Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben yaz kış giyiyorum bu etek meretini malum mecburen şık olmak durumunda olunca ama arada işe kotla kaçtığım da oluyor :)

KIZ İMALATCI BENIM KOCEM magazamız yok malesef toptancılara ordanda magazalara gıdıyor.

çizme yapmıyorlarr..

yani bende genelde erbil suel ,ıncı ordan alıyorum alcam zaman canım ındırime denk getırebılrsem ole yapıyorum..

kocem zenne calışıyor cok topukluuu ben herzman gıyemıyorum ayakkabılarını tabisii bıldıgın böle apartman topuk hahah

dinlemiyorlar valla annem en son bana görmemişin oğlu olmuş muhabbeti bile yaptı :) Klasik tepki ben 3 tane büyüttüm bilmiyormuyum :)

valla o görmemıs muhabbetını banada cok yapuyıorlarr takmıyorum artık tersim pistir bazen tersımı gosterıyorum donem donemmm eskı zamanla şimdiki zaman bırmı allah askına anlamıyorlarr keske eskısı gıbı olsa herseyde yeselr bolbol cıkolata vs ey allam yaaa

Son düzenleme:
kızlar tabisi etek elbise şıklık göstergesi
ama dar paça kot altına platform ayakkabı şık bir bluzz çok severim bu üçlüyüde ne yalan söleyim yani
takılar saç başş oooo afet afet olur garu

Topuklu bir kadını tamamlayan önemli detaylardan biri bence ben yüksek topuğa bayılıyorum İstanbuldayken aradığım ayakkabıları bulduğum belli başlı markalar vardır ismi lazım değil. Ama buraya geldim geleli internet ve inci başka da yok zaten :)

ama dar paça kot altına platform ayakkabı şık bir bluzz çok severim bu üçlüyüde ne yalan söleyim yani

Dar paça ve platform herkese yakışmıyor ama o boy istiyor bende kısa boylu giyince düdük gibi kalıyor :) Ben giyemiyorum mesela :) Dar paça giyersem babet tek seçenek ya da çizme :)

Şimdi gördüm kız yorumunu benimde tersim pis delirdim cumartesi biraz da kalp kırdım ama gönül aldım sonra :)

güneşicim erbil süelde hiç aykkabı beğenemiyorum ben. çok kılım yaaaa!
zor beğeniyorum. topuklu çizme almam zaten.
inci dersen bu tarafta yok. eşim alsancakta çalışırken yakındı sık sık bakardı.
paray kıydığım zaman gidip kendi ayakkabıcımdan alıcam.
birde polaristen alıyorum güzel olursa.

alyacım kotu bende severim ama iş yerinde maalesef.
dar kot herkese yakışmıyor ben daha kilo veremedim. giymem için 52 kilo olmam lazım.

yesho eskiden hep topuklu giyerdim. ama şimdi ı ıh.
rahatıma bakıyorum. giymeyi giymeye unuttum.
özel bir günde giysem tabanlarım ağrıyor.
birde bizim burlar hep yokuş tehlikeli.

gymedım lenn ya aslında eteğım cok çoğu kot ve dizüstü kocem hayatta gydırmez
taytla süper olurumda bu laz benı kıskanıoobend ekotla rahat edıom
hele iş hayatında hıc gıyemem sanayı olm burası kaparlar benı

aynen öle dedı valla
ama maça götrurken demıo kadın ol dıyee

cok efendıydı yaa

patron garusuna bakk her fırsatta eve kaçıon bız öle mıyık akşamları dızılerı kısa kesıp ev işi edıok
sen daha yenı temızlık etttın len yeter sana 1 ay
annem öle dıo bana 2 kişi nolcek 1 süpür 1 ay gıder

rahatıma bende düşkünüm ama topukluya hep bir zaafım vardır vallahi vaz geçemiyorum anca işte böyle kar yağcak buz olcak o zaman düz taban :) bir de haftasonu eşofman converse ayağımdan çıkarmam ya da tayt diz üstü çizme :)

Kuzum ama çok misafirim oldu bir hafta boyunca annemden dolayı ev çok çok kötü kardı fırtınaydı camlar ayrı battı. E sürekli sigara içildi mutfakta ama eve yayıldı tabi o koku predeler inicek duvarlar silincek ohhoooooo çok işim var. Annemde aynısını der hatta annem abartır ve evin tertemiz mis gibi dokunu çıkarmasana süpür sil yeter der :)

Böcüğüm sende mi karadenize gelin oldun :) Benim koca da karadenizli ama izin veriyor :) daha doğrusu ben izin almıyorum :) burası da sanayi kuşum :)

Son düzenleme:

işte giyme tabi haftasonu giy. uzunada mı izin yok.
kıskanç koce zor yaw.

iyiki elemediler çocuğu çok üzülürdüm.

eşim pazar diyorki haftaya izne çıkıyorsun bu hafta temizlik yapma.
deim şaşırdın herhal evde bebe var. her yer berbat.
bi çemkirdim aldı çocuğu gitti yatak odasına ben iş ettim.
ama çok işim var iznimde. :18:

anladım
hee aklıma geldı
anan gıttı demı hanı bana fıyat vercektınbak bugun salı
sölede patronuma dıyım o ödesınnn

evt hemıde laz 4 kardeşim karadenızlılerle evlenınce sızde akıl yok dedıydım
ben en koyusunu aldıummm
bende almam ama zaten sevmı cnm gymeyı kot 1 numara

Gitti böcüğüm daha sabah ulaştı Antebe bugün çıkmaz sanırım 14 saattir yoldaydı söyledim giderken fiyat verecek bana sanırım yarın bakar

evet dar paça ya bende bayılıyorummmmm

ama elbıseyede taktım işte izmirin yaz sıcagında darpaca kot vs gıymek gercekten mumkun dııl elımden geldıgı kadr elbıse etek gıyyrm yazın mecburıı

topukluyu bende cok sevıyorum ama yurume yolum cok gıyememm okdr topuklu ama ozel gunlerde arabayla biryerlere gıttgımz zamnlr hep topuklu gıymeye calsıyorummm yalnız kocemın bana bu son aldıklarııı baya platform + topukk zor yurnuyorrr hehhehe kı ben topukluyla yururken sorun yasamam kosarım bileee:):)

bırde belım ve boynumda sorun var bu bıkac aydırrr

uzun kısa gıymem ben etek len kendım sevmım
rahat edemıomm

evt ya cok tatlıydı cocuk

aman yapma bencede nasılsa ızınlısın yaparsın

Gitti böcüğüm daha sabah ulaştı Antebe bugün çıkmaz sanırım 14 saattir yoldaydı söyledim giderken fiyat verecek bana sanırım yarın bakar

unutma benı karışmam
bu garuları unutabılırsın

gittinmi doktora oturarak çalışmak bel ve boyun için tehlikeli düzenli kontrole git bunun için benimde sağ tarafımda sinir ve güç kaybı oluştu pc başında

uzun kısa gıymem ben etek len kendım sevmım
rahat edemıomm

evt ya cok tatlıydı cocuk

aman yapma bencede nasılsa ızınlısın yaparsın

unutma benı karışmam
bu garuları unutabılırsın

unutmam böcüğüm sadece anneme toparlanması için zaman tanıyorum :) onları unuttum bile çaktırma

cnme rbıl suel eskısı gıbı dııl bozdu kalıte ıyı dııl ama cesıt cok aslındaa benzaten cızmee en son kocam polarısten getırtmıstı memnun kalmadımmm su alıyor gıttım harley aldım kendıme onları gıyoyrum bırde bu cankayada tuylu ucuz bır tane aldım donusumlu gıyoyrum işte harleyler cok agır tabe ayagım uyusuyor onları gıyyıncee ama aldık işteee napalımm..

genelde ayakkabı ihtiycımı ya model olark alınanlrdan karsılıyorum yada kendım alıyorummm ama oleee nere denk gelrse markaaa dıye sart kosmuyorum kendımeee 1 tane kalıtelı saglam kosede duryr tabe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…