gıttım geldım yok olmussunuzz pofff

nerdesin nannnnn

bugün bende iş yok
üşüyom valla hasata olcam zaarrr işte vardı
Hiç yazamadım öle işte

aman yaaa bı galaxy s ıı vardı elımzde yenı geldı yurt dısından telefoncuya gotrdm sorun var of hallettıremedım

baktım cnm cok güzel olmuş
lenn hiç halı yok ya:)yerden ısıtmanın faydaları

yunusunu yerım senın çarşı logosuda cok güzel olmuş

günaydın kızlar

Teşekkür ederim kuşum benim ama dayanamadım pazar sabah biraz daha değişiklik yaptım :)
Çarşı logosu hediye geldi tanımadığımız birinden :)

yesho garusu nerde yaa iş ettı pert oldu galıbaa

Yok kuşum perte çıkmadım daha :) 10 ev daha temizlerim o kadar iyiyim yani annem geldi bugün sabah onu aldım biraz dedikoduydu komşulardı annemin arkadaşlarıydı daha şimdi oturdum :) Oturdum oturmasına da az sonra yatacağım foruma bakayım dedim. Yarın işteyim tüm gün arayı kapatırız artıkın :)

Kıs Meloooo çocuk bahane topuklu giyilmezmi yahu :) Vallahi bende de var bir tane 5.5 aylık zibidi ama topuklu vazgeçilmezim o derece :)

Böcüğüm çok soğuk bugün yaaa Yanardım ben ofiste donuyorum bildiğin kar kış kıyamet dışarısı amaaaannnnn delircem. Arabamın sol farı kesilmiş bakımı gelmiiişşşşşş yine para kaçtı totomuza :) Annem evde oğlum evde aklım evdeeeeee ooofffffffff bu iki gün günde 4 5 ihracatım var akşama kadar çeki listesi com. invoice detay tutanak fatura irsaliye beyanname amaaaannnnnn :) ben pazartesi sendromunu salı yaşıyorum beh :) Garip

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…