sen beni öldürceksin Burcum demedi deme tam çay yudumlarken okudum accık yanlış boruya kaçtı :)
kocama askıntı biri var rahatsız olmaya başladım artık
yaaa biriniz beni kurtarın bu durumdan kedimi vermem lazım aile bulmam lazım eğitimli herbişe bilyo adını hayır evt yapma bilmem ne....
şimdi hem kedi hem bebek çok zor olur bide kıskanırsa bebeği oda kötü ben napcam bu kediyi cins değil sarman sarı beyaz datlu ahanda buEki Görüntüle 332396 Eki Görüntüle 332397
ben napcam bu kediyi haberiniz olsun kediciği vercem bir aileye ....ama nasıl bulcam bilemedim
chopard wishin renk renk kokularını çıkardı pink diamond çok tatlı kokuyor ama ben direk mavisini en ağırını kullanıyorum gayet seksiiiii bir kokudur :) kıyafetime göre arada tresor kullandığımda oluyor eşofmanlıysam kesinlikle lolita :) kocam çok kızıyor zati bana parfümü çok çabuk tüketiyorum diye varmı yurt dışına gidecek olan biraz custom free stoklasak :)
ala ala nerde iş yerindemi?
yaaa biriniz beni kurtarın bu durumdan kedimi vermem lazım aile bulmam lazım eğitimli herbişe bilyo adını hayır evt yapma bilmem ne....
şimdi hem kedi hem bebek çok zor olur bide kıskanırsa bebeği oda kötü ben napcam bu kediyi cins değil sarman sarı beyaz datlu ahanda buEki Görüntüle 332396 Eki Görüntüle 332397
ben napcam bu kediyi haberiniz olsun kediciği vercem bir aileye ....ama nasıl bulcam bilemedim
haa benım kı mavi olan lolitaya bakmadım guselmı nann aslında testrını kokladım gıbıme gelıyor ama bıdaha bakayım
öyle bişey değil yesom. onlar her zaman var. heleki benim etrafımda o kadar çok oluyoki eşim taksa bunları evlenemezdik biz. ama bu başka. ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım artık. birlikte çalıştığımız bi firma var. müdürlerden biri o kadın da. kocam durumu fark etti. iki aydır var çünkü biliyorum ben de. bana bıraktı kadınla görüşmeleri. olur olmadık buraya geliyo. iş için diye akşam vakti saat onda falan arıyo. benimle görüşmesi gerektiğini biliyo ama kocamın odasına dalıyo hemen. çalıştığımız firma sahiplerini çok seviyoruz bozmak istemiyoruz ama kadın aştı artık. dulmuş bi de azmış galiba
Lolita süper şekerli bir koku asıl o çok tatlı :) eşofmanla spor kıyafetle iyi gidiyor :) mutlaka bak kokusuna
yeshom kısss harbı gondercen mı lan fıstuk la o yağdannn amannn ben de yuzsuzum nannn
Anladım tatlım ama hepimizin başından geçiyor bunlar kafana çok takma eşle çalışmak bu yüzden çok zor işte. Eğer bunları dert edersen yandın sen. Tamam kadın boşanmış olabilir bu normalde evlilerde de çok karşılaşabilirsin aynı durumla. Tutumunu koru ancak eşin alt eder onu eşin taviz vermicek bir iki kez onun odasına daldığında seninle görüşmesi gerektiğini söyleyip senin odana yollayacak akşam 10 da ararsa sana vericek telini sen açıcaksın bu senin çözebeliceğin bir durum değil eşinin harekete geçmesi lazım. Nerden mi biliyorum başıma sanırım yıllık ortalama 2 defa geliyor :)
yollicam nan :) yalnız yağ sana herhangi bi şişede gelcek çünkü o yağ öle 1 litre ile satılmıyormuş 18 LT lik tenekede satılıyormuş.
sallamak değil bu. ben kocamdan eminim. sorun yok. ben sadece gözümün önünde kadının bunu yapmasından rahatsız oluyorum. söylediklerini bir aydır yapıyoruz canım fayda etmedi. benim de başıma çok geldi deee bu kadın takıntılı galiba
ben ne baskılar yaptım 6 aydır... hala dik başlı bu kız beni öldürcek gözüm açık gidecek evlen gari....
çalıştığımız firmanın müdürlerden biri bu kadın. kocam durumu fark etti. iki aydır var bu durum. eşim de bana bıraktı kadınla görüşmeleri. olur olmadık buraya geliyo. iş için diye akşam vakti saat onda falan arıyo. benimle görüşmesi gerektiğini biliyo ama kocamın odasına dalıyo hemen. çalıştığımız firma sahiplerini çok seviyoruz bozmak istemiyoruz ama kadın aştı artık. bi dünya makyaj, açık saçık kıyafetler falan giyip geliyo. kocamdan eminim ama rahatsız oluyorum gözümün önünde böyle şeyler olmasından. ne yapabilirim bi akıl verin bana
Uuuuwwwwww o zamaaaannnn işin zor, firma ile ilişkileri koparmadan bunu yapmanın tek yolu kadını sen sıkıştırcaksın tatlım. Bir daha o şekilde odasına dalarsa sende peşinden dal veeeeeee ...... hanım odaları karıştırdınız sanırım de buyrun sizi şöyle alalım sizin işlerinizle ilgili sorumlu benim kocanın adını söyle arkasına imalı bir bey ekle bu konularla rahatsız edilmek istemiyor artık deeeeeeeeee veeeeee kadının nasıl gözlerinin içine bak öfkeyle
olsun nann ne fark eder az olsun bacım masraf olmasın sana hatta plastıge koyda kırılmasın nannn yusuzluğun danıskası abowwww utandım kendımdem
nan oralarda bulamıyp da canın ceken bısey varmı cıbık sole nasılsa bısey gondercem barı sevdıgın bısey olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?