Kokoşş Hatunlar Kulübü

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

pek keyfim yok kızım grip oldu öksürük tıksırık dün akşamdan beri onla uğraşıyom
sabahda ağladı ditme işe bak hastayım diye
bende mızmızlığına kızdım acayip istekleri var yok onu ver bunu ver kahvaltı etmez

sonra kızınca mahsum mahsum suratıma baktı ağladı hastayım kucağında yaticam dedi
işe ditme bende ağladım yaa offffffffff

Kıyamam ben ona yaa nasılda masumlar en kısa zamanda iyileşir cnm inş

gecmiş osssunnn canım kısçene cok zor ya

gunaydın...

böcüğüm koçum... nie üzüldün annem sen ben sana kıymam sıkma hiç canını..

bak heryerden bir sivilce patlıyor.. dikkat et..

miroş anlat gızzzzz

cnm işim çıkmıştı yazamadım kusura bakma meraktan kıvrandın dimi...

neyse burda yazışyomuşuz rüyamda sen diyosunki miray benim kızım olucak burda cümbür cemaat sevinyoruz böyle nasıl sevinmişsen hamile olduna eşi,mden izin istiyom arkdaşım hamile bende annemleri özledim gidim herkesi göreyim die...

neyse iskenderuna gityorum baya baya gidiyorum gitme aşamasını tam görmedim ama ışık hızıyla ordaydım yanisi...

neyse seni görmeye annemle geliyoruz sen işi bırakmışın karnın bir büyük bir büyük sorma diyorum esma ben 6.aya girdim karnım bukdar değil senin 3 aylık nası büyük diyorum sen diyosun bana benimki kız ya ondan kısır felan yapmışsın afiyetle yiyoruz ama nasıl yağmur yağıyor çıkamıyoruz eve bir görsen yağmur berekettir...
kız evine bereket yağıcak herhalde inş.
sen diyosun anneme gitmeyin ne olur kalın bişi olmaz kocam bişi demez ben diom benimki kıskanır sen dion söleme..neyse biz kalıyoruz ama baya sohpetler gülüşmeler annemde pek seviyor seni...sen diyosun doğumuma kal komediye bak ben diyorum yok kalamam eşim istemez sanki ben doğurmicam gibi...

oğluşunu hiç görmedim ama neden o yoktu annamadım biyerdeydi gibi...
böyle işte baya uzundu gerisini hatlamıyorum ama geçti..taktım yaa gidemediime ondan hem seni hem orayı gördüm...

sıkıldım şöle tatile gitsem süper olurdu.

guneşim sevgi ptırcıgım geçmiş olaaaa
dun sen yoktun zıyeretcılerde yoktu
hirbooo vardı
sonram cansu yalancı ve irkek cıktı
artık ondanda suphelenıyos erkek değilde baska bıseyde olabulu dıye

kız harbden haaa şaka yapıyordum ama telfıondn gırdım hec zıyaretcı yok soklardydım saka yapuyor derken cıdden birileri benimi takip ediyor beee

o cansu zaten anormaldıı yorumlarından bellıydı erkek deıldırdee belkı bızmle dalga gecmeye calısan salagın tekıde olabılrr ztn samımıyetsz kısler gırp cıkıyor buraya kendını belli edıyor

sanırım yenıler var aramzdaa hoşgelmısler

tatlım gecmıs olsun sorma ya benmde oglum sel sumukkk gıdyor oksuruk o bıcımmm dogru duzgun iştah yok ıvır zıvır yıyorr ben hastaa kocam bıktı valla hastalarla ugrsmaktn fırar etck yaknca ee yrn gecede guyaa yolculuk vardıı

yerim ben seni ne güzel rüya görmüşsün kız..

valla sen gel senden önce ben damlıcam seni görmeye çok sefdim ben seni... hayırlısyla doğurda inşallah

alyamm .. bugun herkezin canı sıkkın kıyamm ben sana..

çalışan annelerin böyle zorluğu var..

ama sen çok edakar bir annesin kızn için yapıorsun herşeyi..

metin ereninde sabah burnu akıordu ..

burcum beklıyosssben cıkmadan yaz nolurrr

güneş geçmiş olsun cnm

alyam kzınada gecmıs olsun cok zor yaa bırakıp gelmek ama ne etcen

ayyyyyyyyy geçmişolsun. küçükler hasta oldumu çok kötü oluyo kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…