Kokoşş Hatunlar Kulübü

alyaaa ... yaşam koçum.. akşam gittim parisseee

güzeldidie.. banyoda dondum kendimi sıkmaktan.. etlerim ağrıdı.. üşümekten..

odada klima vardı elektrk battneiye.. e birde bizim ateşimiz..

ama banyooo buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

şu parise kışın gitmesek yaaaaa

git annem git olmaz bişey. yaz kış diye ayırırsa yandık heee. yazın ayyy sıcak terledim offf. kışın ayy soğuk dondum off. olmazkiiiiiiii

kıslar anatıyom
bısım evde garıp bıseyler oluyor nannn
tırsıyom ben bazen bı karartı gıbı bısey oluyor ben banyodayken felan anıden korkuyom
gecende salonun kapısını kapatmıstım mutfaga gecerken acmaya calıştım acamadım cok korkktum sonra acıldı
ve dun tv kanalı değişti kendığığinden ve elektrikli supurgemın ust bolumu zormasan cıkmıcak bırsey bırden bıre fırladı usutude altıda:18::18::18::18:

Saolun kızlar geçmiş olsun dilekleri için

güneşşş gitmicen mi şimcik annecine kızzzzz

burcu kesin bişiy yok toplanalım diye yaygara yapıyorrrr

gızzz esmoş sizde partise giderkene açmayın okadan klima battaniye ne bu nan bide ateşiniz
tabe donarsın banyada delüüüüüüüü

yok annem gidilecek şimcik haftada kaç poldu söle pakem

wuuuvvv bede tırstım hemen sureleri oku olduğu zman allahım sana sığınıyorum de özellikle ayetel kürsi felak nas surelerini oku canımm... bazen böyle insanlara oluyomuş bende bi arkadaştan duymuştum onada olmuşş

ne diyon kıııııııız. evham yapıyo olmayasın canım. sana öyle gelmiş olmasın

psikolojikdir kız korkuyon mu evde
ayyhh ben ne diyom
psikoloğumuz sölesinnn

hayır sakın alma..

bebek olunca lazım olcak o izin sana..

sakın alma miroşş

yaws esma bunaldım çok laıştım 3 haftadır mesai bile yaptım banane lazım olursada alırım napim sonra ücretsiz felan 1 hafta kaçmam lazım eşimi kandırmam lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…