hee hepde bana soruyo erkek olmasın buhayatçım onun sadece parik konuları ilgisini çekior nedense..
başka türlü paylaşımda bulunmuyor
günaydın kuşşşşşşgunaydın alyam
günaydın miroşş..
dün canımı zor kurtardım kız
apartmanda yapılacak yerler var...
para toplanıor... bir daire vermiyor sadece..
oda bir anne birde kızı..
allahım ne cazgır çıktı.. küfürler etti bize...
bizde apartman giderlerine karışmadığı için ihtar göndeiircez...
nereye şikayet edersen et diyor... birde..
onun parasını alınca... görecem ben böyle diklenmesini..
yalınyak koştu dövücek ne insanlar varya....
ve kız sigortacı çalışıor... hergün podyuma çıkar gibi giyiniyor...
ama malesef.. görgü yoktu... direk küfür etti bize..
bu parisin oluru haftada kaç:)[/
Cannusenerr sen bu parise niye bu kadar takıldın
Olaya gel :) apartmanda yaşamayı gerçekten bilmiyor çoğunluk.
ayy hiç sorma yeshoo...
resmen saldırdı kız...
nessem tebligat yollayımda görsün.. pek anlamıorm ama..
iş yerinin avukatına sorcam..
Günaydın canlarım. Bugün şansınız dönsün yüzünüz gülsün işinize geldiğiniz gibi sağlam ve neşeli eve dönsün herkes
Günaydın canlarım. Bugün şansınız dönsün yüzünüz gülsün işinize geldiğiniz gibi sağlam ve neşeli eve dönsün herkes
tatlım işin miyok kız iş güç bebe bide senmi uğraşcan milletle
önce ihtar çekilmesi lazım 7 gün içinde dönmezse sonra tebligat gönderilir
ayyy ne güzel bi dilekk
aminnnnnnnnnn
yeni gelen kızlar hoşgelmişşşşşşş
amiin canım, canım çok sıkkın sabah gelirken kötü bir trafik kazasına şahit olduk moralim çok bozuldu insanlar yolun ortasında yatıyordu ağlamaktan bitap düştüm. Her sabah evimizden çıkıyoruz para uğruna akşamı bilmiyoruz bile oğlum geldi gözümün önüne... gaza basamadım sonrasında, çok canım sıkıldı. Allahım hepimizi korusun ekmeği peşinde helal para peşinde koşan herkesi korusun. Kimsenin yavrusunu öksüz yetim bırakmasın böyle bir acı yaşatmasın inşallah.
amiin canım, canım çok sıkkın sabah gelirken kötü bir trafik kazasına şahit olduk moralim çok bozuldu insanlar yolun ortasında yatıyordu ağlamaktan bitap düştüm. Her sabah evimizden çıkıyoruz para uğruna akşamı bilmiyoruz bile oğlum geldi gözümün önüne... gaza basamadım sonrasında, çok canım sıkıldı. Allahım hepimizi korusun ekmeği peşinde helal para peşinde koşan herkesi korusun. Kimsenin yavrusunu öksüz yetim bırakmasın böyle bir acı yaşatmasın inşallah.
yeni gelene bölemi dwranıosun sen.y...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?