h geldınnn
canım burayada ekledim şimdi..
mirayda varım ben...
görmen lazım...
esma die yazar:):)
ekleee al beni eksenine yavrumm..
böcüğüm ekledim bak hade..
günydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
miroşş özlüyoz seni yahuuuu gel artıkın
nilllcim bende yapam biraz bakım
saç bakımcısı güneşim tarihler vermişti bidaha ver tatlışım
gızlar bakın hele bugün işim çok ama müdür yok kaytarabilirim kanımca
Nütfen sizde kaytarın yada kaytarmayın ama yazın heeeeeeeeee
günaydın kızlar ben geldim ama bugün çok uzun online olamicam çünkü denetim varDünde annemi uğurladım oğlumda hastaydı giremedim nasılsınız fıstıklarım.
Öyle göz ucuyla geçmişe bir bakayım ben
Günaydın güneş!
Günaydın diyen kaçıyor hayırdır.
Alya
yesho
burcu
miray
böcük
hayat
nerde kaldılar?
Yesho kardan evde mahsur kalmıştır. Dün haberlerde gördüm feciydi.
Alya başka topiklerde.
Miray gelemiyor sabahta uğramadı
diğerleri???????
Nilim hayırlı olsun canım bol şans
hee yirrummm onun ark gızlı bulamadım senıı sende benı bulamazsınnn ozaman heheheh özelden yazarım sana adımı
16 Ocak 2012, saat 19:33ten 18 Ocak 2012 saat 19:30a kadar Ay Akrep burcunda küçülecek;
saç ve cilt bakımı için etkili günler değil.
saç kesimi için uygun değil.
bırakalım saçlarımız dinlensin..
bu günlerde bol su tüketmenizi tavsiye ediyorum.hatta bitkilerinize de bu günlerde su verirseniz suyu daha iyi değerlendireceklerdir.ölçüyü kaçırmadan tabi :)
karbonhidrat ve yaprak günleri.. aşırıya kaçmazsak bu besinler de bu günlerde her zamankinden daha faydalı olacaktır bedenimize..tüm yeşilliklerden mis gibi bir salata yapıp yiyebilirsiniz.bol limonla da demir desteğini tavana vurdurabilirsiniz yada ıspanak,semizlik gibi yaprak bitkilerin yemeğini de yiyebilirsiniz..
karbonhidrat günleri olduğu için hamur işlerine dikkat !
18 Ocak 2012, saat 22:28ten 21 Ocak 2012 saat 22:56ya kadar Ay Yay burcunda küçülecek;
protein ve meyve (dolayısıyla vitamin) günleri olduğu için saçlarınıza maya maskesini uygulayabilirsiniz.
saç kesimi için uygun değil.
yumurta veya protein içeren herhangi bir bakımı da uygulayabilirsiniz.
mayalı sütler protein içeren gıdaları ve meyveyi bugünlerde tüketmeye çalışın..çünkü diğer günlerden daha etkili..
saç kesimi için ayın son günlerini beklememiz gerekecek !
gesin artık değil mi :)
YURTDIŞINDA YAŞAYANLAR BURADAKİ SAATLERE ÜLKELERİNE GÖRE SAAT FARKINI EKLEMELİLER..
tatlım bend etakıp ettgım baska bır topıcten alıntı yapıyorummm ... ama memnunn bu topicten saclrım kendıne gelıyorrr tesadufmu bılememmm amaaa
boyamıda burdakı tarhlere uygun yapıcam hehehe inşş
canım gecmıs olsun kuzucugunaa onemli bişey yoktur ınss ıyı dımı sımdıı
fırsat yokkı nefes alamm
benımde boğazlar acıoo su içmeye fırsat bulamadım
bal k bıberlı su içcem sıcak
yesho gelmemışş msjıma cvp vermedığıne göre ınsanevden yazar barı
nil işin hayırlı olsun cnm darısı eşime
sıkıldımmmmmmmmmmyesho bırak nan geçmişi
Bugün daha iyiydi ben çıkarken. Paranox kullanıyordum ben ateş düşürücü olarak o ve salı günü annemler oğluma kaşık kaşık profiterolün çikolatasını yedirmişler oğlum Allerji oldu haliyle sinirden kudurdum cumartesi akşam oğlumun resmen siması değişti eli yüzü gözü şişti bütün vücudu kızardı beni sardı panik tabi dün de doktordaydık. İlaç milaç verdi sürekli soğuk su ile kompres yapmıştım zaten kaşımasın diye sabah daha iyiydi uyuyordu ben evden çıkarken
cnm cok gecmıs olsunnnn bende ates durmunda paraanox fıtıl surup donusumlu verıyorum ama atesını dusuremıyoruz bazen okdr etkısız kalıyor ılaclarr.
en sonuncusundada dusurememstık hastaneye gıttık onlar pedifen mi ne dıye bır surup verdılerrr onla dustu atesı dedımdoktora ne verdınızz bız 6 saatte 1 fıtıl aspırın surp verdık dusuremedık yıkadık dusuremedık dedım oda yazayım size ama cok önermiyoruz zorla kalırsak verıyoruz sadece dedı aldım bvende evde bulunduryorumm.. vermemeye calısacagım yınede
bende k.v soledım cıkolata yasakladı doktor dıye ogun kus kus kusss oldu cocumm cıkolata cok verıyorlarrr bıskuvıde cok yıyor hadı bıskuvıye bısye demıyorum ama cıkolata asla vermeyın dedım bılmıyoruma rtık gızlıden yıyorsa(
günaydın kızlar nasılsınız?
miraycım çok iyi yapmışsın burnu sürtülsün biraz. hamile eşini üzmek neymiş anlasın.
hiç yüz verme sonra tatlı tatlı sok lafını.
hayat iyi çalışmalar sana başarılar.
böcük inşallah hemen ev alıp çocuk yaparsın.
güneş bu soğukta saç bakımını yapamam kafam donar.
nilim bakım yazmışsın aklımda.
iznimde eşime yaptırayım kuaförde.
yeshocum geçmiş olsun kuzuna kıyamam.
tirit tarifi için sağol not ettim. kuru yufka demişsin şu paketlerde satılan yufkalardan değil mi? 1 tane kullanıcaz dimi?
bunu kalabalık yemek lazım 2 kişiyle çok olur. sıcak ve taze yemeli.
alya benimde işim var yapasım yok. çok soğuk bırrrrrrrr!
yesho annen 5 aylık çocuğa profitrol çikolatası mı yedirdi?
slmlaaaaarrrr kıslarrr
bıraktım böcüğüm geçmişi rapor vardı onu incelemeye dalmışım bugün denetimimiz varya :) ulen şık giyincez diye donduk karı koca bugün :)
len totoyu üşütcenızz:)
kontlukböle bişi
ben lahana gıbım gıyındım klıma acık ayaklarımn dıbınde elek.soba acık ohhhh
ya dün hastaydım cok hıc halım yoktu hatta ağladımmdelı gıbım kocem yemek hazrladı kaldrdı
dedım bı süt ısıt
adam kaynatıp getrmış yandımm
sabah kalktım ocağa baktımkı sütü dökmüş yakmış mafolmuş ocak
anamm hatsa olmayım bıdaha
mutfağı alel acele topladım bulaşıkları suya tut mak.diz dedım yapmamış
sabh onlarla uğraştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?