Kokoşş Hatunlar Kulübü

hahah delüüü evet bir parisss turu yaptuk geldıkk 20 gunden sonra ee artık bi 20 gun sonra bıdaaaa gideriz hohohohoho:)

yazık bee azcık bize sürtün adamın haline bak 20 gün bekliii paris için...Güneş kocişini sevindir arada değişim yap.

cnm 4 taksitle 400 tl para toplicaz...

ayda 100 tl yani... aidat harici bu.. apartamnın sığınağı su alıor... şuan dize kadar su var aprtmanın sığınağında.. oda temele zarar veriyor..

o suyu çektirip yenıden izolasyon yapılacak.. keyfi apartman gideri değill binayı korumak adına..

avukata vericez tebligat yollarız ödemesse kendi bilir..

kıss 50 yasındakılerın bıle performansı senden ıyı kendıne gel nannnn

pohahhaha benim nene dedem 65 yaşında iken kendide 63 paris için kavga ediyolarmış nenem dedemi sıkıştıryomuş anneme şikayet etmiş dedem pohahahhahaah

Anneme şikayet etmiş: kaç yaşında kadın oldu utanmii paris isteyip duruyiiii yeter yorulyorum ananla konuş demiş ben bunu geçen annemden öğrendim nenemin cinsel hayatına bak dedemi pes dedirtmiş dedem 66 yaşında kanserden öldü kızlar turp gibi adamdı çok güçlüydü nenem adamın gücünü tüketmiş desenize...ne güldüm yaaa annem anlatınca koptum dedim nenemle dedem nezmana kadar paris yapıyodu bunu anlattı dedem son noktayı koymuş nenem hala söler çok aşıktım dedene ne adamdı die...

45 yaşında son teyzemi doğuran nenem tam bir paris delisiymiş ee dedemede aşıkmış tabi...ben yaşarsam inş. hedef 75 kocam pes demesse tabi...

ahh miroşum sağolsaın :)) kafam öyle dolu ki her gece kaç tane rüya görüyorum... önce şu kafam temizlensin de gerisi gelir inşallah..

günaydın herkese...

kim tutarrr senii mirayyy yürüüüü

ondan nenemi çok özledim diyip duruyon demek

bende tanışam nenenle miroşş

anammmm neneye bak sen yaw

iyi nasıl yürüdü kızçen beni taşı demedimi arabasıyla felanmı gittiniz?zor oluyor çocukla dimi?
arabasıyla gitsem ayrı bi dert miroşum arabayımı taşım onu mu
bu seferde yürümek ister
arabayıda almadım uykusu geldi biraz kucakta taşıdım bittim valla

nenesinin kızı koptum kız

hayatçım onun sadece parik konuları ilgisini çekior nedense..

başka türlü paylaşımda bulunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…