Kokoşş Hatunlar Kulübü

hadi yaaa. eee evde hayvan olunca ne olur belli olmuyo tabi. bilirim kıskançlıklarını ilgi beklemelerini. bebiş olunca ne yapcan kediyi canım kalacakmı evde

kıyamam bende öyleydim herkes bana saçmalıyorsun kıyafetleri 1 ay bile giyemez diye dinlemeyip aldım kuşum ama yalan oldu hepsi. abartma o yüzden şuanda her ay birşeyler almak durumundayız çünkü o kadar çabuk büyüyor ki inanamicaksın yaşarken geçen 65,5 cm olan oğlum bu ay 69 cm olmuş eksikleri hiç bitmiyor ve inanılmaz masraflılar zibidiler inşallah emzirmek konusunda şansın yaver gider yoksa cüzdanı çok yıpratıyorlar. Benim oğlum sadece 1 hafta emdi o da bizim zorlamamızla doğduğu günden beridir mama alıyoruz

Şubatta hem erkek arkadaşımın doğum günü hem sevgililer günüüüüü

anamm miray sen bide evde kedimi besliyonnn bebiş olunca nolcakkk :26:

yaaa biriniz beni kurtarın bu durumdan kedimi vermem lazım aile bulmam lazım eğitimli herbişe bilyo adını hayır evt yapma bilmem ne....

şimdi hem kedi hem bebek çok zor olur bide kıskanırsa bebeği oda kötü ben napcam bu kediyi cins değil sarman sarı beyaz datlu ahanda bu

ben napcam bu kediyi haberiniz olsun kediciği vercem bir aileye ....ama nasıl bulcam bilemedim

onlar hep olacaklar :) kocan sallamıyorsa sende sallama tatlım :)

öyle bişey değil yesom. onlar her zaman var. heleki benim etrafımda o kadar çok oluyoki eşim taksa bunları evlenemezdik biz. ama bu başka. ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım artık. birlikte çalıştığımız bi firma var. müdürlerden biri o kadın da. kocam durumu fark etti. iki aydır var çünkü biliyorum ben de. bana bıraktı kadınla görüşmeleri. olur olmadık buraya geliyo. iş için diye akşam vakti saat onda falan arıyo. benimle görüşmesi gerektiğini biliyo ama kocamın odasına dalıyo hemen. çalıştığımız firma sahiplerini çok seviyoruz bozmak istemiyoruz ama kadın aştı artık. dulmuş bi de azmış galiba

yok nan karıstıyon galıba wısh cok tatlı bı koku değildir bende orjınalı bır kosede dudur

chopard wishin renk renk kokularını çıkardı pink diamond çok tatlı kokuyor ama ben direk mavisini en ağırını kullanıyorum gayet seksiiiii bir kokudur :) kıyafetime göre arada tresor kullandığımda oluyor eşofmanlıysam kesinlikle lolita :) kocam çok kızıyor zati bana parfümü çok çabuk tüketiyorum diye varmı yurt dışına gidecek olan biraz custom free stoklasak :)

hadi yaaa. eee evde hayvan olunca ne olur belli olmuyo tabi. bilirim kıskançlıklarını ilgi beklemelerini. bebiş olunca ne yapcan kediyi canım kalacakmı evde

yok cnm yaa ilgisiz kaldımı etrafı dağıtıyor çok yılışık zati bebeği görünce savaş açar artık

keşke bir aile olsa baksa kediye çok tatlı eğitimli etrafı asla pisletmiyor yetiştirdim 1,5 senedir bende...artık kumunu değiştirmek zor geliyor eğilemiyorum....

oynamak istiyor ilgi bekliyor yılışıyor...ama vermem lazım işte bakamıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…