Kokoşş Hatunlar Kulübü

valla cok pişman oldum kuzum keske kımseye solemeseydım yada ozelden anlatsaydım

kıyamam ben kuşum sana. Kafan takılmasın olur arada böyle şeyler yanlış anlaşılmak çok kolay ben her ne kadar 3 harflilere inanmıyorsam da senin söylediklerine inanıyor ve inancına saygı duyuyorum. Aslında burada ki herkesin de benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Nil yoğunluktan ve yorgunluktan yanlış anlamış olabilir ama espiri yaptığını ben ve herkes eminim biliyordur tatlım

Eklemek isterim bende tanık olsam aynı şeylere altıma mıçardım korkudan. kiiiiiiiii her ne kadar 3 harflilere inanmıyorum desemde bende tırsıyorum ve gölgeler görüp sesler duyuyorum özellikle doğumdan sonra çok yaşadım bunu ilk 40 günde inanmadığımı İDDİA etsem bile

Son düzenleme:
valla cok pişman oldum kuzum keske kımseye solemeseydım yada ozelden anlatsaydım

burcu burcu.. ben bşe yazmadım..

zaten çok korkak birisiyim..

hayatta korku filmi bile izlemm evde tekte kalmam..

çok salak tipimdir o yzuden.. buluttan nem kapan cinsimdir..

bişe diyemicem.. anlatıklarından ürktüm ama...

dua et demekten başka bişe diemiorum.. bende hamile iken oldum.. wcye gderen arkamdan biri gelior sanıordum hepp..

evet ses ve gölgelere farklı anlamlar yukleyebılrler bunu anlarım ama dıger gordugum somut seyler ne olacak buna bı acıklama varmı yok oysa cok daha farklı yasadıgım seyleri anlatcaktım ama gordumkı anlatmamak daha faydalı oldugunu dusunuyorum bu saatten sonra bıyrda bu tarz bı bölüm vardı bır kadın basından gecenlerı anllatmıstı onun yasadıgı seye kolay kolay benım dıyen katlanamz su an durumu duzeldımı bulmıyorum ama cok zordu

bosver esmacım bende anlattıgıma pişman oldum zaten bosver

özelden anlatırmısın ?

TATLIM BEN SENIN görduklerıne ınanıyorumm burda yazmak ıstemıyorum mesel bende o adamı gordum dıyorum kendımdee dusunuyorm su olablrmı bu olabılrmı banada hayal gordun dedılerrr.. ama ben hayal olmadıgınaa ınanıyorum iştee ustelemedım mıllet ole deyınceee bana

sıkma canını hayatımm yazdımya hatta kuran okuyormussunya hemde okısmı ondan olabılrmı acaba dıye dusundum ben gercekte olabılr bunlar tabısıı bişi demiyorum

nil içinde sunu söleyım bende fıkrımı söledım sadece senınnde dedgın gıbı genelde doktorlar vs inanmazlar kızarlar böle seyleree..

benımde annem bazn kendınce doker ama yorumlama falan yapmazz kendı kendıneee ona bız cok kızarız anne gunah bole seyler dıye odaaa .. negatıf enerjıyi alıyormusss bılımsel olarakk acıklaması varmıs falan dıyor annemınde dusuncesı o işteee ..öpüyorum buğğcuu senü

benım soylemım gunesın lafından alıntılama yapıp espırı yapmaktı sadece bu yoksa kursun dokturme olyaı nazar ıcın duymustum ve de dokturmustum nılle dalga gectıgım yok sadece takıldım okadar
tamam bende senin esprine karşılık yazdım oku aksini iddia etmedim ki
ben kurşun dökme işine inanmıyorum nazar vardır elbet ama nazar duasıda var yani
ben sadece nilin bakış açısıyla ilgili yorum yaptım
burda acayip bi durum yok dimi burcum

tamamda zati senin konuna takılı kalmadık ki
sorun kurşun döktürmek yani neden böle diyosun ki

Son düzenleme:

ya ben aslındaaa kendımı korkutmamak ıcın herseye açıklama buluyorum.

burcu peki korkmuyormusun yanııı ben bazı yasadıgım seylerde korku deılde guzel seyler hisssedıyorum send eböle oldugu zamanlar varmı ...
gerci benım gorduklerımn cogunu ruya olarak yorumluyorlar ben her nekadar gozum acık gordum desemde ınsanlaraa

giydinmi hiç ??

esmoşda gıyecke yakınnnda nihahaha:)

sende al güneşş..

heriflere bir gece giyelim..

1 ay parise uçmayalaım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…