olur arada o tembellikler. benim bi elim işte bi elim burda ikisini de bırakamıyorum
Örnek alayım seni ben az
haaaaaa kızlar sölemeyi unuttum ben hediyemi aldııımmmmm :):):)
adım cansu.23 yaş.
ist ailemle yaşıorum, henüz evli değilim ama 1 sendr ilşkm war.sdeneye fln ewlenmeyi düşünüorm.renkli göz hastasıyım çocıoukta:) oyzden bende mavi göz,onuruda mavi gözlü olmasına aşık oldum:)sırf çocuumuz güzel olsnd ie dermişim(şaka)
samsungta çalşıorum.satış departmanında.anadolu yakasındayım.işimde bu tarafta.servisle gidip geliorm.
haftasonu sabahları ingilizce kursuna gidiorum.belki thy iş ilanı açılırsa girebilirim die.öle bi düşüncem war ama bakalım vazdageçebilirim:)
babam özel bir şirkette müdür.annem emekli fransızca öğretmeni.abim var o da özel sektörde.benim erkek versiyonum.mavi gzlü esmer.henüz bekar.bldiinz warsa şöle düzgn kısmet beklerimçok yakışıklıdır kendisi.
marka takıntım yok ama ama alışiwerş takıntım war:) alışweriş manyaayım... bayılıırmm.her hafta mutlka bişiler almam lazm kendime.:)
buyüzden onurla sürekli kawga ederiz .gereksiz alıosun flan diebende şmdi benim param die kazanıorm alıorm diorum:) kendisi baya bir kıskanç oyzden sorunn genelde buyzden oluo.
boyum 1,70 kilom 58 uzun siyah dalgalı saçım war.gözlerm mavi.
öle işte...
çok uzun oldu
ebet güneşim yok böcüğüm de yokiki gündür karşılaşamıyoruz böcüğümle
al tebi dee buraya bakarken yanlış iş yapma
böcüküm geldi yoktun
öbür topikdeydik dünnn
heheeheheeheh tabiki ı phone 4S şekerim hemide siyah :)
sen beni öldürceksin Burcum demedi deme tam çay yudumlarken okudum accık yanlış boruya kaçtı :)
şu adresini yolla bakem özelden böcüğümde fiyat sormuştu ona fiyatını sölicem ama ortada yok
ay canım yaaaaaa valla ben dedim sana nazara geldin yada sıkıntıdan oluyo dudunda demiştim ya
Nerdesin nan sen ben çok özledim seni yaaaaaaaaaa
kuşum noluyor sana bu ara yaaaaaaaaa haberdar et beni mutlaka fiyat verdi anam ama sonra konuşuruz onu sen dr a git gelde
valla benim nazarım değmez :) kaçta gitcen dr a
maşşallah benim kocam kızmıyor çok aldığıma ama mini etek aldımmı ogünü tartışmadan geçmiyo....kozmetiğede bişi demezz allah var ailesinde kokoş çok ondan kendiside süslü zati bir kreme 120 TL veren kocişim var ama aslında benden tutumlu üzüm üzüme baka baka karardı.
alerjimi oldun yoksa ciğerlere bir baktır cnm gittiğinde özellikle karaciğere felan aklında bulunsun gitmişken.
Bende b12 eksikliği çok fazla bide hemencik unutuyorumm herbişeyii yaa
Bende b12 eksikliği çok fazla bide hemencik unutuyorumm herbişeyii yaa
bende unutkanımmm:)once şey aklımda kalmıyy napım
okuduğum kıtapları bıle unuorumm gene okuyommmama artık not alıom önemlı yerlerı çiziyom vee özetlerını bı ajandaya yazıomm
bazende oluoo sayfasını hatrlarım ne yazdığının
karışık
bendede bişiler eksık
okuduğum kıtapları bıle unuorumm gene okuyommmama artık not alıom önemlı yerlerı çiziyom vee özetlerını bı ajandaya yazıomm
karışık
bendede bişiler eksık
karışık
bendede bişiler eksık
alıntı ettım ama yazamadım yaa şimdık gene iş cıktı neyse okudum yaa
möhım bişi yokmuşsalladım gerısınıde
mırayımmmmburcummm
Çağın hastalığı galiba bu unutkanlık.
Bende çok unutuyorum malesef
B12 iyi fena değil baktırdım.
Kitap okumayı sevmiyorum artık
Aklımda kalmıyo.
Tünaydın Kızlar.
piss böcük dayak yiordum ddim..
oralı olmadın...
avukat neyim varmı tanıdıkn
Çağın hastalığı galiba bu unutkanlık.
Bende çok unutuyorum malesef
B12 iyi fena değil baktırdım.
Kitap okumayı sevmiyorum artık
Aklımda kalmıyo.
Al bendende o kadar bide unutmak istediklerimi unutabilsem
böcüğümmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?