Kokoşş Hatunlar Kulübü

ewet ewet cok yanlıs söle söleemesınn sımdı deıl ama beynıne kazınıyr olee buyuyeck budefaa mutlaka psıkolojısı etkılencek neguzel aglamıyormusss

ofyaa benmkı hala aglıyor bırde sımdı yabancı ogretmenler olcak 2 hafta daha cok aglama ıhtımalı var cok korkuyorm ama pes etmıcem benn:):)

evet babasını 2002 de çok erken kazada kaybetmiş....ama ben koymayalım dedim bişi demedimki...o hemen öfkelendi daha iki laf etmedim...

sende 2. isim dusunmuyorsan bile eşin için 2. ismi koyabılrsn aslındaaa tabısı bu sadece onerrııı zorun dadaaa deılsın tabıkııı

vayy azraya aşık mı olduki adını öğrenmiş demek.....iboyu gördünmü bareee ?

ayy seni hayal ettim oğlunla konuşurken pek komik geldi.

tamamı dersen tabii tamam diyecek esmaya sor tamamı desin oğlu ne der? anlamamıştır o pohahahhahhahahaah

ben çok yorgnum kızlar yaaa zor çalışıyorum valla. gece kocem dansa götürdü beni. arkadaşları falan toplamış kuzenleri de. babamla karısını da çağırmış:S niye çağırdın dedim. duyarlarsa ayıp olurdu dedi hem kalmazlar giderler ne işleri var gürültüde dedi. epey de kaldılar ama. saat dörtte uyuduk. ay bi de düğünden beri süründürüyo beni bi konuda hala anlayamadım. ne gıcık adam yaaaaaa

ince işler cnm...

senin face varmı eee bizi ne eklemiyosun?

insan bu havada elbisele donuyor kot bile olmaz valla kalın giyin dötün donar hele istanbul orası..ben kutuptakiler gibi giyinirdim herhalde.

yesho kimyon hoşgeldiniz nasılsınız kızlar?
benim koçiş şehir dışında toplantıda bugün geliyor çok özledim ((
onun dışında iyiyim ben yokken burda neler yaptınız bakimmm

kız tamm demeye tamm demeyi öğrenmişler ya.. ondan tamm tamm diip duruyorlar

güneşte bilerek konuşuyor zaten

bnm oğlan açç aççç açç demeyi öğrendiğinden beri..

kapıya gidior aç tvye gidior aç

bilg gidior aç..

arabaya binioruz aç.. müzik açılsın anlamdında..

açç açç aç yaaa

görmedimmi bi bak bakalım ne yazmışım hatta geçmişe bakmadın demkki yada atladın.

evet babasını 2002 de çok erken kazada kaybetmiş....ama ben koymayalım dedim bişi demedimki...o hemen öfkelendi daha iki laf etmedim...

canı acımıştr cnm ondan
neyse düzelır cnm zaten koymam demış bak

Kızlar slmmm,bende topic sessiz diyorum hepiniz burdasınız

:18::18::18::18:

benim koçiş şehir dışında toplantıda bugün geliyor çok özledim ((
onun dışında iyiyim ben yokken burda neler yaptınız bakimmm

bı dizi patlatrsın artık

yaa snein geçen kızın üstü başı batmıştı ve eşin atlet ve kilotlu çorap bulamamıştı sen diilmiydin yaaa....

ALyamıydı?

külotlu çorap giyen benim oğlum
hava soğuk diye giydiriyorum

senle çok zıt düşünüyoruz.
bana soruyorlar çünkü durumumuzu görüyorlar.
eşim geçenlerde sıkışmıştı ödeme için kredi çekememişti.
ne yapsak diye kafa patlatıyordu.
ailen yardım etmiyor mu diye sormuşlar bunun nesi yanlış.
soranlar annesinin zeytinliği olduğunu biliyor. onlara da veriyoruz.
e şimdi adam orda napıcam diye düşünürken, bilenlerin sorması anormal mi?
o zaman çevremizdeki herkes asalak.
bence değil. eskidenmiş o bir maaş hem çocuk okutup hem kira hem boğaz.
kendimizden bilirim. şimdi yaşam öyle değil.
eşimin işeri bozuldu zordayız.
ama dedim ya sana eşime bişey isteme.
biz başımızın çaresine bakarız. oğlum doğana kadar
kimsenin yardımıyla durmadık biz dedim.
sadece düşüncemi dile getirdim burda.

nan ibo gay mi yoksa?

sen bi bak kırmızı taylı bir ibo olmasn bu?

bende oğluma kilotlu çorap giydiriorum

annem benim kızım büyük gelir ömürtoşa dünürümmm
hava yapma nennnnn.oyy yakışmıştır hamişlik harbi resim koysana göbüşü görek
yaa snein geçen kızın üstü başı batmıştı ve eşin atlet ve kilotlu çorap bulamamıştı sen diilmiydin yaaa....

Alyamıydı?
meloş tu kızzzzzz

O yönde ilerliyor gibiyim böcüğüm.

Kızlar ben kaçıyorum öptüm hepinizi kendinize iyi bakın

GÜNEŞİM SENİN YAZIYA ALINTI yapym derken hemen altına yazmışım :)) becerememişim
saçları kestirince çok hafifledim iyi oldu zaten benim saçlar çabuk uzar
dün trendyolda toni&guy ürünlerinde indirim vardı saç şekillendirici cila ve ışıltı,parlaklık veren saç parfümü
sipariş verdim. çok iyi marka bende maskesi var çok memnunum kuafrümde öneriyor bu markayı
düşünen varsa saçla ilgili bişeyler trendyola bakın derim

miraycım atlamışım bebem.
yıllık iznimin bir kısmı canım.
bi yere gitmeyeceğiz evde olurum çoğunlukla.

evt cok zıt düşünüyoruz cnm
ya anlamadığım nerden bılıyolar zeytınlığı ya belkı 1 tane ağaç var zeytınlıkte yada o yıl hasat olmadı yada ancak kendılerıne yetıyo
mıllete ne kı

evlılık böle bişi cnm zorlukta olcak kolaylıkta çalışana Allah verır ama çalısıp aklını kullanana öle herşeye sahıp olmak ısterse batar
yavaş yavaş
bak kendın dıyon eskıdenmış bı maaşla okutmak eve bakmak zor
sana dıyenler bunu düşünmuyor mu evlat okutuyoo kendı başlarına evlerıne bakıo cocuklarından yardım ıstemıoo nıye demıo aılesıne eşimin.

eşininde senınde bişiler ısytemez bana göre yanlış cnmne dersen de
onlar yollarsa ne ala
yoksa ınsanlrı sıkmaya gerek yok
eşinin aılesı demez mı gtmeeseydınız dıye
sen aılenı tercıh ettın tercıhınızı yaptınız demez mı

cnm 1.5 yasında işte soncta isimleri ezberleyebılıyorr :):)okadarı normal hatta yavas yavas konusmaya baslaması bıle gerekırrr..

ayrıca anladıgı ıcın tamam söz dedıgını ıma etmedımkı ben ogrenmıs soyluyor dıye paylaşmıştım tabıkıı herseyı tam takır anlamıyor ama suda bır gercek krese bırakacagımızı anlıyor arabadn ınmek ıstemyor vs vs..

herneyse cocugun olunca daha ıyı anlarsın hangı donem nelerı yapabılır ne donem konusmaya baslayabılır tabı benım anlatmalrım sana sacma gelebılır cok normall saygı duyarım sana

ince işler cnm...

senin face varmı eee bizi ne eklemiyosun?

insan bu havada elbisele donuyor kot bile olmaz valla kalın giyin dötün donar hele istanbul orası..ben kutuptakiler gibi giyinirdim herhalde.

miray ıyımısın zaten eklısın bende facede yanlısmı alıntı yaptın bılemedımm bugun sende bır gergınlık olumsuzluk hıssettım ben

evet esma cım anlatmak ıstedıgım tamda buydu kapıyı kapat dıyoruzzz cumlemızı tekrar edıp gıdıp kapıyı kapatıyor yanı bunlar cok normal seylerr demekkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…