Kokoşş Hatunlar Kulübü

canım herkesin düşüncesi farklı ben sevmiyorum fotoğraf koymayı ama burda bu topikte hepimiz birbirimizi gördük ve tanıdık ... ama ben sadece bu topiğe yazmıyorum ki başka bir sürü yere yazıyorum ve listemde birsürü arkadaşım var ve listemdeki herkesin görmesini istemiyorum o kadar .. yani..

anlıyorum canım valla ben bıle 1.5 sene gectı hala tam anlamıyla kendımee gelemedımkı bence yardım al mutlaka eger kendın tek basıan ustesınden gelemıyorsan

olabilir bu 1 yıl ve daha fazla sürebilir ki atlatamamışsanda hemde
yardım aldım diyom kız şaka değil
kızım 6 aylıktı hemde

evet cnm 1 sene surebılecegını duymustum daha fazlada surebılır soncta bu daha once yasamadıgın sorumluluk almaya basladıgın bır hayat herkes aynı sekılde atlatamayabılır bunuu

efet yaa ben de bazen yetemıyorum dıyorum ama işte sırf o yuzden aksam gıdyorum yemek yapmıyorum onla ılgılenıyorum temzlıgı sonrakı plana atıyorum vs vs tabıı mok ıcndede gezmıyorumm hehe
ya korkmaaaa işteee olabılıyor böle seyler ama beynınn oyunu yeshonun dedıgı gıbı yanııı gucluuu yapıya sahıpsenn daha kolay atlatırsın dıye dusunuyorum...kedıyı gönder bebege zarar kuzumm

heheh benım hersey ortadaaa:):) yafss

nil alınman gereken bişey solemedın neden kızdın yanı egıtımlı bir insan olark bakış acına sasrdıgımı söledımm soncta baskalarıda bana benım dusncelerımn mantıklı olmadgını söyleyebılıyorlarrr.. bunda kızacak bişey yok!

Haribo bari sen yaz ya canım sıkıldı kımsecıkler yok poff

gördüğüm bişeyden dolayı dedim. tercih meselesi. ayrıca psikolojik dediğimide de değil dedin

açıklama yapmak istıyorum
ben kursun dokturme olayını nazar ıcın bılıyordum ama burdakı arkadaslar yanlış bır sey dediler
ha sana olafı soleme amacım genel de bılım le ugrasan kısıler batıl seylerlere ınanmazlar ya o bakımdam espiri yaptım sadece espiri amaçlıydı hanı hacı hooca ıslerı olurda doktorlar karsı cıkar o meseleden
son kezde sunu soluyorum benım gordugum sey %100 gercektı ınanan ınanır ınanmayanda ınanmaz hıc de umrumda bıle değil ınanmayanın basına gelsinde uzaktan konusmak neymıs gorsun dıyorum başkada bısey bır sey demıyorum bu konudada artık yorum yapmıycam

benım soylemım gunesın lafından alıntılama yapıp espırı yapmaktı sadece bu yoksa kursun dokturme olyaı nazar ıcın duymustum ve de dokturmustum nılle dalga gectıgım yok sadece takıldım okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…