Kıs Meloooo çocuk bahane topuklu giyilmezmi yahu :) Vallahi bende de var bir tane 5.5 aylık zibidi ama topuklu vazgeçilmezim o derece :)
sabahları işe 45 dk. yürüyerek gelince giymem imkansız canım.
akşamda oğlum kreşten alıyorum. benim evim dik yokuşta.
oğlumu kanguruya koyuyorum.
topukluyla merdiven inmem hele kucağımda oğlum varken mümkün değil.
topukluyu çok seviyorum eskiden hep giyerdim ama şimdi düz giye giye unuttum nerdeyse.
ancak özel günlerde.
yaz için almayı düşünüyorum fazla yüksek olmayan.
işe gelince değiştiririm ancak.
bu arada evin çok güzel bayıldım.
bişey sorcam oğluşunun yatağında kenar korumalar yok.
henüz dönmüyordur yoksa kafasını çarpar kenarlara.
Evdeydim Burcum annem geldi dün sabah 3 aydır görüşmeyince konuşacak çok şey vardı :)
günadyııın hatunlarr....
Günaydın canım nbr
g
ü
n
a
y
d
ı
n ......
barıstınız demııı ıyı hasret gıderıyorsunuzdur
iyiyim canımmm aslında şimdi işim yok gidip biraz ders çalışmam lazım ama kalkamıyorum netin başında.. :126:
sen nasılsın ?
Günaydın kızlar ben geldim :)
Barıştık Burcum ya ben küsmemiştim zaten o küsmüştü sonra da çıktı geldi. Bana değil gerçi toruna geldiHasret gideremedik pek kuşum ya hiç yalnız kalamadık desem yeri o kadar kalabalıktı ki ev. Annemi görmeye gelen arkadaşları komşuları başımız çok kalabalıktı gece otururuz dedik ama annem 14 saat yoldan sonra uyudu :) Bugün artık akşam gittiğimde ev boş olursa tabi :)
iyiii bakalımm bu akşam oturur muhabett edersınızz annen limuzınlemı geldı yoksam sana ne getırmıs dıngıltereden
valla neler neler getirmiş dingiltereden Rolls Royce ile geldi be :) Dingiltereden bir zeytinyağı getirmiş Burcum varya ekmeğini batır ye müthiş ötesi bir de çok güzel yemek yapıyormuşum gibi kuru patlican biber vardı :) Banada bişeyler vardı vallahi eli kolu dolu gelmiş seviyorum ben hediye almayı :)
sız ekmek batırıp yemeyı bılıyormusunuzzzz
heheheheheheeheheh öğrendim şekerim yoksa nerden bilicem :) Vallahi dün kahvaltıda içine nane kekik pul biber koydum biraz tulum peynir köşesine hem çok şık görünüyordu hemde tadı mükemmeldi :)
nannnnn eldıvenlerle zor olmuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?