Kokoşş Hatunlar Kulübü

Olaya gel :) apartmanda yaşamayı gerçekten bilmiyor çoğunluk.

Günaydın canlarım. Bugün şansınız dönsün yüzünüz gülsün işinize geldiğiniz gibi sağlam ve neşeli eve dönsün herkes

ayy hiç sorma yeshoo...

resmen saldırdı kız...

nessem tebligat yollayımda görsün.. pek anlamıorm ama..

iş yerinin avukatına sorcam..

tatlım işin miyok kız iş güç bebe bide senmi uğraşcan milletle

önce ihtar çekilmesi lazım 7 gün içinde dönmezse sonra tebligat gönderilir

Günaydın canlarım. Bugün şansınız dönsün yüzünüz gülsün işinize geldiğiniz gibi sağlam ve neşeli eve dönsün herkes

ayyy ne güzel bi dilekk
aminnnnnnnnnn

yeni gelen kızlar hoşgelmişşşşşşş

tatlım işin miyok kız iş güç bebe bide senmi uğraşcan milletle

önce ihtar çekilmesi lazım 7 gün içinde dönmezse sonra tebligat gönderilir

cnm zor ama.. aprtmanda pek anlayan yok.. bu işleri..

sağol kuzum.. tamm önce ihtar çekerim :) gerçi avukata sorcam..

kuzu mecbur yaptırmamız lazım..

ilgileniorlar ustaları falan admlar çağırıor sağolsun ama..

işin hukiki kısmını bilmiorlar..

kendi para vermden otursun.. bütün yükü bizmi çekelim kuzu..

çirkeflik yaparakk bişeler elde etceğini sanıyorr..

ayyy ne güzel bi dilekk
aminnnnnnnnnn

yeni gelen kızlar hoşgelmişşşşşşş

amiin canım, canım çok sıkkın sabah gelirken kötü bir trafik kazasına şahit olduk moralim çok bozuldu insanlar yolun ortasında yatıyordu ağlamaktan bitap düştüm. Her sabah evimizden çıkıyoruz para uğruna akşamı bilmiyoruz bile oğlum geldi gözümün önüne... gaza basamadım sonrasında, çok canım sıkıldı. Allahım hepimizi korusun ekmeği peşinde helal para peşinde koşan herkesi korusun. Kimsenin yavrusunu öksüz yetim bırakmasın böyle bir acı yaşatmasın inşallah.

amin canım yaaa offf cok zorrr cokk

amiin canım amiiinn..

offf bende kötü oldum çok zor evt yaa inş bişiy yoktur
amin tatlım

yeni gelene bölemi dwranıosun sen.y...

Canım bende çok eski sayılmam ama seninle muhattab olabilmemiz için kendini tanıtman gerekiyor selam vermen gerekiyor kolay ve çabucak bende öğrendim. Öyle bir giriş yaptın ki 23 yaşındayım ne zaman parise gidicem haftada kaç kez paris paris dışında ki bir konuya henüz yorumunu göremedim. Ayrıca benimle anlaşmak zorunda da değilsin burada sevilesi bir dolu hatun kişi var o yüzden boşverelim gitsin. Aramıza katılacaksan da o zaman hoşgeldin seni de bir tanıyalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…