Kokoşş Hatunlar Kulübü

heee nannn bak ne annatcem bı gun kucugum sokakta oynadım susadım tabıkısı bızım kapıcıdan su ıstedım anammmm bıde baktımkı ne gore yesıl sumuk su ıcınde serbest yuzme yapıyor:120:

allahım akşam olmuş. yarım saat kaynanamla yarım saat kaynbiraderle dedikodu yaptım telefonda. millet düğünümün dedikodusunu yapıyomuş. haberler aldım:)))) milletin işi gücü yok takılarımla bozmuşlar kafayı:)

güneş çilek pahalıdır canım. takımı bir sene önce 1500 falandı.
karabağlar benime aklımda var ama çocukla gidilmez. eşim izin alabirse gideriz belki.
birde yan komşum var onun kardeşi yapıyormuş ona sorayım fiyat versin.

böcük benim kv. bulaşık yıkıyor diyordum ya. lavabonun içini hiç domestosla ovmaz.
gittiğinde bir baktım kenarlar pislik içinde ama baktığında görünmüyor.
zaten evlerinde ne domestos ne cif görmedim ben.
birde kimsenin evinde havlu kullanmam ben. tuvalete çantamı götürürüm. selpak mendilile kurlarım elimi.
mesela alafranga tuvalet var. çantamda kolonya taşırım önce silerim güzelce. sonra tuvalet kağıdı sererim öyle girerim.

ay bir akrabamız var kadın yaşlı ama çok pis.
tuvalete giremzsin. lavaboda elini yıkamazsın o derece.
çay içtin değil mi? bardağı suyla yıkar kapatır.
bardaklar bulanıktır. bende o görmeden yıkar koyardım.
kimseye bulaşık yıkatmaz deterjan gider diye.
ben yıkardım bulaşıklar pırıl pırıl olurdu.
evine kadın al deriz almaz para gider diye çok cimridir.
çamaşır makinesi ayda 1-2 defa açılır.
ay daha anlatmayım. öğğğğğğğğğğğ!

ne gıcık insanlar işlerigüçleri yok milletin takısna bakarlar.
boş insanların boş işleri işte.

ne gıcık insanlar işlerigüçleri yok milletin takısna bakarlar.
boş insanların boş işleri işte.

öyle valla. kaynım da dalga geçiyo sadece benm taktıklarımı söylemişler kız aaaaa çok ayıp diyo:)) hey allahım. kocem ayrı çatlak, kaynım ayrı çatlak, ben daha ayrı:)))

cnm takım fıyatı yuksek ama dolap alcaksn sadece ındrm yaprlr belkı dıye dusndum dur bakalım baakrm ben arada bugun cok youndmm

Güneşim naber yavru kuş bitek biz varız
bugün gelemedim yazdım size malum
çok fenaydım akşam
sabah kocem saolsun dr götürdü
geldim bugün de aksi gibi dolu iş var
gelemedim buraya
napıyonuz bakem

kızlar fönlü gibi yapan,yüksek ısılı,hemen kurutan,düzleştirici gerektirmeyen bir fön/kurutma makinesine ihtşyacım var acil önerilerinizi bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…