gızzz esmoş sizde partise giderkene açmayın okadan klima battaniye ne bu nan bide ateşiniz
tabe donarsın banyada delüüüüüüüü
yok annem gidilecek şimcik haftada kaç poldu söle pakem
yaaa toplaşın hade bı kerede annatcam
kıslar anatıyom
bısım evde garıp bıseyler oluyor nannn
tırsıyom ben bazen bı karartı gıbı bısey oluyor ben banyodayken felan anıden korkuyom
gecende salonun kapısını kapatmıstım mutfaga gecerken acmaya calıştım acamadım cok korkktum sonra acıldı
ve dun tv kanalı değişti kendığığinden ve elektrikli supurgemın ust bolumu zormasan cıkmıcak bırsey bırden bıre fırladı usutude altıda:18::18::18::18:
hala bakamadım işim ancak bitti duryomu dur bakim kesin silmişindir bi türlü göremedim...
ne diyon kıııııııız. evham yapıyo olmayasın canım. sana öyle gelmiş olmasın
off miray koydurdun fotoyu bakmadn gittin dimi iii kaldırıyom bende...
ya hayır ben evede yanlıs kalmaktan korkmam kı kucuklugumden berı gece bıle kalırım tek basıma
hadı dıye dıyelım bana ole geldı tv kanalı nası değişti solermısınız bana durup duruken zaten ondan oncede ufak seyler oluyordu ama ben onemsemıyordum
ne kaldıryon sende azcık dursun bi saat ala ala ...işim çıktı bakamadım müdür burdaydı ala ala...
tamam kızlar ınanamyın ıykı bı derdımız anatak deıdık
cnmm.. Cuma gittik... Birde dün gittik...
Sen hesap et..
anaaaaaaaammmmmmm ne gibi ufak şeyler yaaaa
wuuuvvv bede tırstım hemen sureleri oku olduğu zman allahım sana sığınıyorum de özellikle ayetel kürsi felak nas surelerini oku canımm... bazen böyle insanlara oluyomuş bende bi arkadaştan duymuştum onada olmuşş
ya banyoda ozellıkle karartı oluyordum sankı ben banyo yaparken
ıste bızım evde sensorlu ısık var kendı kendıne yanmıstı esımde gormustu tırsmıstık işte ufak sesler heliyordu ama ben hanı elektrık cıhazlarındandır dıye aldırmadım
hee hesap ettim
maşallah ne çok gitmişsin
ama sular kesikdi dimi
kız inanıyoz da delü napak ayy sana gelmişler falan deyip korkutalım mı
anamm bende düşer bayılırım çok korkarım çokkkkkkk:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?