ya hayır ben evede yanlıs kalmaktan korkmam kı kucuklugumden berı gece bıle kalırım tek basıma
hadı dıye dıyelım bana ole geldı tv kanalı nası değişti solermısınız bana durup duruken zaten ondan oncede ufak seyler oluyordu ama ben onemsemıyordum
nbr yesho konuşamadık yine sen eşinle aynı işyerindeydin galibna o senin patron dimi rahat oluyormu bari iyimi aynı yerde çalışmak?
hadi bak lannn
miray baktın mı ?????
kısaca özet geçeyim tatlım misafirlerim geldi fabrikayı turluyorlar onlar gelmeden yazıp kaçıcam.
yanlış anlaşılmasın patronumu tavlayıp kendime koca yapmadım ben kocamı tavlayıp patron yaptım ne dedim ben yaaaaaaa neyse işin özü biz burayı dişimizle tırnağımızla kurduk ettik bla bla bla yani ama patron kocam beraberiz bazen çok zor ama bir o kadar kolay kocayla çalışmak dengeyi sağlayabilmek lazım biz birbirimizi neredeyse hiç görmüyoruz zaten gün içinde
tatlım gıtcem mecbur ucak bıletım yanar yoksa bırde cok ozledım valla gıtmeyımde napayım pofff
cnm bazen psıkolojık yonden zayıf dustugumz zaman oluyor donem donem bendede olurkı benı gece cok korkuturlar kabuslarla uyanırım kocem alıstı artık hatta 1 gece oglum daha 1 yasını doldurmamıstııı bıleee bı baktım mızıklama sesı uyanıyorrr aglamaya baslıyorrr bızım yatagn yannda onnda yatak anam ne goreyım besıgın basında bır adammm cocuk mızıklayınca kactı bende gozumu acmamla onun kacması bır oldu. bakakaldım ses cıkaramadım sonra koceyı durttum kalk cabuk evde adam var gordum kactı dedım oda bır panık fırladı. ben hemen cocug kaptım yatagıma aldımm sonra kocem heryerı dıdık dıdık yaptı kımse yok hayalmı gordun dedı hayr dedım adam boylu poslu bı adamdı cocugun basındaydı cocuk uyannca kactı dedım uyumdım iice bak bu evde adma vardı dıyorum hayr dıyorr sessz kaldım oara kacmstr dedım yok dıyor kapıyıda kontrol ettıkılıtlı kacsa nasıl tekrar kılıtleyecek dımı. ama ben gozum acık oldugumdan adım gıbı emınımmm. neysee dedık olur böle seylerrr zaten cocugada kotuluk yapmıyordu oynuyordu dedım:)
gıbı emınmdee neyse oldu bıttı o donemde dedık uykuszluk vs bole seyler olabılıyormus hehe sakın korkmayun kızlarrr:):)
burcu ole oldugunda bolbol okuuu
gunaydın hoşgeldın tatlımmm
oglumd aben gıbı atamadı ıste hastalıgı ustundennn
burnu akıyor oksuruk o bıcımmm ama bugun okula kendı gıtmek sıtedı sabah 7 de kalkıpp diyaaaaaaaaaannn dıye bagırıyor ogretmenınn adıını:)
tatlım sen her halınde guzelsınn koy resımlerıını:)
offf çok halsizim ve karnım ağrıyor
hiç bişiye mecalim yokkkkkk
nerde nan göremiom hadeeeeeeeeeeee
bakamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiydii.....
hayırola neden soruyon...
gidim midim deme bu soğuklarda...
miroşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
geçmişi alıntı yapcem diye anı yakalayamıyon beeeeeeeee
sobbet kuramıyoz senle artık offffffffff
nerde nan göremiom hadeeeeeeeeeeee
bakamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kuzu valla bi saat beklettim ama bakmadın napiyim şansına küsss
miray yavrum senin hatrın için koydum nolur hemen bak kaldırayım tamam mı bitanemm :))
kız ne bu acele be bi resim koyup kaldırcamda kaldırcam annamadım heeeeeeeee
senin çekindiğin birşi mi var burda ki
valla çekindiğim kimse yok ama bu kadar casus varken rahat olamıyorum işte... sonuçta kimse burda kimliğinin herkes tarafından bilinmesini istemez dimi ?
miray yavrum senin hatrın için koydum nolur hemen bak kaldırayım tamam mı bitanemm :))
kız ne bu acele be bi resim koyup kaldırcamda kaldırcam annamadım heeeeeeeee
senin çekindiğin birşi mi var burda ki
alyacım sizlerden birini casus olarak görseydim zati arkadaş listemde bulundurmazdım silerdim tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?