Kokoşş Hatunlar Kulübü

canım burayada ekledim şimdi..

mirayda varım ben...

görmen lazım...

esma die yazar:):)

ekleee al beni eksenine yavrumm..

böcüğüm ekledim bak hade..

hee yirrummm onun ark gızlı bulamadım senıı sende benı bulamazsınnn ozaman heheheh özelden yazarım sana adımı

16 Ocak 2012, saat 19:33’ten 18 Ocak 2012 saat 19:30’a kadar Ay Akrep burcunda küçülecek;
saç ve cilt bakımı için etkili günler değil.
saç kesimi için uygun değil.
bırakalım saçlarımız dinlensin..
bu günlerde bol su tüketmenizi tavsiye ediyorum.hatta bitkilerinize de bu günlerde su verirseniz suyu daha iyi değerlendireceklerdir.ölçüyü kaçırmadan tabi :)
karbonhidrat ve yaprak günleri.. aşırıya kaçmazsak bu besinler de bu günlerde her zamankinden daha faydalı olacaktır bedenimize..tüm yeşilliklerden mis gibi bir salata yapıp yiyebilirsiniz.bol limonla da demir desteğini tavana vurdurabilirsiniz yada ıspanak,semizlik gibi yaprak bitkilerin yemeğini de yiyebilirsiniz..
karbonhidrat günleri olduğu için hamur işlerine dikkat !

18 Ocak 2012, saat 22:28’ten 21 Ocak 2012 saat 22:56’ya kadar Ay Yay burcunda küçülecek;
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
saç kesimi için uygun değil.
yumurta veya protein içeren herhangi bir bakımı da uygulayabilirsiniz.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..

saç kesimi için ayın son günlerini beklememiz gerekecek !
gesin artık değil mi :)

YURTDIŞINDA YAŞAYANLAR BURADAKİ SAATLERE ÜLKELERİNE GÖRE SAAT FARKINI EKLEMELİLER..

tatlım bend etakıp ettgım baska bır topıcten alıntı yapıyorummm ... ama memnunn bu topicten saclrım kendıne gelıyorrr tesadufmu bılememmm amaaa

boyamıda burdakı tarhlere uygun yapıcam hehehe inşş

canım gecmıs olsun kuzucugunaa onemli bişey yoktur ınss ıyı dımı sımdıı

Kar çok fenaydı ama ilk yağdığı zaman kadar değil ortalık buzdu çünkü gece - 19 ları gördük şuanda masa üstü aracıma göre dışarısı -17 derece işe nasıl geldim Allah biliyor. Dün o buzların tepesinde oğlumu iki kez hastaneye götürdüm annemle ilgilendim ve akşamda onu otogara götürdüm ondan yoktum ortalıklarda. Yoksa işe gelinmeyecek kadar kötü değildi sadece çok soğuk ve buz heryer :)

Nilim hayırlı olsun canım bol şans

sağol canım. dün kocemi br kere gördüm. böyle giderse sorun olmayacak. eleman almak ne zormuş yaaaaa:S bugün de sekreter adayları var görüşeceğim. önümdeki dosyalara bakayım da yarım saat sonra gelmeye başlarlar

Bugün daha iyiydi ben çıkarken. Paranox kullanıyordum ben ateş düşürücü olarak o ve salı günü annemler oğluma kaşık kaşık profiterolün çikolatasını yedirmişler oğlum Allerji oldu haliyle sinirden kudurdum cumartesi akşam oğlumun resmen siması değişti eli yüzü gözü şişti bütün vücudu kızardı beni sardı panik tabi dün de doktordaydık. İlaç milaç verdi sürekli soğuk su ile kompres yapmıştım zaten kaşımasın diye sabah daha iyiydi uyuyordu ben evden çıkarken

Kuşum inan evde duramadım gibi birşey dün.

Tirit tarifi Melom senin için. ( Çok basit )

Tercihen kaz kullanılır ama yoksa köy tavuğu

Tavuğu haşlıyorsun iyice etiyle pilav yapıyorsun suyuna dokunmak yok. Sonra kaburgasını ve but kemiklerini suya geri atıyorsun kaynatırken içine kuru yufkayı atıp yumuşatıp çıkartıyorsun pilavın üzerine seriyorsun üzerine suyun üzerinde yüzen o sarı sarı yağı çorba kaşığı kadar gezdiriyorsun ve afiyetle yiyorsun.

Kayınvalidemden öğrendim bende :) Süper oluyor

Son düzenleme:

cnm cok gecmıs olsunnnn bende ates durmunda paraanox fıtıl surup donusumlu verıyorum ama atesını dusuremıyoruz bazen okdr etkısız kalıyor ılaclarr.

en sonuncusundada dusurememstık hastaneye gıttık onlar pedifen mi ne dıye bır surup verdılerrr onla dustu atesı dedımdoktora ne verdınızz bız 6 saatte 1 fıtıl aspırın surp verdık dusuremedık yıkadık dusuremedık dedım oda yazayım size ama cok önermiyoruz zorla kalırsak verıyoruz sadece dedı aldım bvende evde bulunduryorumm.. vermemeye calısacagım yınede

bende k.v soledım cıkolata yasakladı doktor dıye ogun kus kus kusss oldu cocumm cıkolata cok verıyorlarrr bıskuvıde cok yıyor hadı bıskuvıye bısye demıyorum ama cıkolata asla vermeyın dedım bılmıyoruma rtık gızlıden yıyorsa(

günaydın kızlar nasılsınız?

miraycım çok iyi yapmışsın burnu sürtülsün biraz. hamile eşini üzmek neymiş anlasın.
hiç yüz verme sonra tatlı tatlı sok lafını.

hayat iyi çalışmalar sana başarılar.

böcük inşallah hemen ev alıp çocuk yaparsın.

güneş bu soğukta saç bakımını yapamam kafam donar.

nilim bakım yazmışsın aklımda.

iznimde eşime yaptırayım kuaförde.

yeshocum geçmiş olsun kuzuna kıyamam.
tirit tarifi için sağol not ettim. kuru yufka demişsin şu paketlerde satılan yufkalardan değil mi? 1 tane kullanıcaz dimi?
bunu kalabalık yemek lazım 2 kişiyle çok olur. sıcak ve taze yemeli.

alya benimde işim var yapasım yok. çok soğuk bırrrrrrrr!

ben en başından beridir karşıydım çikolataya arada bir gözümün içine bakıyor diye sütlü çikolatayı ağzına sürüyordum ama kaşık kaşık vermişler birde profiterolün çikolata sosu beni bile bayıyor. Ateşini ben paranoxla düşürüyordum ama yan etkisi Yunusumu etkilemiş ay adı neydi hatırlayamadım şurup verdi ama daha ateşlenmedi vermek zorunda kalmadım inşallah ta kalmam şimdi Cenneti aradım iyiymiş ama süt içmiyor istemiyor beni deli ediyor gece de istemiyordu düne kadar bildiğin 1 haftadır aç dün gece iki kere 120 cc içti sadece o kadar zorla sütlü pirinçli sebze meyve tıkıyoruz ağzına

Hayır hayır paketlerdeki değil bu kıtır kıtır yufka oluyor ya hani evde yapıp kurutuyorlar ama yufkacılarda da satılıyor yookkkk kalabalığa gerek yok biz 2 kişi yaptığımızda 2 gün üst üste yiyoruz ama benden söylemesi yerken gözüne az görünüp dadanmayın tirite gece miğde krampları geçirirsiniz ağır oluyor

yesho annen 5 aylık çocuğa profitrol çikolatası mı yedirdi?

Kız oğluma hakaret etme alırım elime seni :) benim oğlum 5 gün sonra 6 aylık oluyor :) valla yedirmiş çok çırpınmış dayanamadım diyor daha doğrusu annemin yanında oya yedirmiş yakın arkadaşım

bıraktım böcüğüm geçmişi rapor vardı onu incelemeye dalmışım bugün denetimimiz varya :) ulen şık giyincez diye donduk karı koca bugün :)

len totoyu üşütcenızz:)
kontlukböle bişi
ben lahana gıbım gıyındım klıma acık ayaklarımn dıbınde elek.soba acık ohhhh

ya dün hastaydım cok hıc halım yoktu hatta ağladımmdelı gıbımkocem yemek hazrladı kaldrdı
dedım bı süt ısıt
adam kaynatıp getrmış yandımm
sabah kalktım ocağa baktımkı sütü dökmüş yakmış mafolmuş ocak
anamm hatsa olmayım bıdaha
mutfağı alel acele topladım bulaşıkları suya tut mak.diz dedım yapmamış
sabh onlarla uğraştım

kızlar calpol şurup zararlı diyorlar öyle mi?
ben aşıdan sonra veriyordum calpolu.
paranox fitil bende kullanıyorum.
pedifen ve peditus şuruplarımda var.
dr. pedifeni hasta olduğunda vermişti. üzerinde ateş düşürücü yazıyordu.
bende şaşırdım ateşi yok niye yazdı diye.
bu dr. ları anlamak mümkün değil.
birde ev ilaç doldu ecza dolabı almam lazım.
çocuk olunca şurup şişeleri doldu mutfak.

üşüttük bile valla Hayır ultra şık olmak lazım denetim kalite sertifikaları için ama dötümün kenarları hala gelmedi umarım geç gitmezler. elbise giydim bende gerçi diz altına kadar bacakları da çizme kapatıyor ama aradan hava alıyorum sankim :):) kocam bana göre daha şanslı kot gömlek blazer işi tamam kadın olmak zor valla kalk makyaj yap saçı düzelt valla 6,30 da kalktım ama bende kalkar kalkmaz evi topladım dün erken yattım da kocam accuk dağıtmış ortalığı geç gelmiş eve ben yattıktan sonra etrafı toparla çamaşır suyuyla lavabo ov mutfak ov işte saat 7,45 miydi neydi hazırlanıyordum ben :)

Kocan hem sana kıyamamış hem şikayet ediyorsun delüüüü ne güzel işte yapmış bişeyler :)

Geçmiş olsun böcüğüm neyin var daha iyimisin bugün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…