Kokoşş Hatunlar Kulübü

Günaydın Böcüğümmm iyiyim valla iş güç yoğun olcam bir kaç gün bende özledim leyn içim içimi yedi ne makara vardır şimdi orda diye dün :)

evden nıye bağlanmadın hacı

çalış len bende çalışıyomm bak para lazım:)
bu arada amma yazmışsınz bee nasıl okuycamm az motorunuz soğsun

burcu,esma böcük günaydın!

günaydın

evden nıye bağlanmadın hacı

çalış len bende çalışıyomm bak para lazım:)
bu arada amma yazmışsınz bee nasıl okuycamm az motorunuz soğsun

günaydın

Böcüğüm kalabalıktı ev Ahmet gelince dağıldı misafirler :) Gelen giden bitmedi Yunus ta çok huysuzlandı öyle olunca benim oğlum kalabalığı hiç sevmiyor. İkramdı Yunustu valla giremedim

Böcüğüm çok para lazım ya sorma Çalışıyoruz işte deli gibi :)

Son düzenleme:
vayyyy yunusss bıle asıl mıcıyor yaneee

hahahahahahahahahahahaha yok beaaaaaaa neresi asil onun :) Koptum dün gece megafondan acayip bir ses geldi dedim noluyor odaya bir gittim ki piiiuuuuuu benim oğlum bir gaz çıkarıyor ki sormayın megafon bile harekete geçmiş :) o derece. :)

Teşekkür ederim kuşum benim ama dayanamadım pazar sabah biraz daha değişiklik yaptım :)
Çarşı logosu hediye geldi tanımadığımız birinden :)

geene mı amann işin mı yok la senın
güle güle kullan

ohh maşallah banada gelseydın lenn hacı neyse cumadan gel
sımdlık evım pak

:) yok daha çok günahkar mertebesine eremedim yeni doğum yaptım ya :)

hee doğruu ama 5,5 ay oldu lenn az kaldı bak yaşına kadar musade sana:

arabanı bıze getr hee yaparıkparan olunca ödersın ındırımde yaparım sana takma:)

anladım cnm bugun ben yoğun olmam ınş

benim işyerim soğuk ayakkabı tarzı giyemem giysem donarım. kalorifer yanıyor ama anca kendini ısıtıyor. :)
çizmde topuklu alamam.
yaza artık.
kıs maşallah senin oğluna bayağı önden gidiyor. ben kafasını vuracak diye çok korkarım. hep taktım durmadan düzelttim. şimdi ayağa kalkıyor. kenarları açık oraya çarpacak diye korkuyorum. bir çare bulmam lazım.
park yatak rahat olur.

Valla gene Böcüğüm Ahmet bey kızdı benim koltuğumu kaldırmışsın ordan diye onu da oraya koyunca o şekil olmuyor mecbur kaldım valla :) HHayır bir kere okuma koltuğunda kitap okurken görmedim ben :) Genelde koltuğa yayılıyor ya da yatağa gidiyor :) Neyse evde onun da istediği olsun o kadarcık fazlası istese de olmaz zaten :)

Gelirim valla ben severim erinmem de asla yakınlarda olsam gel dediğin anda damlardım inan ki apartmanda derin temizliğe girenler çağırırlar beni sık sık hadi şu salona şekil verelim diye bende zevkle giderim bayılıyorum ben evle dekorasyonla uğraşmaya imaknım olsa neler yaparım ben evime de işte artık kendi evime inş. Ben yanlış meslek seçmişim mimarlık okumadığıma çok çok çoookkk pişmanım

Kıs Meloooo çocuk bahane topuklu giyilmezmi yahu :) Vallahi bende de var bir tane 5.5 aylık zibidi ama topuklu vazgeçilmezim o derece :)

gunaydın koketalar nasılsınızz?

topukludan bahsetmışşiniz rahatlıgı sevsemde topukludanda vazgecmeıyorum ama cocuk oldu olalı belımı sakatladım sanırım...

artık yürüyemiyorum topuklu gıydıgım zaman ayagım uyusuyor ve belıme bişiler batıyor pof ya erken sakat kaldım hoş hergun 11 kg getır gotur normal bunlar bendeee ancak ozel gunlerde ve esımle arabyla bıryere gıdecegım zamanlar gıyıyorum elım mahkum yanı haa birde bazen işyerınde gıyıp aksam eve gıderken rahat ayakkabı gıyoyorum ama buda pek fazla tercıh ettgım bişey dııll degıstırmeyı sevmıyorum öle işteee

arabanı bıze getr hee yaparıkparan olunca ödersın ındırımde yaparım sana takma:)

anladım cnm bugun ben yoğun olmam ınş

Getireyim valla o bahaneyle uşaktan da çıkmış olurum ama daha garantisi bitmedi bitene kadar yetkili servise gidiyor paşam :) Hafta içinde hallederim artık ya ararım gelir alırlar evden o bahaneyle bir gün daha evde kalırım bende kikiikikikikikkiki :)

Ben yalnız sardım çok fena size accuk bağımlılık yaptınız 4 kalem malz giriyorum 10 satır buraya yazıyorum :):)

nerdesın naaaaannn hasta odunmu?
ben topuklu gıyorum cızmelerım botlarım hep topuklu

Sorma Melom ben büyüyünce Yunusla ne yapacağımı bilmiyorum ya anlatılacak gibi değil yaptıkları sanki 8 9 aylık çocuk gibi takılıyor dişler çıktı üstler de geldi 4 tane dişi var danamın :) Baba diyor heceleme değil ama bildiğin baba diyor Ahmeti görünce ya da Ahmeti isteyince bu çocuk beni çok yoracak :) Annem kafayı yemiş durumda bende herşeyi erken yapmışım 10 aylıkken koşuyormuşum her müzikte oynuyormuşum ben ama bu benden de betermiş öyle dedi annem... 41 kere Maşallah oğluma ama bazen de korkuyorum tabi napıcam ben bununla diye.

Ben çok titizlenmiyorum Meloooomm... beslenmesi uykusu temizlenmesi öğrenmesi herşeyin üzerine çok düşüyorum ama diğer konulara çok takılmıyorum canı acicakki bir daha yapmicak tabi kaza boyutunda değil. Bir iki kafasını vurdu kenara artık yaklaşmıyor. Bazı şeyleri de yaşayarak öğrenecek Asla çok kalın giydirmem mesela Yunusu ben hatta soyarım bazen öyle bırakırım birsüre alışsın soğuğa :)

Bizim burası çok sıcak oluyordu ama bugün burası da ısınmamış tam anlamıyla ama ben yine de topuklu dan vaz geçemiyorum çizme giyiyorum şuanda ayağımda ki çizmenin 13 cm topuğu var :) bunlarla birde sabah 40 akşam 40 km araba kullanıyorum :) Ama sor sor haftasonu giyermisin diye :) Hayııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrr eşofmandan vaz geçmem :)

Ben vaz geçemiyorum vallahi ama gerçi haftasonları eşofmandan vaz geçemem ama çok kez yunus kucağımda topuklu ile uzun uzun yürüdüğüm zamanlarda oldu. Şimdilik bir sorun yok henüz başındayım tabi :) Birde ben biraz mecburiyetten giyorum tabi her daim şık olmak durumundayım malum. Seviyorum kot blazer altına topuklu çizme. Hem rahat hem de yeterince şık oluyor durumu kurtarıyor o topuklar o açıdan yani :)

nerdesın naaaaannn hasta odunmu?
ben topuklu gıyorum cızmelerım botlarım hep topuklu

ay ne guzel benım bel sakat artık gıyemıyorum cok sık ama yınede vazgecmemm:):):9

su konuya daldım sok oldum ya uzuldummm pof

kızz agrılrım gece basladı herald eolucam sımdı wcye gıtcem kontrolee

Dehşet verici dimi yalnız çok sakin kalmış olması cidden taktire şayan. Ben kendimi koydum da yerine Allah vermesin okulunu basarım kardeşimin Kocamı ne yaparım düşünmek bile istemiyorum

valllaa yesom hesap soracagım kısı 15 yasındaysa ne sorup ne cevap alıcam oda ayrı bı konu ama evet karsılarına gecıp heasap sormalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…