Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydın kızlar kimsecikler gelmemiş daha bende bugun erkenciyim
havalar çok soğuk sabah işe gelmesi çokk zor sıcacık yatakta yatmak varken (
sıcacık çayımı aldım içiyorum iştede kimse gelmedi henüz

günaydınnnn kokoşlarımmm
günaydın kımyonn bende gelelı 1 saat oldu temızlık yaptım oturdum kahvaltı yapcemm

günaydın cnm evet daha erken kızlar gelmemiş....böcük damlar şimdi bide esma erkenci takımı ben gibi....

ben uzun süredir işlerle boğuşyorum müdürle aram biraz soğuk tersleşmemek için susuyorum bakalım neler olucak yakında patlarım herhalde...

buarada ana binaya geçtik herşeyi engellemişler neden anlamadım face felan engelli...

günaydınnnn kokoşlarımmm
günaydın kımyonn bende gelelı 1 saat oldu temızlık yaptım oturdum kahvaltı yapcemm

böcükk patlıcanım...,

kahvaltını orda yapıyosun demek senmi getiryosun mutfakmı var...bende yumurta ile sandviç getiryorum peynirli...yanına çayyyyyyyy

böcükk patlıcanım...,

kahvaltını orda yapıyosun demek senmi getiryosun mutfakmı var...bende yumurta ile sandviç getiryorum peynirli...yanına çayyyyyyyy

bazen evde yapmıyorum kocem gececı olunca o kalkmıo bende tek yapmıyorum süt muz pekmez içip gelıom
burayada kendım getırıyom
peynır zeytın domates salatalık

günaydın günaydın haydi kalk uyaaaaaaaaaan
gel katıl bize gir aramızaaaaa
sabahları bazen oğluşum uyanmayınca bu şarkıyı söylüyorum.
sizede böyle günaydın diyim istedim.

nasılsınız koketalar?
böcük yine mi temzilik yapıyorsun iş yerinde.
sen akıllanmazsın he!

bende diyetteyim yaklaşık 50 gündür ama dün fena çikolata cips yedim regl olunca dayanamadım acaip tatlı istedi canım
koca paketi bitirdim şimdi vicdan azabı çekiyorum (

bende diyetteyim yaklaşık 50 gündür ama dün fena çikolata cips yedim regl olunca dayanamadım acaip tatlı istedi canım
koca paketi bitirdim şimdi vicdan azabı çekiyorum (

oyyyy kıayamam yaaaa cekme vıcdan azabı felan canın cektiğinde kucuk parcalar halınde atıstırısan bole patlamalar yasamazsın fıstuk

Güneşim naber yavru kuş bitek biz varız
bugün gelemedim yazdım size malum
çok fenaydım akşam
sabah kocem saolsun dr götürdü
geldim bugün de aksi gibi dolu iş var
gelemedim buraya
napıyonuz bakem

bebeğimmm ben gormedım yazdıgımı malum bnde duzenlı takıp edemıyorum. bnmde işler youn yaa biraz

gunaydınlarrr kıslar dun akşam pek yoruldum nan evı supur sıl toz al banyoları temızle ayyyyy

bende dun mutfak dolaplrımı sıldımmm güççlü adamlaaa:):)

oyyyy kıayamam yaaaa cekme vıcdan azabı felan canın cektiğinde kucuk parcalar halınde atıstırısan bole patlamalar yasamazsın fıstuk

onuda yaptım tatlım arasıra ama genelde nekadar kararlı ve istikrarlıymışım yeme konusunda bunun farkına vardım hiç dayanamam sanıyordum
ama isteyince her şey oluyormuş hele o kociş yok mu o koklaya koklaya yedi karşımda gıcıklığına ama hiç canım istemedi

sabret bacım kaç kılo vermen lazım

dün sadece ütü yapıp çamaşır katlayabildim.
bu akşam yine bir sele çamaşır var katlanacak.
ne ütüm bitiyor ne çamaşırım pofffffff!

güneşim çilekte tek dolap 500-600 tl den aşağı değildir.
en mantıklısı karabağlara bakmak.

gunaydın kızlar nasılsınızzz?

anca slm yazbldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…