Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben ömrümde bir kere borç verdim birine yüklü miktarda ve geri alamadım sanırım üzerinden 7 8 yıl geçti eşimde evlenene kadar bol keseden dağıtıyordu evlenince o da benim gibi vermez oldu. Ben benden borç istenilmesinden çok korkarım ve insan ilişkilerini yok ettiğine inanırım o yüzden hep ağlarım param yok diye :) öyle küçük 300 500 tl veririz arada ama oda giderse çok koymaz diye... Benim ödüm kopar mali şeylerden

melodicim şimdi senin kocana ne diyeyim bilemedim. olurmu öyle şey hiç. elinizde yoksa yok yani neyi veriyo. bi de geri gelmiyo. nasıl patron o hayrte bişey. uyaracaksın kocanı. sana sormadan yapmayacak byle işler. benim kocam yıllardır düşün sevgiliyken bile bana soruyodu ne yapayım diye. söyle sana sormadan birlikte karar vermeden yapmasın öyle bişey. saçma sapan bişey bi kere. karıkoca birbiriyle görüşüp konuşmadan nasıl verir öyle para falan

uayaracksınız arkadaş ben bunu bilirim. benden habersi iş yapmayacaksın diyeceksiniz. hayat müşterek değilmi????

bende laf söylüyorum sinirleniyor. ne zaman ödeyecek diyorum öder diyor.
ama ben rahatsızım. zati para bizim değil ki krediden kalan para kenarda dursun dedik. kredi öderken zorlanırsak üstünü tamamlarız diye.
ama eşim ödemeler geldikçe ordan kullanmaya başladı. bende engelemek için altın hesabı yada yatırım bileziği yapıcam. zarar etmiyelim diye.
erkekleri anlamak zor. çok rahat 1 hafta oldu 2 ay ya ödemezse.
karısıyla konuşurum.

toplamda 2000 mi vermiş 1000 mi. E sıkıştırsın kuşum patronunu yani bilemiyorum ki biz kimseye borç vermeyiz kolay kolay ne denir ne yapılır inan hiç bir fikrim yok

toplamda 2000 tl vermiş.
güzelim borç verecek paramız olsa bile bende vermem.
bu kredi parasının kalanı. adamda çok uyanık benimki iyi niyetli verdi.
bu arada işe arabasıyla gelip gidiyor.

güvendiğimiz adama veririz açıkçası. ama önüme gelene veremem

böcüğümü sorcaktım böcüğüm geldi :)

Am ben kaçıyorum kızlar saat 16 oldu evime gidiyorum hepinizi seviyorum yarın görüşürüz. Öperim kocaman kocaman

ben kocama cok kızıyorum ınsan bı sıkıstırır dımı adam yurt dısındaymısda bılmem ne 9000 bın az mıya kaç aylık maaşımız dusununce ama yok bısey dıyemeıyorum artık ne yapayım

meloş valla ne desem boş ben hıc basıma böle bişey gelmedıı borc alan patronda ılk defa duyuyoruminsanlar acımasız

böcüğümü sorcaktım böcüğüm geldi :)

Am ben kaçıyorum kızlar saat 16 oldu evime gidiyorum hepinizi seviyorum yarın görüşürüz. Öperim kocaman kocaman

len dur nereye
ne sorcaktınn

sonuna kadar aynı fikirdeyim

öyle canım bunun başka çözümü yok. ben elimde var olmasına rağmen ki allah için maaşım iyiydi ne yalan söylim birikimim de var. yine de hep sorardım eşime şunu ne yapsam bunu nasıl alsam diye. kolay kazanılmıyo çnkü. bunun hastalığı var zor günü var işsiz kalma var. bellimi olur insanın başına ne geleceği

yesho sana yetişcm dıye alıntılarıma cvp yazamamışım aşkıma bakar mısn

meloş eşine de bıdaha senden habersız adım atmasınn ve 1 hafta içinde ödesın
bılezık olmasada eşim hasta desın bişiler desın alsın bu ne laa

hayatmda ılk defa kendı patronuma borç verdım oda borç sayılmazkı ceyreklerım vardı yanımda 4 tane ver ben sana parasını verım dedı almadım dursun verırsınız dedım
benımkıne desem sanıyede verır para
o kadan harçlık alıokkk ayıp hemen ıstemedımmm
bugun harçlık alam 100 tl aklıma gelmışkenn

bende korkarım haklısın.
borç alınan borç verilmez zaten.
ben 6 yıldır burdayım bir kere borç aldım oda ben istemedim.
müdürüm verdi ama 3 gün sonra ödersin dedi.
oda 3 gün sonra ödeme yapacaktım kreşe önce istediler parayı.
neyse gidip oğlumun altınını bozdurdum eşim tamöamladı. getirip verdim. ama verene kadar yüreğim küt küt attı.

bak bu benim aklıma gelmedi. bana hiç sormadı sorsaydı hayır derdim. eşime bilezik aldım de derdim. kendi çekti diye böyle yaptı sormadı.
aslında sormadan bişey yapmaz ama parası olunca havalandı işte.
akşam konuşacağım güzelce.
aklıma şöyle birşey geldi.
eşime dicem ki patronuna söyle borcunu versin.
kayınvaldem eşime bileziklerini sormuş, eşim bankada demiş. getir göreyim demiş kv.
bu hafta almam lazım kv kıyameti koparır de dicem.
çünkü kendi istese birader sıkışığım der.
böyle bişey desem mecbur kalır. işin ucunda ben varım. benim haberim yok sanıyor.

ben salak gibi niye bunu düşünmedim. bu konuda fikrimi bile almadı.
yok hastalık bahenesi olmaz bu bankada kalan parayıda biliyor az çok.
bilezik iyi bahane.

meloş bıde bılezık dıyıp durma paranız var sancak bı daha ıstycek borçhastaneye gtcek falan desın senıniçin
böle bılezık konusu olunca hanı paraları yoktu falan olur açıkcası

hıımmmm benım makyaj masamın aynası var bız onu kullanıyosss

bend eoda yok huhaaa

nasıl üzülmem eşimin iyi niyet merakı.
aldın madem söz verdiğin tarihte öde.
haftaya kadar ödedi ödedi.
eşimde istemeye çekinir kesin.
ödemezse gidip ortalığa konuşucam.

meloşş ya valla kocan ıcınde zor bir durm adam guvenmıs vermıs patronunn yaptıgı terbıyesızlık gıt sen ıste dıcem ama kcoanı ezmısmı olursun bilmemkii ama yazık az para dııl banka odemem var para bulamadımm verırmısınz desınnn off zor valla hee

ben salak gibi niye bunu düşünmedim. bu konuda fikrimi bile almadı.
yok hastalık bahenesi olmaz bu bankada kalan parayıda biliyor az çok.
bilezik iyi bahane.

neyse ders olsun sıze
borç vermekte cok zor ödemekte
benden komşum ıstedı kaç kez vermedım
kusura bakmasın valla o toto buyuturken öğlene kadar uyup ordan oraya gezerken evde yemek yapmayıp dışrdan söylerken ben sabahın körunde işe geldım
nıye rahat yaşamak için
vermedım işim olmaz
bıde gecenın bı yarısı geldı
dedım eşim yok para eşimde tmm dedı o gelınce gelırım dedım gece yarısı mı gelcengelmedı
zaten dedımben kımseye para vermem asla borç falan vermem dedım
tanımam etmem komşumsa komşum banane
az yesın koysun kenara

meloş bıde bılezık dıyıp durma paranız var sancak bı daha ıstycek borçhastaneye gtcek falan desın senıniçin

bencede bilezigi karstrmyn paralrı varmıs der cıkar dahada gecktırr bellıkı pişkinlık yapıyorr...

demiş eşime bilezik borcum var demiş.
bilezik olunca borç isteyemez ben verditmem biliri.

evet güveniyor benim saf kocam. benim istemem olmaz ben sadece ortalığa laf atıcam ödemezse.

valla eşime ders olsun. bende borç vermem.
iyi yapmışsın insanlar idaresini bilmezse öyle sıkışır kalır.
komşudan borç istenir mi ya. hadi zorda kaldın 5-10 tl belki samimiysen belki.
ben kaç yıllık evliyim kimseden borç almadım komşularımdan.
iş yerimden bir arkadaşım var onu kredi kartından bişey almıştım onu ödedim.
ama nasıl rahatsız oldum anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…