Kokoşş Hatunlar Kulübü

gızzz esmoş sizde partise giderkene açmayın okadan klima battaniye ne bu nan bide ateşiniz
tabe donarsın banyada delüüüüüüüü

yok annem gidilecek şimcik haftada kaç poldu söle pakem

cnmm.. cuma gittik... birde dün gittik...

sen hesap et..

naaaaaannnnnnn deli mi etcen beni :) noluyoooo yaaaa ya ben korkarım ki öyle şeylerden :) hoş inanmam pek ama yine de tırsarım kızım anlatıyorsun ulu orta ben her gece 3 posta kalkıyorum karanlıkta mutfağa doğru yol alıyorum yapılır mı bu şimdi yaaa

hayat göremedim yine seni kız nedense hiç denk gelmiyor tam işim çıkyo sen koyusun resmi lann yoksem kader görmemimi engelliii....

ne diyon kıııııııız. evham yapıyo olmayasın canım. sana öyle gelmiş olmasın

ya hayır ben evede yanlıs kalmaktan korkmam kı kucuklugumden berı gece bıle kalırım tek basıma
hadı dıye dıyelım bana ole geldı tv kanalı nası değişti solermısınız bana durup duruken zaten ondan oncede ufak seyler oluyordu ama ben onemsemıyordum

anaaaaaaaammmmmmm ne gibi ufak şeyler yaaaa

anaaaaaaaammmmmmm ne gibi ufak şeyler yaaaa

ya banyoda ozellıkle karartı oluyordum sankı ben banyo yaparken
ıste bızım evde sensorlu ısık var kendı kendıne yanmıstı esımde gormustu tırsmıstık işte ufak sesler heliyordu ama ben hanı elektrık cıhazlarındandır dıye aldırmadım

nas okudum sureklı zaten temızlık yapıyordum kendımı ıse verdım kafamı dağıtmak için

Kuşum sensörlü ışığınız nerede tam olarak yerini söyle dış kapıyı görüyormu onu da söyle ona göre bişey anlatıcam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…