çalışalı nekadar oldukı:26:
Daha yeni yetmeyimm bennn5 ay flan oldu canımm
annna 6 ayı doldurdugunda mudurun ızın verırse ızıne cıkabılırsın
nan cıbık gelın onemlı bısıy annnatcam cıbık bocugume daldım kendumu unuttum:18:
sonsuz bi tatil verir bana eminim
yaaa toplaşın hade bı kerede annatcam
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
pek keyfim yok kızım grip oldu öksürük tıksırık dün akşamdan beri onla uğraşıyom
sabahda ağladı ditme işe bak hastayım diye
bende mızmızlığına kızdım acayip istekleri var yok onu ver bunu ver kahvaltı etmez
sonra kızınca mahsum mahsum suratıma baktı ağladı hastayım kucağında yaticam dedi
işe ditme bende ağladım yaa offffffffff
pek keyfim yok kızım grip oldu öksürük tıksırık dün akşamdan beri onla uğraşıyom
bende mızmızlığına kızdım acayip istekleri var yok onu ver bunu ver kahvaltı etmez
sonra kızınca mahsum mahsum suratıma baktı ağladı hastayım kucağında yaticam dedi
gunaydın...
böcüğüm koçum... nie üzüldün annem sen ben sana kıymam sıkma hiç canını..
bak heryerden bir sivilce patlıyor.. dikkat et..
miroş anlat gızzzzz
guneşim sevgi ptırcıgım geçmiş olaaaa
dun sen yoktun zıyeretcılerde yoktu
hirbooo vardı
sonram cansu yalancı ve irkek cıktı
artık ondanda suphelenıyos erkek değilde baska bıseyde olabulu dıye
cnm işim çıkmıştı yazamadım kusura bakma meraktan kıvrandın dimi...
neyse burda yazışyomuşuz rüyamda sen diyosunki miray benim kızım olucak burda cümbür cemaat sevinyoruz böyle nasıl sevinmişsen hamile olduna eşi,mden izin istiyom arkdaşım hamile bende annemleri özledim gidim herkesi göreyim die...
neyse iskenderuna gityorum baya baya gidiyorum gitme aşamasını tam görmedim ama ışık hızıyla ordaydım yanisi...
neyse seni görmeye annemle geliyoruz sen işi bırakmışın karnın bir büyük bir büyük sorma diyorum esma ben 6.aya girdim karnım bukdar değil senin 3 aylık nası büyük diyorum sen diyosun bana benimki kız ya ondan kısır felan yapmışsın afiyetle yiyoruz ama nasıl yağmur yağıyor çıkamıyoruz eve bir görsen yağmur berekettir...
kız evine bereket yağıcak herhalde inş.
sen diyosun anneme gitmeyin ne olur kalın bişi olmaz kocam bişi demez ben diom benimki kıskanır sen dion söleme..neyse biz kalıyoruz ama baya sohpetler gülüşmeler annemde pek seviyor seni...sen diyosun doğumuma kal komediye bak ben diyorum yok kalamam eşim istemez sanki ben doğurmicam gibi...
oğluşunu hiç görmedim ama neden o yoktu annamadım biyerdeydi gibi...
böyle işte baya uzundu gerisini hatlamıyorum ama geçti..taktım yaa gidemediime ondan hem seni hem orayı gördüm...
sıkıldım şöle tatile gitsem süper olurdu.
gunaydınn koketlerım nasılsınızz ben hala hastayım pofffama iş başı yaptımmm sizleride ozledım neolur bana ozet gecın dun telden zor takıp ettım bişi annlamaıdm
burcum beklıyosssben cıkmadan yaz nolurrr
güneş geçmiş olsun cnm
alyam kzınada gecmıs olsun cok zor yaa bırakıp gelmek ama ne etcen
geçmişolsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?