valla cok pişman oldum kuzum keske kımseye solemeseydım yada ozelden anlatsaydım
mantı vardı çünkü
şşşşşttttttt ulu orta söylenmez böyle şeyler
valla cok pişman oldum kuzum keske kımseye solemeseydım yada ozelden anlatsaydım
kıyamam ben kuşum sana. Kafan takılmasın olur arada böyle şeyler yanlış anlaşılmak çok kolay ben her ne kadar 3 harflilere inanmıyorsam da senin söylediklerine inanıyor ve inancına saygı duyuyorum. Aslında burada ki herkesin de benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum. Nil yoğunluktan ve yorgunluktan yanlış anlamış olabilir ama espiri yaptığını ben ve herkes eminim biliyordur tatlım
Eklemek isterim bende tanık olsam aynı şeylere altıma mıçardım korkudan. kiiiiiiiii her ne kadar 3 harflilere inanmıyorum desemde bende tırsıyorum ve gölgeler görüp sesler duyuyorum özellikle doğumdan sonra çok yaşadım bunu ilk 40 günde inanmadığımı İDDİA etsem bile
burcu burcu.. ben bşe yazmadım..
zaten çok korkak birisiyim..
hayatta korku filmi bile izlemm evde tekte kalmam..
çok salak tipimdir o yzuden.. buluttan nem kapan cinsimdir..
bişe diyemicem.. anlatıklarından ürktüm ama...
dua et demekten başka bişe diemiorum.. bende hamile iken oldum.. wcye gderen arkamdan biri gelior sanıordum hepp..
evet ses ve gölgelere farklı anlamlar yukleyebılrler bunu anlarım ama dıger gordugum somut seyler ne olacak buna bı acıklama varmı yok oysa cok daha farklı yasadıgım seyleri anlatcaktım ama gordumkı anlatmamak daha faydalı oldugunu dusunuyorum bu saatten sonra bıyrda bu tarz bı bölüm vardı bır kadın basından gecenlerı anllatmıstı onun yasadıgı seye kolay kolay benım dıyen katlanamz su an durumu duzeldımı bulmıyorum ama cok zordu
açıklama yapmak istıyorum
ben kursun dokturme olayını nazar ıcın bılıyordum ama burdakı arkadaslar yanlış bır sey dediler
ha sana olafı soleme amacım genel de bılım le ugrasan kısıler batıl seylerlere ınanmazlar ya o bakımdam espiri yaptım sadece espiri amaçlıydı hanı hacı hooca ıslerı olurda doktorlar karsı cıkar o meseleden
son kezde sunu soluyorum benım gordugum sey %100 gercektı ınanan ınanır ınanmayanda ınanmaz hıc de umrumda bıle değil ınanmayanın basına gelsinde uzaktan konusmak neymıs gorsun dıyorum başkada bısey bır sey demıyorum bu konudada artık yorum yapmıycam
tamam bende senin esprine karşılık yazdım oku aksini iddia etmedim kibenım soylemım gunesın lafından alıntılama yapıp espırı yapmaktı sadece bu yoksa kursun dokturme olyaı nazar ıcın duymustum ve de dokturmustum nılle dalga gectıgım yok sadece takıldım okadar
karularr.... limangoda vucut çorabı var..
25 tllllllllllllll
giydinmi hiç ??
hayırrr... burda soruyorlardı.. ondan söledim..
ama giyenler var... aramızda
:) tecrübelilere sormak lazım o zaman ara ara aklıma geliyor alsam mı diye de nasıl bişeydir kestiremiyorum
evet ses ve gölgelere farklı anlamlar yukleyebılrler bunu anlarım ama dıger gordugum somut seyler ne olacak buna bı acıklama varmı yok oysa cok daha farklı yasadıgım seyleri anlatcaktım ama gordumkı anlatmamak daha faydalı oldugunu dusunuyorum bu saatten sonra bıyrda bu tarz bı bölüm vardı bır kadın basından gecenlerı anllatmıstı onun yasadıgı seye kolay kolay benım dıyen katlanamz su an durumu duzeldımı bulmıyorum ama cok zordu
giydinmi hiç ??
ya ben aslındaaa kendımı korkutmamak ıcın herseye açıklama buluyorum.
burcu peki korkmuyormusun yanııı ben bazı yasadıgım seylerde korku deılde guzel seyler hisssedıyorum send eböle oldugu zamanlar varmı ...
gerci benım gorduklerımn cogunu ruya olarak yorumluyorlar ben her nekadar gozum acık gordum desemde ınsanlaraa
esmoşda gıyecke yakınnnda nihahaha:)
limangoya gir görürsün
vücut çorabımı:44:
:) tecrübelilere sormak lazım o zaman ara ara aklıma geliyor alsam mı diye de nasıl bişeydir kestiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?