Kokoşş Hatunlar Kulübü

2012 almam ben ekonomık olarak kötü bı durum olacak gıbı sadece ülkemızde değil bıde faızler ınanılmaz yüksek 2 katı faız öduyonn
dıkkat et lenn zaten ceyrek olmuş 167 tl
bugun patrona bendekı 2011 4 tane ceyreğımı 2012 fıyatnı satıp akşama kendıme 2012 alcem

vay acıkgöz hehehe

kız buarada harbıden faızler falan yukseldı ama bız buaralr aldık aldık alamadık kalcz ortada pof sonra cocugun masrflr ııce artr ne bılım işte neyse nasip kısmettt

bankada kesmıss işletim ucretı dıye para allahm ya 3 senedır kesmıyorda sımdı ne degıstıı cok gergınm haaa

oo hayal sadece onun değil turk erkeklerın genel hayali

itiraz et bacımm

nan gecen hafta sılmıstınyaaa

bıdaha sılemm nolcekk
ya cnm benım koku çekme şeyı yok o yüzden yağ olmasın dıye sık sık sılmek zorundayım
benden öncekı kiracıda üst katıma taşındı cok pasaklıymış
geçen dıo nasıl parlıoo dolaplarmı değiştı pasaklı bızım komşlar pasaklı

güneşşşşşşşşş dolap bakıcaktın bana. google baktım deli oldum. ikea çok pahalı.
nerden alcam ben offfff.
yaptırsam pahalı mı olur acaba?

böcük nan altın hesabı mantıklı mı?
bu arada bende kumbara yapıyorum bozukluklar oraya.

davlumbaz dımek ıstedın herhal ayy benden oceki nasıl bır kadınmıs anlam veremdim yağ pasak içindeydi davlumbaz felannn yerlerde yag izi vardı dusun bazıları ne yaptıysam hala cıkmadı yerdekiler ayyyy bıde duydygum kadarıyla ögretmenmış

bende de yok ama benim dolaplar çok eski. nerdeyse üstümüze yılılacak. domestosla mis gibi oluyor.
benim bundan önceki evimde dolabın üstü rezil durumdaydı. resmen yağ tabakası kaplamış. bulaşık süngeri cif domestosla ovmuştum.
renginin beyaz olduğu ortaya çıktı
tatilde detaylı temizlik beni bekliyor.

bende amwayın zom uyla cıkarabıldım

çok mantıklı ver paranı paran kadar gram altın hesabına aktarılsın

he ondan yok
ev sahıbıme dedım yaptrmadı bende kıl oldum yaptrmadım eskıyen çürüyen onun dolapları olsun bananene desem sen yaptr dıo duş kabındı mermerlerdı yaptrdım yeter
önemsemıom artık ama gercekten yağ izi bulamazsın cok tıtızım bu konuda
yok anampis olan pistır
2 yıldır aynı apartmandayım ılk defa geçen bı komşuma gıttım ınanmıdem kalktı:120:
küçück masaya kadınlar oturmuş ne bardaklar takım ne bişşi herşey ayrı ayrı şekılde ben sevmım öle
herşey takım olcek
çay kaşığı bulamadı ya olanlarda pis yerlerde
oturma odasına gectık halı yoktu:26:aboww akşamakadar evdeler bıde ev kendılerının bazen ben aman derımm kira nasılsa ama gene bınkat temızım onlardan
çalıştığım halde

yeee yawww nassı yasıyorler anamıyom nann
teyzemın bı arkadası arkadasına gıtmıs toplasıp kadın pis miş oyusden hıc bırsey pişirme zahmet etm demişer yanlarında yufka goturup sıgara boregı sarmıslar yemiş yemişler tabagın altından karafatma cıkmıss:120:

zaten davlumbaz olmaz ocakla arasındakı mesafe cok kısa takmazlaraman açıom camı koku cıkıo evımdeğil ya baanem yeter baktığım
dolapların kulpu yoktu lenn taktım

şikayet edicem sızı de bacım

dedım du bakalımm zaten bankayı kesin degıstırcemm hehehe bole gıcklıklarını cekemıcem onlar blof yapıyorum sanıyorlar

ay benımde once oturan oleyms bır geldım heryer yaggg olduk temzlemekten ben sımdı her bulasık yıkadıgmda dolapların en azındna dısını mutlaka sılıyorumm yanııı yag tutmasın dıyo toplu kır sılmekten ıyıdr dıye dusnuyorummm annemd eole yaprdı yıne tabı derın temzlık toplu sılmede yapıyorumm

cnaım bakcam cılege baktınmı dolap fıyatlarınaaa oraya bak keske karabaglara gıtme fırsatınz olsa orda magaza cok bıri olmasa bırnd emutlaka uygun bulurdunuzz

birde ızmırde kaplunbağa diye bır magaza var oranın fıyatlarda ıdare eder orayada bak nette var ıkea cok pahalı dedım sana ole seylerde ıvr zvrda ıkea bence

aman yaaaa sınr oluyorm cıkrken evı pis bırakanadaa:8

karafatma mı cıkmış
ayy en cok korktuğum bır yemekte saç cıkması ıkı böceklerın ortalıkta dolaşması:120:
ben sıpdııler bıze geldığınde nasıl korktumm anam saçım cıksa naparım dıyekı başörtu takıom yemek yaparken

yok yok pasaklı garu cok
benım cok yakınımdakı bayanlarıda beğenmıom
dolapları falan cok dağınık oluo tmm cocuk olabılır ama cocukları öle dağıtcak türden deıl hem cocuğun yatk odasında işi ne demı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…