- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Günaydın Böcüğümmm iyiyim valla iş güç yoğun olcam bir kaç günbende özledim leyn içim içimi yedi ne makara vardır şimdi orda diye dün :)
Böcüğüm çok soğuk bugün yaaaYanardım ben ofiste donuyorum bildiğin kar kış kıyamet dışarısı amaaaannnnn delircem. Arabamın sol farı kesilmiş bakımı gelmiiişşşşşş yine para kaçtı totomuza :) Annem evde oğlum evde aklım evdeeeeee ooofffffffff bu iki gün günde 4 5 ihracatım var akşama kadar çeki listesi com. invoice detay tutanak fatura irsaliye beyanname amaaaannnnnn :) ben pazartesi sendromunu salı yaşıyorum beh :) Garip
burcu,esma böcük günaydın!
Tabi yedikten sonra eldivenler asaletini yitiriyor :) Yeşil yeşil kötü vallahi Yunusun mokuna benziyor rengi :)
Üstüme yapıştı bu dingilizlik :)
evden nıye bağlanmadın hacı
çalış len bende çalışıyomm bak para lazım:)
bu arada amma yazmışsınz bee nasıl okuycamm az motorunuz soğsun
günaydın
beynelim oşşş gedinn
vayyyy yunusss bıle asıl mıcıyor yaneee
Teşekkür ederim kuşum benim ama dayanamadım pazar sabah biraz daha değişiklik yaptım :)
Çarşı logosu hediye geldi tanımadığımız birinden :)
Yok kuşum perte çıkmadım daha :) 10 ev daha temizlerim o kadar iyiyim yani annem geldi bugün sabah onu aldım biraz dedikoduydu komşulardı annemin arkadaşlarıydı daha şimdi oturdum :) Oturdum oturmasına da az sonra yatacağım foruma bakayım dedim. Yarın işteyim tüm gün arayı kapatırız artıkın :)
:) yok daha çok günahkar mertebesine eremedim yeni doğum yaptım ya :)
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/495913-keske-olseydiler.html
konuyu gördünüzmü resmen nutkum tutuldu
Böcüğüm kalabalıktı ev Ahmet gelince dağıldı misafirler :) Gelen giden bitmedi Yunus ta çok huysuzlandı öyle olunca benim oğlum kalabalığı hiç sevmiyor. İkramdı Yunustu valla giremedim
Böcüğüm çok para lazım ya sormaÇalışıyoruz işte deli gibi :)
Haaaaa çok yürüyormuşsun bacım sende çantana koy kuşum iş yerinde giy sende :)
Teşekkür ederim canım evi pazar sabah yine değiştirdim kocamın okuma koltuğunu geri koydum salona :) Kitaplıkları da birleştirdim :)
Oğlum aksine çok dönüyor benim ama genelde benim odamda ki park yatağında yatıyor. Çok temkinli benim oğlum canı çok tatlı yüksekten kafasını vurmaktan canını acıtmaktan çok korkuyor :) Çok dikkatli beyefendi birde daha önce korumalık vardı ama benim oğlum tutup aşağıya çekiyor ve aradan etrafını seyrediyor gülerek bize korumalık kar etmiyor anlican :)
geene mı amann işin mı yok la senın
güle güle kullan
ohh maşallah banada gelseydın lenn hacı neyse cumadan gel
sımdlık evım pak
hee doğruu ama 5,5 ay oldu lenn az kaldı bak yaşına kadar musade sana:
Kıs Meloooo çocuk bahane topuklu giyilmezmi yahu :) Vallahi bende de var bir tane 5.5 aylık zibidi ama topuklu vazgeçilmezim o derece :)
Sagol burcu diğer kızlar nerede herkes kaybolmuş?
arabanı bıze getr hee yaparıkparan olunca ödersın ındırımde yaparım sana takma:)
anladım cnm bugun ben yoğun olmam ınş
gunaydın koketalar nasılsınızz?
topukludan bahsetmışşiniz rahatlıgı sevsemde topukludanda vazgecmeıyorum ama cocuk oldu olalı belımı sakatladım sanırım...
artık yürüyemiyorum topuklu gıydıgım zaman ayagım uyusuyor ve belıme bişiler batıyor pof ya erken sakat kaldım hoş hergun 11 kg getır gotur normal bunlar bendeee ancak ozel gunlerde ve esımle arabyla bıryere gıdecegım zamanlar gıyıyorum elım mahkum yanı haa birde bazen işyerınde gıyıp aksam eve gıderken rahat ayakkabı gıyoyorum ama buda pek fazla tercıh ettgım bişey dııll degıstırmeyı sevmıyorum öle işteee
benim işyerim soğuk ayakkabı tarzı giyemem giysem donarım. kalorifer yanıyor ama anca kendini ısıtıyor. :)
çizmde topuklu alamam.
yaza artık.
kıs maşallah senin oğluna bayağı önden gidiyor. ben kafasını vuracak diye çok korkarım. hep taktım durmadan düzelttim. şimdi ayağa kalkıyor. kenarları açık oraya çarpacak diye korkuyorum. bir çare bulmam lazım.
park yatak rahat olur.
gunaydın koketalar nasılsınızz?
topukludan bahsetmışşiniz rahatlıgı sevsemde topukludanda vazgecmeıyorum ama cocuk oldu olalı belımı sakatladım sanırım...
artık yürüyemiyorum topuklu gıydıgım zaman ayagım uyusuyor ve belıme bişiler batıyor pof ya erken sakat kaldım hoş hergun 11 kg getır gotur normal bunlar bendeee ancak ozel gunlerde ve esımle arabyla bıryere gıdecegım zamanlar gıyıyorum elım mahkum yanı haa birde bazen işyerınde gıyıp aksam eve gıderken rahat ayakkabı gıyoyorum ama buda pek fazla tercıh ettgım bişey dııll degıstırmeyı sevmıyorum öle işteee
konuyu gordummmmm
nerdesın naaaaannn hasta odunmu?
ben topuklu gıyorum cızmelerım botlarım hep topuklu
Dehşet verici dimi yalnız çok sakin kalmış olması cidden taktire şayan. Ben kendimi koydum da yerine Allah vermesin okulunu basarım kardeşimin Kocamı ne yaparım düşünmek bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?