Kokoşş Hatunlar Kulübü

EVET EHRKESLER KACMISS ZİYARETCILERLE BEN BAS BAŞA kalmısımmmm ee zaten benım fun larım onlar zuhahaha

bende sevıyom fonduyu bıde çikolata şelalesı olsada ağzımı dayasam çeşme misaliiii

ay buggcum olsada yesek ben fonduye taktımmm 2-3 gunde 1 mutlaka yıyorum cıkolata yaska bıraktım ama onu bırakamadımm aslında oda mıdemı yoruyorrrmuss

garuu asortik tatlılar istiyorrr
suyumu çıktı kazandibi sütlaç pudingin

hımmmmmmmmmmmmmmmm

sutlu tatlı ben yemıyorum canım sevmıyorum yaa sanırım sut sevmememden kaynaklanıyorr

güneşş h.sonu bershka ya baktım heççç güzel bişiy yok valla çaputlar dolu

evet bende bu haftasonu baktımmm hıc benm tarzım dııl begenmedım bişey: mudoda ındırm vardı bugn bıslr begendımmm aslında ama bakalım bana alsıverıs yasagı var lımt astım buayyy

gordum böcüküm MAŞALLAH kocaman omusss gosler renklı sanırsam
azcuk da kendını ekle güccük biresim koydun anayamaduk

saüolsun teyzelerııı
cok tatlu cokkk
8 yaşındakı ablası cok kıskanç ama dıo teyze al bu senın olsunn
evın tek kızyıdı cok nazlıydı yaa

koyamam kocem kızıoo

bocük de kactıııı alyam bu garulara bı hal oldu sankı bunlar ızınsız full çalışıoyor

bı ton iş var lenn
babamın yerı değil hem dedım yaa ortakkkkkk

bnde acıktım...

dolapta patronun eti formu vardı..

onu yidim

ama kesmedii...

yeme bizi sen kocene bi çemkirirsin görür dünya kaç bucak
bnde acıktım...

Dolapta patronun eti formu vardı..

Onu yidim

Ama kesmedii...

alıntım yannış oldu

Son düzenleme:

bu erkekler nedense kendi yaptıklarıyla hayatımızı dahada zorlaştırıyorlar bebek alışsın diğer odada uyumaya zor olur tabii ilerde.:26:

sen yaptın alıştır bakalım şimdide odaya de..olmadı odasına kanepe koy azcık orda yat oda yatağında zmanala senin odadan gittini anlamaz belki alışır teyzem öyle yapmıştı.

Günaydın kızlar nasılsınız?

günaydın miroşş..

dün canımı zor kurtardım kız

apartmanda yapılacak yerler var...

para toplanıor... bir daire vermiyor sadece..

oda bir anne birde kızı..

allahım ne cazgır çıktı.. küfürler etti bize...

bizde apartman giderlerine karışmadığı için ihtar göndeiircez...

nereye şikayet edersen et diyor... birde..

onun parasını alınca... görecem ben böyle diklenmesini..

yalınyak koştu dövücek ne insanlar varya....

ve kız sigortacı çalışıor... hergün podyuma çıkar gibi giyiniyor...

ama malesef.. görgü yoktu... direk küfür etti bize..

cnm ilk gördüğünü neneme göre yorumlarsak gelinlik görmek iyi değil der...gelinliği giyen sıkıntımı geçircek öyle bişi dikkat etmek lazım..rahatsızlık hastalık da demişti ...ama gelinliği çıkardına göre demekki atlatacak sıkıntıları refaha çıkcak...onun yanında da sen olucaksın galiba atlatırken ...

diğeri ise güzel güneş görmek sen sıkıntılşarından arıncaksın mutlu olucak ve karşına güzel bir şans çıkıcak sen bile şaşırcaksın bu gidişata...

neneme göre gelinlik iyi değil ama kafan bulanmasın belkide sıkıntılardan kurtulacak seninle.

iyi nasıl yürüdü kızçen beni taşı demedimi arabasıyla felanmı gittiniz?zor oluyor çocukla dimi?

cnm ne uğraşyon salla apartman gideri aidat toplanmıyormu sizde toplanmıyor sadece bakım olarak şimdimi topluyorsunuz?

avukata verebilirsin cnm hatta avukat giderlenide ona yıkarsın bide onu öder mahkeme felan 200 TL alacağın varsa o olur bin TL sen onun gözünü böle korkut..heee bide küfrettiğini hakaret ettiğini mahkemede ispat edersen 2 katı bile alırsın hiç uğraşma katı katına al...

iyi bir avukat çözer işi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…