cnme rbıl suel eskısı gıbı dııl bozdu kalıte ıyı dııl ama cesıt cok aslındaa benzaten cızmee en son kocam polarısten getırtmıstı memnun kalmadımmm su alıyor gıttım harley aldım kendıme onları gıyoyrum bırde bu cankayada tuylu ucuz bır tane aldım donusumlu gıyoyrum işte harleyler cok agır tabe ayagım uyusuyor onları gıyyıncee ama aldık işteee napalımm..
genelde ayakkabı ihtiycımı ya model olark alınanlrdan karsılıyorum yada kendım alıyorummm ama oleee nere denk gelrse markaaa dıye sart kosmuyorum kendımeee 1 tane kalıtelı saglam kosede duryr tabe
polaris çizmeleri rahat oluyor diye alıyordum. birde eski evime yakındı kızda güzel taksit yapıyordu.
marka bende bakmıyorum ama benim aykakabıcım kaliteli ayakkabı satıyor yıllardır müşteriyisiyim. epeydir almadım pahalı diye.
nere indirimdeyse aldım ama memnun kalmadım. en son sonbaharda babet aldım.
üstü çatladı. 1 sezon giyemedim.
harley bende istiyorum ama çok pahalı ve ağır.
kıs yağmur çizmesi aldım çok güzel ama ayağımdan çıkarana kadar ölüyorum.
çocuk kanguruda çıkartmam mümkün değil.
giyemiyorum.
çok şansızım ayakkabı konusunda ondan sordum.
unutmam böcüğüm sadece anneme toparlanması için zaman tanıyorum :) onları unuttum bile çaktırma
bende diz üstü yağmur çizmelerine sardım bu sene aldım renk renk beyaz siyah kahve leoparlısı filan ama karda çok kayıyorlar :) ama normal zamanlarda taytla çok hoş duruyorlar oldukça da spor ve şıklar :) Ayrıca rahat ama birinin içi kürklü değil hiç sıcak tutmuyor o.
zengun garuu maşallah renk renk alıonnn ben 1 botla kışı cıkarıomm
fakırlığın gözü cıksın
tmm bende zaman tanıyorumm söle onlara cabuk toparlansınlar
çaktrmam
Nilim nasıl gidiyor iş tatlım :)
hahahahaahahahahahahaahahahahah böcüğüm kim fakir anlayamadım sende ki altınlar bende olsaaaaaaaaa ev dolusu ayakkabı alırdım kendimi hemde her renkten 3 er tane :)
hehehehe tamam tatlım :)
bacular amma yazmışınız hee iki saatte. bu ne yahuuu ancak okudum elbise ayakkabı muhabbetinizi
sekreter görüşmeleri baydı valla. bi de psikolum ya lanet olsun karakter analizi yapasım geliyo. ölüyom işte o yüzden. üç kişiyi beğendim. off yaaaaaa. kocam da niye bana bırakırki bunları. halkla ilişkiler insan kaynakları senin dedi direk adam uyuz işte
aman onlar boş muhabbett
evde ocak battı aklım onda
altın mı kaldı bak alamam artık
kocem işsız hangı bırısıne yetişcemm
aman onlar boş muhabbett
evde ocak battı aklım onda
halahahahaahahahahahaha hala mı :)
sen o açığı kesin kapatırsın kuşum
hımm. hallolur kız üzülme beee. sen iyileş de kendine bak önce önemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?