Kokoşş Hatunlar Kulübü

sende paris de yok zatiii

konuş bi daha sakın de. ben tartışırım valla öyle bişey yapsa. tamam allh için var elimizde allahın bildiğini kuldan saklamam ama bana sormadan yapamaz öyle bişey. biz de kolay yapmadık yani bunları. benüniversite okumaya başladığımdan beri hem okudum hem çalıştım. eşimde aynı şekilde. bi uyanık o isteyenlermi yani. hem alcan hem vermiycen iyi valla

eşimde hep sorardı ama bu sefer hiç danışmadı verdim dedi.
aklıma başka şeyler geliyor böyle olunca.
bende tabi kafa yorgun diyemedim niye benim haberim yok diye.
az önce aradı eşim işi varmış akşam konuşacağız dedim.

ne geliyo aklına. hemen kötü şeyler düşünme canım

esma oğluşuna maşallah canım.

kızlar bizim kasım annelerinden 2. bebekelrine hamile kalanlar çoğalmaya başladı.
benim ödüm kopuyor. bu gidişle parise gitmeyceğim nerdeyse :18:
bir bebek daha mümkün değil bu şartlarda allah isteyenlere nasip etsin.
bir bebek daha yapıp onuda kreşe bırakamam.
maddi ve manevi hazır değilim.

olmaz olmaz korkma. ben niye hiç umursamıyorum acaba. üç tane falan olsun diyorum. teyzemle konuştum biraz önce kızım korunun diyo. teyze çocuk istyorum diyorum. kızım saçmalama yapma çocuk falan keyfine bak biz yaptıkta ne oldu diyo:)))

ne geliyo aklına. hemen kötü şeyler düşünme canım

annesine mi gönderdi acaba. borcumuz var diyip duruyorlardı.
borç olarak göndermiş olabilir. ama kredi çektiğimizi söylemedim dedi.
ay sorular hep kafamı kemiriyor.
birde sana bişey sorucam umarım seni sıkmıyorumdur.
eşim annesi ve kızkardeşi eşimi hep yalan söylediğini düşünüyor ve inanmıyorlar.
bir gün görümcenm bana abim bize oğlun yürüyor dedi ama yürümüyormuş.
hayatı zaten hep yalanlar üzerine kurulu dedi. abin gelsin sorarız dedim.
ama o kadar çok krıldım ki belli etmedim.
halbuki kendileri çok yalan söylüyor.
kaç kere yakaladım. ama onlara göre eşim yalancı ve bunu yüzüne karşı söylüyorlar.
bu durum beniçok rahatsız ediyor ve bir gün çok kötü kalp kırıcam.
eşimin yalan söylediğini düşünmüyorum. ama annemde eşime yalancı diyor.
ya ben çok salağım görmüyorum
ya da onlar eşimi sevmediği için böyle düşünüyor.

sende paris de yok zatiii

hihihih olur olur oda olur

canım mesela o an agzndn cıkmstr sana danısacak fırsat olmammstr bızde esımle bırbırmıze dansmadn bişey yapmayz ama an olur bırden ben yada o dansmadn yapabılırz böle seyler aklına kotu seyler gelmesınnn

adam sormstr o an ne dıcek eşimemı dnaısayım dıcek bıanda cıkmstr agzındn baksana pdaa belliki pişman arada olur öle seyler sen sımdı kocanı ıkna et adamla guzlce konssun soleyın guzl bır bahaneee ne bu canımmm rahtlıga bak adamdakı hep patron hem borclu

allah allah. ne diye öyle diyolar. kaynanan nasıl sevmez oğlunu yahuu. anneler oğluna düşkün olur genelde. senin annen ne diye öyle diyo. hiç sormadınmı neden öyle diyosun neyini gördün diye. ayrıca sıkmadın beni öyle düşünme kesnlkle ben burada hepinizle gayet rahat sohbet ediyorum

bende anlamıyorum. insan gelinin yanında oğlunu savunur ama bu yerden yere vuruyor.
annem ailesi yüzünden yalan söylemiş oldu. yani onların söylediğini aktardı ayalancı oldu o nedenle öyle diyor.

az önce eşimle konuştum bana ne dedi biliyor musun<*
bu patronuyla onun arasındaymış.
çok kırıldım ona.
hem benim fikrimi almıyor hem sana ne demek istiyor.
akşam konuşuruz dedim. mail yazdım sinirimden.
bundan sonra bankadaki parana karışmıyorum o senin paran dedim.
bakalım akşam nolucak? :18:

o nasıl laf yahu. karıkocanın gizlsi saklısımı olur. ne demek patronla aramda. çok ayıp etmiş. ben olsam kırılırdım o lafa:S

ne bıcım laf o yaa
noldu akşammm ben olsa çemkırırdım kıyametı kparırdımmm

kızlar dün doğum günümdü işyerinde çok çalışmaktan size yazamadım ama ...akşam tam çıkcam 4:45 saat gül dolu sepet geldi şok oldum ofiste herkes böyle.....
müdür felanda burdaydı oooo felan dediler benim koca beni böyle kandırdı işte...:26:sevindim üstünde seni herşeyden çok seviyorum cnm karıcığım yazıyordu....
neyse süprizler devam etti akşam yemeğe gidiyoruz sen ben ailen ve benim ailem dedi neyse akşamda yemeğe götürdü...
ordan eve geçtik üstünde özlemim yazan bir pasta geldi üfledim felan dağıttım bizimkilere...annem oturma odama istikbalde halı almıştı 300 TL ye...

kayın valide elinde elbise ile gelmiş evimde okdar eksik varken neyse görümce kolye almış şaşırdınız dimi eşim bide hediye almış üzerine bukadar şeyin benide şaşırttı....
boğazlı şık bir kazak polograje dan bide çok şık bir hırka almış...

kayınvalde ve görümce ye sinir oldumn bilyolar evimde eksik var ne gerek var kıyafete yaa evime bir şey alıp geldini hiç bilmem zaten evimdeki perdeden tüm halılarıma annem aldı bunuda biliyorlar üstelik hala kadın tamamlamaya çalışyor eksiğimi...

miroşşşş burasıda 7 derce dondum...

allahım yaaa.. doğal gazlı ev istiyorum.. yada kömür kaloriferi.. ayy sıcacık oluyor ozman..

şu iskenderuna bir toki yapsalar ilk ben taşınıcam herhalde:))

tabe çıkarsa :))

hihoyyyyytttt... süper olmuşş miroşş..

aman boşverr... almasınlar .. onunda lafını edemezler... yavaş yavaş alırsın sen...

kocişe bak sen kocişe... bir parise gidiverseydin dicemde.. dememe bırakmamış gitmişsindir zaten...

h geldınız hacılarr

h geldın patlıcannımmmm
hayat nasılsın hacı
esma rsım mı ekleıdn lenn

mıray yaa noldu anlamadım nıye ksütün eşine

bebeişin ismi yüzünden kavga etmiştik dün popomda dolandı durdu afettim bende ama yinede eskisi gibi yüz vermicem

o dolansın sevyom ölyom die...

faceye ekledim şekerim....

miroşş sen bu adama çook aşıksın çook..

onsuz yapamayacağını çok belli etmişsin...

accık mesafe koy... anlasın yapmasın...

malesef öyle hemde körkütük aşıkım aşıkkkkkkkkkkk

ama artık o sürüncek ben hiç üstüne düşmicem dün bir kez bile aramadım beni nie aramıyosun diyip durdu...bide akşam bir güzeldim sorma gayet şık saçlarımıda yaptırdım kırık fön süper oldu...kıskandı durdu dün akşm beni öptü durdu annemlerin yanında hemde bikere duduğıma öpücük kondurdu utandım haytta öyle yapmazdı aslında...

esma sende kırık fön yaptır süper oluyor uzun saça ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…