- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
tek gectiğim parfumdur her daimmm
evbet kadın temizliyo 1 hafta dayanıyo ancak sonra yine ben....hergünde alamam yani zor bebek masrafları çıkcak daha....
bebeğe bir sürü şeler alasım var eşim zor zaptediyo avmeye gidiyoruz ben hemen bebek mağazasına koşup elime alabildiğimi hızla alıyorum eşim bakyo arkasına ben yokum hemen anlıyo bebek mağazasındayım...ben kasada tam ödemeye yetişcem koşup yetişyor bekleeee alma hepsini bir alırız die tartışıp çıkyoruz kadınlar bize bakyo hep aynı sahne aynı oyun....
beni tek hiçbir yere göndermiyo bebeğe bişiler alırım die...onunla gittiğim içinde alamıyorum kredi kartımı ödedi aldı elimden internetten almıyım die...
cumartesi temizledim evi çıktım benim kedi evde koşturmuş sıkılmış kendi kum paketini yırtmış eve bi geldim evin girişi hol kum yerler paketi patlamış bide üstünde debelenmiş onunla ilgilenmeiyorum die protesto edip evi mahfediyor...:26:
evlenceksiiiiinnnnn evinin kadını çocuklarının anası olucaksın :)
miroyummm senı cok osluyorummmm
nie gerginsin kuzu annat himeeennn
güzel kokuyor kabul ama yok arkadaş ben wishten vaz geçemiyorum
evbet kadın temizliyo 1 hafta dayanıyo ancak sonra yine ben....hergünde alamam yani zor bebek masrafları çıkcak daha....
bebeğe bir sürü şeler alasım var eşim zor zaptediyo avmeye gidiyoruz ben hemen bebek mağazasına koşup elime alabildiğimi hızla alıyorum eşim bakyo arkasına ben yokum hemen anlıyo bebek mağazasındayım...ben kasada tam ödemeye yetişcem koşup yetişyor bekleeee alma hepsini bir alırız die tartışıp çıkyoruz kadınlar bize bakyo hep aynı sahne aynı oyun....
beni tek hiçbir yere göndermiyo bebeğe bişiler alırım die...onunla gittiğim içinde alamıyorum kredi kartımı ödedi aldı elimden internetten almıyım die...
cumartesi temizledim evi çıktım benim kedi evde koşturmuş sıkılmış kendi kum paketini yırtmış eve bi geldim evin girişi hol kum yerler paketi patlamış bide üstünde debelenmiş onunla ilgilenmeiyorum die protesto edip evi mahfediyor...:26:
Wishmi çok çok tatlı kokuyor bikerem olmaz
bende yaa bi kocamı bide senigel gel sarışınım gel....
kız şu hafta proje gitçek daha çok girebilcem artık bugün müdürüm yok yerinde hemen girdim..
kocama askıntı biri var rahatsız olmaya başladım artık
:121::121::121::121::121::121::121::121::121::121::121::121::121::121::121::121:
kocama askıntı biri var rahatsız olmaya başladım artık
annem ne yapıyonuz siz yaaa. bi saatte ne kadar yazmışsınız yetişemiyom işten güçten. zaten gerginim yahuuuu
Wishmi çok çok tatlı kokuyor bikerem olmaz
anamm miray sen bide evde kedimi besliyonnn bebiş olunca nolcakkk :26:
onlar hep olacaklar :) kocan sallamıyorsa sende sallama tatlım :)
yok nan karıstıyon galıba wısh cok tatlı bı koku değildir bende orjınalı bır kosede dudur
hadi yaaa. eee evde hayvan olunca ne olur belli olmuyo tabi. bilirim kıskançlıklarını ilgi beklemelerini. bebiş olunca ne yapcan kediyi canım kalacakmı evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?