Kokoşş Hatunlar Kulübü

isterdim ama bizim köpüşümüz var

haa benım kı mavi olan lolitaya bakmadım guselmı nann aslında testrını kokladım gıbıme gelıyor ama bıdaha bakayım

Mirayımmmmmm bende de iki tane vardı onlarda cins değildi ikisini de sokakta ölmek üzereyken almıştım eve oğlum doğduktan 3 ay sonra verdim ama ben kedilerimi o da mecburiyetten çünkü Yunusun allerjisi var daha doğrusu allerjik astım. Ama eğer oğlun doğduktan sonra oğlunla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamazsan kedine de bakabilirsin tatlım kedilerin bebekler için toleransı çok fazladır biraz kontrollü olman gerekir sadece bebeğin odasının kapısını her daim kapalı tutmak gibi onun dışında bir sıkıntı yaşamazsın. Keşke ben de vermek zorunda kalmasaydım hala sokakta kedi görsem ağlıyorum

haa benım kı mavi olan lolitaya bakmadım guselmı nann aslında testrını kokladım gıbıme gelıyor ama bıdaha bakayım

Lolita süper şekerli bir koku asıl o çok tatlı :) eşofmanla spor kıyafetle iyi gidiyor :) mutlaka bak kokusuna

Anladım tatlım ama hepimizin başından geçiyor bunlar kafana çok takma eşle çalışmak bu yüzden çok zor işte. Eğer bunları dert edersen yandın sen. Tamam kadın boşanmış olabilir bu normalde evlilerde de çok karşılaşabilirsin aynı durumla. Tutumunu koru ancak eşin alt eder onu eşin taviz vermicek bir iki kez onun odasına daldığında seninle görüşmesi gerektiğini söyleyip senin odana yollayacak akşam 10 da ararsa sana vericek telini sen açıcaksın bu senin çözebeliceğin bir durum değil eşinin harekete geçmesi lazım. Nerden mi biliyorum başıma sanırım yıllık ortalama 2 defa geliyor :)

Lolita süper şekerli bir koku asıl o çok tatlı :) eşofmanla spor kıyafetle iyi gidiyor :) mutlaka bak kokusuna

temammm not alınmıstırrrr
hypnotıgım bıttı onu alıken bundan da alayım
armanı kodu annem getıryor hedaye olarak
su anda gwencyle ıdare edıyom
gecen de ıkı tane aldım evde duruyor dkny be delıcıus ve dolce gabanna the one

çalıştığımız firmanın müdürlerden biri bu kadın. kocam durumu fark etti. iki aydır var bu durum. eşim de bana bıraktı kadınla görüşmeleri. olur olmadık buraya geliyo. iş için diye akşam vakti saat onda falan arıyo. benimle görüşmesi gerektiğini biliyo ama kocamın odasına dalıyo hemen. çalıştığımız firma sahiplerini çok seviyoruz bozmak istemiyoruz ama kadın aştı artık. bi dünya makyaj, açık saçık kıyafetler falan giyip geliyo. kocamdan eminim ama rahatsız oluyorum gözümün önünde böyle şeyler olmasından. ne yapabilirim bi akıl verin bana

sallamak değil bu. ben kocamdan eminim. sorun yok. ben sadece gözümün önünde kadının bunu yapmasından rahatsız oluyorum. söylediklerini bir aydır yapıyoruz canım fayda etmedi. benim de başıma çok geldi deee bu kadın takıntılı galiba

aaaaaaaa Mirayım bana ne iş yaptığımı sormuştuuuuu...... Özür dilerim tatlım hemen cvap veriyorum :) ben dış ticaret müdürüyüm yani titrim öyle ama fabrika bizim olduğu için en büyük işçisiyim, muhasebesi de ırt zırt işlerinin hepside haliyle bana bakıyor takip bağbında yoksa doğrudan muhasebe yapmıyorum yani yanlış anlaşılmasın :)

yollicam nan :) yalnız yağ sana herhangi bi şişede gelcek çünkü o yağ öle 1 litre ile satılmıyormuş 18 LT lik tenekede satılıyormuş.

olsun nann ne fark eder az olsun bacım masraf olmasın sana hatta plastıge koyda kırılmasın nannn yusuzluğun danıskası abowwww utandım kendımdem

nan oralarda bulamıyp da canın ceken bısey varmı cıbık sole nasılsa bısey gondercem barı sevdıgın bısey olsun

Uuuuwwwwww o zamaaaannnn işin zor, firma ile ilişkileri koparmadan bunu yapmanın tek yolu kadını sen sıkıştırcaksın tatlım. Bir daha o şekilde odasına dalarsa sende peşinden dal veeeeeee ...... hanım odaları karıştırdınız sanırım de buyrun sizi şöyle alalım sizin işlerinizle ilgili sorumlu benim kocanın adını söyle arkasına imalı bir bey ekle bu konularla rahatsız edilmek istemiyor artık deeeeeeeeee veeeeee kadının nasıl gözlerinin içine bak öfkeyle

bence bu durumu ancak esın cozer keskın bı tavırla uyarsın onu aba altından sopa gosterecek baska yolu yok rahatsız oldugunu yerlı yersız meşgul etmemsi gerektiğini hatta konun muhatabının kendısı olmadıgını ve muhatabıyla görüşmesi gerektiğini belirtmeli

bencede tavrını kibar bir şekilde belli et nasıl kadınlar var yahuuu

yok canım benim heeeççç bişey yok karşılıklı olmasın sadece bişey gönderme bana oğlumun fikri zikri iyi insan olması için bol bol dua et yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…