Kokoşş Hatunlar Kulübü

kocem çikolta yollmış bana bi kutu kalpli. en sevdiklerimden doldurtmuş içini. allahımyaaaaaaa. kilo aldırtacak bana. aradım çok çalışıyosun çok kafana takıyosun tatlı tatlı takıl böyle diyo. offfffffffffff iyi etmedim galiba ben dayanamam çikolataya uff

:) kaç para maaş vercen ben geliyim bak çok iyiyimdir :)

nasıl üzülmem eşimin iyi niyet merakı.
aldın madem söz verdiğin tarihte öde.
haftaya kadar ödedi ödedi.
eşimde istemeye çekinir kesin.
ödemezse gidip ortalığa konuşucam.

Ben hiç bir zaman kolayım demedim ki :) Alınıyorum valla direk alınıyorum benimle çalışmak kadın olduğum için değil de disiplinin dozunu kaçırdığım için çok zor bir de dominant karakterim varmış kocam öyle diyor ayrıca herşeyin benim kontrolümde olması gibi bir takıntımda varmış :)

kım demış

nil benı işe alsana yada yesho sen al tam benı tarıf edıyonus kk gırmeme kızmak yok ama

böcüğüm vallahi birine ihtiyacım var sezona kadar işi öğretip sezonda arşiv dosya işini bırakacağım kağıdı gördümü ben söylemeden hangi dosyaya anlayacak o kağıt kime ait kime gitmiş nereye kaydı alınacak numara mı verilecek çözecek ve şıp diye halledecek bende peşinden birdaha kontrol etmeyeceğim. :)

Yunus 8 kilo ben 43 olmuşum :) onu kanguru ile taşımam imkansız benim :) arada kullanıyorum kanguru market alışverişinde fln eve geldiğimde pert oluyorum :) Onun dışında işlerimi genelde cennet evdeyken hallediyorum zaten pek evden çıkmıyoruz çıkarsakta her yere arabayla araba koltuğu işimi görüyor şimdilik arabasını sanırım 3 kez anca kullanmışımdır

nilcim ,yeshom konu bu!

Son düzenleme:
nilcim ,yeshom konu bu!

bebeğim hemen hemen buna benzer bı konuda ben de dertlıyım eşimin 9 bın alacagı var alamadı bır kac kez laf carpıttım en sonunda atıstık sımdı bırdaha sorma dıye kestrıp attı sankı parayı sokakda buluyoruz yaaa tövbe tövbe bu adamın bu rahatlığı benı sınır edıyor ıstıyorum dıyor ama umudu kesmıs gıbı hallerı benı deli edıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…