hahah delüüü evet bir parisss turu yaptuk geldıkk 20 gunden sonra ee artık bi 20 gun sonra bıdaaaa gideriz hohohohoho:)
Tek muhabbet Paris değil ama baymasın seni[/QUOTE
mannak bak nası tanırım seni
hoşgeldin canımcım bu arada
adam hele şükür demiştir
kızarım tabiii
haftalık çetele tablosu yapicimmm sana kontrol altına alıcizzz
adamböle olcek kafasına güneşimin ne düştü diye
cnm ne uğraşyon salla apartman gideri aidat toplanmıyormu sizde toplanmıyor sadece bakım olarak şimdimi topluyorsunuz?
avukata verebilirsin cnm hatta avukat giderlenide ona yıkarsın bide onu öder mahkeme felan 200 TL alacağın varsa o olur bin TL sen onun gözünü böle korkut..heee bide küfrettiğini hakaret ettiğini mahkemede ispat edersen 2 katı bile alırsın hiç uğraşma katı katına al...
iyi bir avukat çözer işi ...
kıss 50 yasındakılerın bıle performansı senden ıyı kendıne gel nannnn
cnm ilk gördüğünü neneme göre yorumlarsak gelinlik görmek iyi değil der...gelinliği giyen sıkıntımı geçircek öyle bişi dikkat etmek lazım..rahatsızlık hastalık da demişti ...ama gelinliği çıkardına göre demekki atlatacak sıkıntıları refaha çıkcak...onun yanında da sen olucaksın galiba atlatırken ...
diğeri ise güzel güneş görmek sen sıkıntılşarından arıncaksın mutlu olucak ve karşına güzel bir şans çıkıcak sen bile şaşırcaksın bu gidişata...
neneme göre gelinlik iyi değil ama kafan bulanmasın belkide sıkıntılardan kurtulacak seninle.
pohahhaha benim nene dedem 65 yaşında iken kendide 63 paris için kavga ediyolarmış nenem dedemi sıkıştıryomuş anneme şikayet etmiş dedem pohahahhahaah
Anneme şikayet etmiş: kaç yaşında kadın oldu utanmii paris isteyip duruyiiii yeter yorulyorum ananla konuş demiş ben bunu geçen annemden öğrendim nenemin cinsel hayatına bak dedemi pes dedirtmiş dedem 66 yaşında kanserden öldü kızlar turp gibi adamdı çok güçlüydü nenem adamın gücünü tüketmiş desenize...ne güldüm yaaa annem anlatınca koptum dedim nenemle dedem nezmana kadar paris yapıyodu bunu anlattı dedem son noktayı koymuş nenem hala söler çok aşıktım dedene ne adamdı die...
45 yaşında son teyzemi doğuran nenem tam bir paris delisiymiş ee dedemede aşıkmış tabi...ben yaşarsam inş. hedef 75 kocam pes demesse tabi...
pohahhaha benim nene dedem 65 yaşında iken kendide 63 paris için kavga ediyolarmış nenem dedemi sıkıştıryomuş anneme şikayet etmiş dedem pohahahhahaah
Anneme şikayet etmiş: kaç yaşında kadın oldu utanmii paris isteyip duruyiiii yeter yorulyorum ananla konuş demiş ben bunu geçen annemden öğrendim nenemin cinsel hayatına bak dedemi pes dedirtmiş dedem 66 yaşında kanserden öldü kızlar turp gibi adamdı çok güçlüydü nenem adamın gücünü tüketmiş desenize...ne güldüm yaaa annem anlatınca koptum dedim nenemle dedem nezmana kadar paris yapıyodu bunu anlattı dedem son noktayı koymuş nenem hala söler çok aşıktım dedene ne adamdı die...
45 yaşında son teyzemi doğuran nenem tam bir paris delisiymiş ee dedemede aşıkmış tabi...ben yaşarsam inş. hedef 75 kocam pes demesse tabi...
bu parisin oluru haftada kaç:)
arabasıyla gitsem ayrı bi dert miroşum arabayımı taşım onu muiyi nasıl yürüdü kızçen beni taşı demedimi arabasıyla felanmı gittiniz?zor oluyor çocukla dimi?
hayatçım onun sadece parik konuları ilgisini çekior nedense..
başka türlü paylaşımda bulunmuyor
hayatçım onun sadece parik konuları ilgisini çekior nedense..
başka türlü paylaşımda bulunmuyor
bende onun için sordum ya çok tikkatli olmalıyız.. aramızda casuslar olabiliiii
supheci hayal iş başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?