Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende aynısını düşünüyorum Burcum ama denedik diyor ne kadınlar var yahu

bende bu sabah aynen bunu yaptım. ama kadın öyle bi laf ettiki nerdeyse gülecektim. utanmaz yaaaaa bu kadar olur ancak. dedi ki ayy ne şanslı kadınsın malkoçoğlu gbi kocan var. hey allahım yaaaaa delimidir nedir. evet maşallah öyle de sanane kimde ne yani. kocama söyledim sonra kadın gidince. malkoçoğlu gbiymişsin dedim. kocam güldü vaybeeeee bak kıymatini bil kocanın dedi. sonrada firmayla anlaşmayı fes edelim dedi ama ben istemiyorum. çok rahat çalşıyoruz çünkü hiç bi sıkıntımız yok niye zarara girelimki. firma sahipleriyle aramız da çok çok iyi

Birisi yine parfüm mü dedi
parfüm ve lolita denince akla ben gelirim çevremde

yok canım benim heeeççç bişey yok karşılıklı olmasın sadece bişey gönderme bana oğlumun fikri zikri iyi insan olması için bol bol dua et yeter :)

nayır nolamaz alcam bacımmm hıc olmasa ısıne yarıcak sevdıgın bısey olssunnnnn
osaman kafama gore alırım bendeeee bu konuda ıtıraz kesınlıkle ıstemıyorum bacımmm ok anlaştık mı

bugün ayrılığınn 2. ayı....

kuzum unut arık yahuuu yazık sna eziyet etme kendine

bencede tavrını kibar bir şekilde belli et nasıl kadınlar var yahuuu

bakalım kızlar. kocam da çok terstir işle ilgili konularda. kadın nerden yüz buluyo çözemedim. psikopat valla

diyemedin mi bu buzdagının görünen kısmı siz onu birde evde görün diye bana gelmez ki böylesi

nayır nolamaz alcam bacımmm hıc olmasa ısıne yarıcak sevdıgın bısey olssunnnnn
osaman kafama gore alırım bendeeee bu konuda ıtıraz kesınlıkle ıstemıyorum bacımmm ok anlaştık mı

peki peki yalnız küçük ufak bişe kafana göre baharat maharat gibi bişey ok. Yalnız sana dedikerim antepten gelicek o adrese yollama anama gider :)

ahh nil ya kafana taktığın tek şey bu olsun bence bu duruma bozulduğunu eşine belli etme hele o kadına sakın belli etme gül geçç ...

diyemedin mi bu buzdagının görünen kısmı siz onu birde evde görün diye bana gelmez ki böylesi

verdim gereken cevabı. sustu kaldı daaa bana kesin çözüm lazım. hiç olmazsa firma sahibinin eşi de çalışıyo kocasıyla birlikte onunla konuşup bu kadını bizimle olan çalışmalardan azledin diycem

peki peki yalnız küçük ufak bişe kafana göre baharat maharat gibi bişey ok. Yalnız sana dedikerim antepten gelicek o adrese yollama anama gider :)

baharatın alaaası sende vardır nannnn resıl mı edecen benıı bennn bulurum sen mrk etme bacummmmmmm
bılıyoss nannn dusunsene parıslık bır hedıyeyı anana gonderıyormusummmm
abowwwwwwwwww

Nil beni çağır bir koşu gelirim birlikte yolalım :)

stres atarız dimi

ahh nil ya kafana taktığın tek şey bu olsun bence bu duruma bozulduğunu eşine belli etme hele o kadına sakın belli etme gül geçç ...

kuzum benim eşim rahatsız oluyo zaten. bana ilk söyleyen eşimdi ben bilmiyodumki. takmıyorum zaten kocam gözümün önünde sonuçta ama sabah kızdım biraz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…