Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende dun eve gıttım butun evı supurdum sıldım toz aldım banayoları temızledım komple yoruldum gacılar ıkı hafta sonuda calışıyorum bu arada

nill h geldın cnm

burcum ellemıom cnmda acıoo cok kanamış bıde neysem düşünmeyemmm
nsıl yağmur bşladı yaa

bende dun eve gıttım butun evı supurdum sıldım toz aldım banayoları temızledım komple yoruldum gacılar ıkı hafta sonuda calışıyorum bu arada

ıkı h sonu derken
ctesı çalışmıyor muydun
pazarda mı çalıştın

ohh bıde benım eve uğrasannn

Günaydın sabah çıtırları nerede esma ve böcük işe geçmi kaldınız yoksem pohahahah...

haa bide haya tabikisi bazen o açyodu dükkanı ...

bugün çok yoğunum kızlar ama ara ara gelirim sizi özledim valla..

geldim kız ama ben açmadım sabah dükkanı...,
,

singirim bozuk...

,
koca kişisi ile tartıştık sabah sabah..

çocuk ne güzel yatağında yatıordu araızda yatırmaya alıştırdı..

şimdide baş edemioruz sabaha kadar iki büklüm uyuyorum...

birde bana sn rahatlığa iyi alıştın diyorr....

alla allaa adama bak.. butun gun çalış.. rahat uyku isteyınce rahatlığa alışmış ol..

,
bir kafa gömecen orda....

ya kızlar iki gecedir çok ilginç rüyalar görüyorum önceki gece rüyamda gelinlik bakıyorum ablam evleniyomuş onun yerine gelinliği ben alıyorum sonra ona getiriyorum o bi giyiyo gelinlik çok güzel ama kısa geldi ona değiştirmeye falan götürüyoruz hatta damadıda görüyorum nası beyfendi kibar biri diyorum içimden ablam çok şanslı bi yandan bende süsleniyorum falan böyle bişey..

diğeride böyle teras gibi bi yerdeyim hava böyle ne karanlık ne aydınlık sonra karşıya bakarken kocaman bi güneş görüyorum ama nasıl rengi gözlerimi alıyoo bi doğuyo sonra hemen geri batıyo.. ben böyle şaşkın şaşkın bakarken bi bakıyorum güneşin gözleri var o da bana bakıyo hatta gülümsüyo ben hemen heycanla birilerine sesleniyorum gelin gelin diye .. ben güneşin doğup batışın defalarca görüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…