Kokoşş Hatunlar Kulübü

benim kedi töbe töbe şiton gibi zaten onu görse ne olsa kaçar emnim sana yolluyum mı bi süre hehehe bakcanmı...

nbr yesho konuşamadık yine sen eşinle aynı işyerindeydin galibna o senin patron dimi rahat oluyormu bari iyimi aynı yerde çalışmak?

kısaca özet geçeyim tatlım misafirlerim geldi fabrikayı turluyorlar onlar gelmeden yazıp kaçıcam.

yanlış anlaşılmasın patronumu tavlayıp kendime koca yapmadım ben kocamı tavlayıp patron yaptım ne dedim ben yaaaaaaa neyse işin özü biz burayı dişimizle tırnağımızla kurduk ettik bla bla bla yani ama patron kocam beraberiz bazen çok zor ama bir o kadar kolay kocayla çalışmak dengeyi sağlayabilmek lazım biz birbirimizi neredeyse hiç görmüyoruz zaten gün içinde

hımmm ne iş yapıyonuz barisi onuda annat misafirler gidince ....

buarada evin işe uzak ama dimi...istanbuldasın bide galiba?

güneş sen nası böle soğukkanlı annatyosun ben olsam o eve giremem nan bidaha amanın taşınırım biile...

ben korkarım anam şimdi çocuğun başından ayrılmam artık korktum en iyii kediyi göndermiyim ben...

iyiydii.....

hayırola neden soruyon...

gidim midim deme bu soğuklarda...

ne bilem sevdinmi onu soryom ala ala sıcakmıydı kocişin yanisi beğendinmi?

ben hafta sonu gittim cnm dün dürttü ama uyumuştum uyanamadım artık....

bugünki maçlara bakarız artık....havada soğuk bilmiyom yarına atarım belki hislerime göre artık...

sorma alya yaaa ben geriden takip edince kim ne anlatmış ne bakmış ne demiş bilemiyom sonra okuyup cvp verince karşıdakine bişi dememiş gibi oluyorum.

miray yavrum senin hatrın için koydum nolur hemen bak kaldırayım tamam mı bitanemm :))

kız ne bu acele be bi resim koyup kaldırcamda kaldırcam annamadım heeeeeeeee
senin çekindiğin birşi mi var burda ki

valla çekindiğim kimse yok ama bu kadar casus varken rahat olamıyorum işte... sonuçta kimse burda kimliğinin herkes tarafından bilinmesini istemez dimi ?

valla çekindiğim kimse yok ama bu kadar casus varken rahat olamıyorum işte... sonuçta kimse burda kimliğinin herkes tarafından bilinmesini istemez dimi ?

zati sadece arkadaşlar görmüyor mu?
güvenmediğimiz emin olmadığımız kimseyi kabul etmiyoz
tabi istisnalar kaydeyi bozmaz
o halde casus bizler mi oluyoz?
tabiki istemez

valla bi göstermedi gitti koy diyom koyuyo koyuyor geri çekiyor göremedim diom göstermiyo...

hade bunu anlayın hahhahahaha

alyacım sizlerden birini casus olarak görseydim zati arkadaş listemde bulundurmazdım silerdim tatlımmm

alyacım sizlerden birini casus olarak görseydim zati arkadaş listemde bulundurmazdım silerdim tatlımmm

eeeee bu ne acele dicem olmicak
bu tartışma olucak ve uzayıp gidecek
ama dayanamıyorum ve soruyorum

nedir bu resim koyma aceleciliği
madem tüm arkadaşlarına güveniyorsan hayatcım anlamadım inan
böyle saklanma oyunlarını da sevmiyom ben yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…