- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ya bende çok unutkanım mesela dün
sabah annem yumurta istedi aldım geldim marketten
öğlen de süt almaya gittim yine yumurta almış gelmişim
takılıyo mu napıo kafam anlamadım kiii
adamda demiştir sabah öğlen yumurta alıyo kız diye
ya bende çok unutkanım mesela dün
sabah annem yumurta istedi aldım geldim marketten
öğlen de süt almaya gittim yine yumurta almış gelmişim
takılıyo mu napıo kafam anlamadım kiii
adamda demiştir sabah öğlen yumurta alıyo kız diye
olurmu nen gecmıs osuun unutma hem dudun teşhısını ben koydum en cok ben ılgılendım parmağın ılgımı cekemedı meslek ıcabı ben dudu ışlerine bakıyom malum
böcuk gecmıse gıtmekde zorlanıyordun ala bakyım ahada bunu dıdım sana
mersı annemmm bende sana sorcaktım ama bulamayınca dr a gttım ıyıkı gtmışım o zaman
dudumla ılgılı haberlerde sana tanışcemmmm
geldim bennnn...yahu kıslar bu ne hızzz yaeaeae:)
satışa daldım yemek yedim geldim.ohoooooooooooooo
uçurmuşsunuzzz...tpikciği.:)
şimdik öncelikle abimin tipini somuşsunuz:)
1,82 boyunda esmer,yeşil gözlü omuzlar baya geniş.üçgen tarzı.vücut flan kıvancın aynısı:) ciddiyim.
koç burcu.çok evcimen ve sadıktır ve çok mütevazidir....biraz maçodur,kızın politik olması lazım.kıskançtır yani.sahiplenir sevincede tam sever...
ha bide kızın güzel olması lazım ama öle artis bi tip deil tbi dünyayı ben yarattım hawalarında:)abiciiime öle bir kız arıorum
mirayım tşk ederim mjcx..
benim profil resmim kendiliğinden değişmiş nasıl oldu anlamadım:S ???:)
cansu resım eklemen lasımmm hem kendının hem de abının
gunes yok zıyartecılerde yokk
kendmi eklemiştim işte deişmiş nasıl oldu anlamadım nası deiştircem.
abimi akşama eklerim
garu boşuna fanlarım demiyormuş
ama nerde yaa harbi meraklandım amahiç girmemiş bugünoffffffffffff
hoşgeldinnnnnn
burcum geldim kızzzzz
1,82 boyunda esmer,yeşil gözlü omuzlar baya geniş.üçgen tarzı.vücut flan kıvancın aynısı:) ciddiyim.
koç burcu.çok evcimen ve sadıktır ve çok mütevazidir....biraz maçodur,kızın politik olması lazım.kıskançtır yani.sahiplenir sevincede tam sever...
ha bide kızın güzel olması lazım ama öle artis bi tip deil tbi dünyayı ben yarattım hawalarında:)abiciiime öle bir kız arıorum
Abin bu kadar yakışıklıysa kendisi bulur dert etme bence sen
yakalansa bile bi şekilde haber verirdi poffffffffffkıs çitten onun tanıdıkları olabılırmı acaba yakalandımı yoksam:26:
alyam gozumun onunden ayrılma bacım nereye baksam senı gormelıyım
adım cansu.23 yaş.
ist ailemle yaşıorum, henüz evli değilim ama 1 sendr ilşkm war.sdeneye fln ewlenmeyi düşünüorm.renkli göz hastasıyım çocıoukta:) oyzden bende mavi göz,onuruda mavi gözlü olmasına aşık oldum:)sırf çocuumuz güzel olsnd ie dermişim(şaka)
samsungta çalşıorum.satış departmanında.anadolu yakasındayım.işimde bu tarafta.servisle gidip geliorm.
haftasonu sabahları ingilizce kursuna gidiorum.belki thy iş ilanı açılırsa girebilirim die.öle bi düşüncem war ama bakalım vazdageçebilirim:)
babam özel bir şirkette müdür.annem emekli fransızca öğretmeni.abim var o da özel sektörde.benim erkek versiyonum.mavi gzlü esmer.henüz bekar.bldiinz warsa şöle düzgn kısmet beklerimçok yakışıklıdır kendisi.
marka takıntım yok ama ama alışiwerş takıntım war:) alışweriş manyaayım... bayılıırmm.her hafta mutlka bişiler almam lazm kendime.:)
buyüzden onurla sürekli kawga ederiz .gereksiz alıosun flan diebende şmdi benim param die kazanıorm alıorm diorum:) kendisi baya bir kıskanç oyzden sorunn genelde buyzden oluo.
boyum 1,70 kilom 58 uzun siyah dalgalı saçım war.gözlerm mavi.
öle işte...
çok uzun oldu
abinin gözleri yeşilmiii... mavimi...
eve gidince bir bak bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?