kızlar calpol şurup zararlı diyorlar öyle mi?
ben aşıdan sonra veriyordum calpolu.
paranox fitil bende kullanıyorum.
pedifen ve peditus şuruplarımda var.
dr. pedifeni hasta olduğunda vermişti. üzerinde ateş düşürücü yazıyordu.
bende şaşırdım ateşi yok niye yazdı diye.
bu dr. ları anlamak mümkün değil.
birde ev ilaç doldu ecza dolabı almam lazım.
çocuk olunca şurup şişeleri doldu mutfak.
Selam Burcummm..........
Kız oğluma hakaret etme alırım elime seni :) benim oğlum 5 gün sonra 6 aylık oluyor :) valla yedirmiş çok çırpınmış dayanamadım diyor daha doğrusu annemin yanında oya yedirmiş yakın arkadaşım
günaydın kızlar nasılsınız?
miraycım çok iyi yapmışsın burnu sürtülsün biraz. hamile eşini üzmek neymiş anlasın.
hiç yüz verme sonra tatlı tatlı sok lafını.
hayat iyi çalışmalar sana başarılar.
böcük inşallah hemen ev alıp çocuk yaparsın.
güneş bu soğukta saç bakımını yapamam kafam donar.
nilim bakım yazmışsın aklımda.
iznimde eşime yaptırayım kuaförde.
yeshocum geçmiş olsun kuzuna kıyamam.
tirit tarifi için sağol not ettim. kuru yufka demişsin şu paketlerde satılan yufkalardan değil mi? 1 tane kullanıcaz dimi?
bunu kalabalık yemek lazım 2 kişiyle çok olur. sıcak ve taze yemeli.
alya benimde işim var yapasım yok. çok soğuk bırrrrrrrr!
ben en başından beridir karşıydım çikolataya arada bir gözümün içine bakıyor diye sütlü çikolatayı ağzına sürüyordum ama kaşık kaşık vermişler birde profiterolün çikolata sosu beni bile bayıyor. Ateşini ben paranoxla düşürüyordum ama yan etkisi Yunusumu etkilemiş ay adı neydi hatırlayamadım şurup verdi ama daha ateşlenmedi vermek zorunda kalmadım inşallah ta kalmam şimdi Cenneti aradım iyiymiş ama süt içmiyor istemiyor beni deli ediyor gece de istemiyordu düne kadar bildiğin 1 haftadır aç dün gece iki kere 120 cc içti sadece o kadar zorla sütlü pirinçli sebze meyve tıkıyoruz ağzına
yesho tatilde denerim canım sağol.
burcu hoşgeldin şekercim.
böcük amma mızmızsın yaw. adam sana bişeyler hazırlamış yaranamamış.
sen beğenmezsin diye ellememiştir.
naber şekerlemelerim
üşüttük bile vallaHayır ultra şık olmak lazım denetim kalite sertifikaları için ama dötümün kenarları hala gelmedi umarım geç gitmezler. elbise giydim bende gerçi diz altına kadar bacakları da çizme kapatıyor ama aradan hava alıyorum sankim :):) kocam bana göre daha şanslı kot gömlek blazer işi tamam kadın olmak zor valla kalk makyaj yap saçı düzelt valla 6,30 da kalktım ama bende kalkar kalkmaz evi topladım dün erken yattım da kocam accuk dağıtmış ortalığı geç gelmiş eve ben yattıktan sonra etrafı toparla çamaşır suyuyla lavabo ov mutfak ov işte saat 7,45 miydi neydi hazırlanıyordum ben :)
Kocan hem sana kıyamamış hem şikayet ediyorsun delüüüü ne güzel işte yapmış bişeyler :)
Geçmiş olsun böcüğüm neyin var daha iyimisin bugün
etek neyım bana göre değil hiç gymedım hee okuldada pantolon gydım ohhh
bı gelınlığım etektı iştebaa göre değil
aradan hava alıyordur o
Aman yaa keşke yemeklerı ısıttığımgıbı sütümüde kendım ısıtsaydım
güneş nilin tarifini eşim yapsın işyerinde dedim.
ben donarım evde yapamam.
kıs şu turp suyu bakımını yaptın mı hiç?
ay bende kepekte var headen soulders kullanıyorum.
hala düzelmedi.
haftaya bakım var oleeeeeeeeeey!
hiç etek giymedin mi hayatında kıs?
Allah seni ne etmeye
Ben çok severim etek giymeyi yazın serin serin hava alıyor
Yok anam sana yaranılmaz hasta olsanda git işini kendin yap böcük.
hiç etek giymedin mi hayatında kıs?
Allah seni ne etmeye
Ben çok severim etek giymeyi yazın serin serin hava alıyor
Yok anam sana yaranılmaz hasta olsanda git işini kendin yap böcük.
naber şekerlemelerim
kız alemsın işteee nasıl doncan evde yaglar dondurmazkıı sonucta sen evde sac bas yıkmaıyonmu dus almıyonmu delırtme benı meloşşş:) yaglar ustmez tam tersınee kafa ısınıyor hahaha:)
yıkanmadan once sole ellerınleee 2 fırt fırt yap bakım dedıgm o benımmm ama esın var sonucta nezmn ıstesen gıder sana yapar o rahtlıkda ayrı bişi tabee ben su sıgır maskesı yapıyorlar saca onu ıstıyorumm ama yapan kaufor olsa hemn yaptırcammm bene vde yapamamm ugrastırıcııı ve pis kokuyormusss..
ben alt tarafıı 2 yag suruyorum yumurtalı maskelerıde yapamam mıdem bulanıyorr :)
bende evlenene kadar etek gıymemıstım dogru duzgunnn yılda 1 bıle belkıııı ama ızmre gelınce mecburennn gıyyorrsun helede yazın ole kot falan cekılmıyor ızmır sıcagında sımdı hep etek elbıse tercıhımm ee bırazdabüyümenın verdıgı bişi herlde sık duryorrrr
HAHA MELOŞŞ ALEMSIN VAALLA hastayım yorumlara olan cevabınaaa :):) bakımlaa kafan nasıl donsunn hehehe hem donar dıyorsun hem nıl ın tarıfıne yapayım dıyorrsunnn merak etme kafa donmuyor yaglar senı dahada bir ısıtyor hatta yagı suryorsun sarıyorsun ıs yapıyorsun 2-3 saat sonna zaten yıkama gununse yıkıyorsun ben sacımı yıkayacagım zaman bıkac saat onceden suruyorum ınan hıc donma falan yasamıyorummm ...
:):)
cnm bend ecıkolataya karsıymda buyukler laftan anlamıyorlarkı aaa hıc vermedık dıyorlar bı bakmssn gızlıden verıyorlar en son dedım ben kakası cok kotu doktor kızdı bakalım guyaa vermıyorlar budefaaa :)
etek neyım bana göre değil hiç gymedım hee okuldada pantolon gydım ohhh
bı gelınlığım etektı iştebaa göre değil
aradan hava alıyordur o
aman yaa keşke yemeklerı ısıttığımgıbı sütümüde kendım ısıtsaydım
yok gymedım banaa göre değil hee dur unuttum bıkez mını elbıse gydım
eşimin arkadaşı evlenırken geçen yıl
kocem kadın gıbı ol bıraz deıdydızorla gydım anamm ne o ölee
hiç rahat edemedımmm
pantolonu bulannn sağolsunn
yahu anlamım mı sen
mutfağı batrmış sabah kalktım ben topladımm hasta olsam nolmuş sankı dınlendımm
aman aman o hasta olsun ben olmayımevı mok göturur
akşam masayı topla melekler ayakta beklıyo dıommyok dıo reklama grsın
kafasına terlığı bı fırlattım yerınden fırladıhoşşık
ayy bıde dün nurulllah vardı yetenek sızsınızde onu ızlıycem dıye geç yattım ama süper komıktı yaa
yok gymedım banaa göre değil hee dur unuttum bıkez mını elbıse gydım
eşimin arkadaşı evlenırken geçen yıl
kocem kadın gıbı ol bıraz deıdydızorla gydım anamm ne o ölee
hiç rahat edemedımmm
pantolonu bulannn sağolsunn
yahu anlamım mı sen
mutfağı batrmış sabah kalktım ben topladımm hasta olsam nolmuş sankı dınlendımm
aman aman o hasta olsun ben olmayımevı mok göturur
akşam masayı topla melekler ayakta beklıyo dıommyok dıo reklama grsın
kafasına terlığı bı fırlattım yerınden fırladıhoşşık
ayy bıde dün nurulllah vardı yetenek sızsınızde onu ızlıycem dıye geç yattım ama süper komıktı yaa
Valla mı etek giymedin mi hiç :) Ben de elbise giymeye bayılırım ama hep kalem elbisedir giydiklerim işte yazın da böyle daha rahat şık bişeyler. İş hayatında elbise ve eteğin yeri başka benim gözümde :) ama iş dışı zamanlarda nadirdir benim de etek giydiğim genelde eşofman ya da tayt :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?