Kokoşş Hatunlar Kulübü

böylelikle işimi de bitirdim kızlaarrrr :) ama çıkarbilirim birazdan kocamla :)

böylelikle işimi de bitirdim kızlaarrrr :) ama çıkarbilirim birazdan kocamla :)

ohhh ne güzel. biz de erken çıkarız biraz belki. ben biraz önce kociş ben alışveriş yapmak istiyorum gezelimmi dedim. hiç hayır demedi. erken çıkalım miniğim o zman dedi. çok sevindirik oldum

kızım bitirdin bugün beni yaaaaaaaa. Ben de bekliyom bugün yarın gelir halam Bebiş yok yani

hımmmm annem hadi siz gelmesede tememde
biz çocuklular yusuf yusufffff anammm

şaka yapıyom okadanda değil halam gelsinde bizde dinlernek banada yazık iş güç bebe koce paris vay anam vayyyyyyyy

Son düzenleme:
Böcüğüm niye öle dedin yaaaaqaa sen yazmıyorsun ki dünden beridir seni sayıklıyorum ben aha herkes şahit

derım benkustum sıze bakcem gecmıse kım benı merak etmışş
iyi ya halam gelmesse sana sorarım seninki geldimi
öbür topikte böcüğe soruyodum aynı zamanda oluyoduk

ben oldum bıttı bılemm

ben sana cevabını yasdım lutfen gecmıse bak bocukum

ayy sankı vaktımm var dövcem sızı hee
bı gıdınce bı okuyam geçmişi dıycem o da zoranca çene etmışsınız yaa

hımmmm annem hadi siz gelmesede tememde
biz çocuklular yusuf yusufffff anammm

şaka yapıyom okadanda değil halam gelsinde bizde dinlernek banada yazık iş güç bebe koce paris vay anam vayyyyyyyy

benim kocem ne etçek acep çocuk olunca. şimdiden söylüyo. ben senden uzak duramam ama ne yapcaz diyo. ben de o zaman çocuk isteme diyorum. ondan da vazgeçmiyo

Kızlar kocam işleri bana kastı ben gidiyorum koşturayım madem. Alışveriş yapasım benimde çok var ama vaktim olmayacak Öpüyorum hepinizi

Böcüğüm seni ayrıca kocaman öpüyorum tatlım görüşemiyoruz iki gündür telafi etcem söz.

Seviyorum sizi kızlar hoşçakalın

görşrz şekerim sattın bizi bugünn

başbaaaaaaaaaş. görüşürüz

böcüğüm takıl sende boşver yahuuuuu

cnmsıkkın yaa bıde yoğunkı işler elımın ağrısıda cabası sağ elım olunca coğu işte lazım oluyoo
eşim hala işsız ve onunla bozuşuyokk
herşey üst üstee
gıdıp bakmıyorkı çabada göstermıo
oturmuş netın başına beklıokı iş gelsın

öle olsun bakalımmm

bulur iş canım yaaaa sıkma canını. üzme bu kadar kendini. o da düşünüyodur herhalde tatlım evde oturacak hali yokya hep. dikkat et kırmayın böyle zamnlarda birbirinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…