sinir oluyom şöle kendini akıllı zannedip salaklık yapanlara
alyam kıme kızıdn tatlımmm
HADİ GİT AMA akıllı ol tammı..
kibar ol.. akkılı davran.. ne çok üstüne düş.. nede sinirlen..
senn yumuşak olursan oda olur... yavaş yavaş alıştır.. sen yola getir kuşum
burda çalışan delünün birine
kız adama iş için bişiy diyom mal mal bakıyo
gitsin diye oralı olmuyom hala çay ikram etmicek misiniz diyo
yanımdaki kızlara ilgilenin arkadaşla çay falan söleyin diyom
kovuyosunuz yani diyo
estağfurullah işler yoğun diyom ark ilgilensin
çayımı buraya söler misiniz diyo kızlara
napsamki küfür mü edeyim bende hayallam
ben bişey atmam ole kotu seylerde solemem sadece kıcımı yırtarım yda olum sesızlığı yasatırım
efet annemı osledımmmm
ahh be böcük kara gün kararıp kalmaz... Sabret...
canooom.. sen çook haklısın ve çook fedekarsın..
ama erkek milletinden bekleme bunları.. demek senin kocada ters davranmak ters tepiorr..
cemkirmek yaramıor benm koca gibi..
git sarıl öp rahatsız olduğunu alışık olmadığını zor bir süreçten geçtiğinizi anlat..
benm kocamda benle inatlaşır benm cemkirdiğim konulardan..
ama gönlünü hoş edem. paristee zamn geçirem.. allah ne dersem o..
sende öyle yappp pohpohla biraz..
iş ara cnm de. benm piskolojim bozuluor de..
senide anlıorum de..
yönlendir buralara git de..
örnek ver ne bilem.. kadın olarak sorumluluklarımız büyük..
benm kocamda senin kocan gibi inatlaşınca o daha çok inatlaşır..
ama şu da var... eğer kocanı tanıyorsan... taviz verme.. hatasını anlar dioorsan.. ama anlamaz daha kötü olucaksanız..
bence alttan al.. konuş...
ben kocama taviz vermem şımarmasın dedim.. herşey çok kotuye gitti..
ben alttan alınca mutlu oluyorm eşimlee çunku iki inat bir arada olmuyorr
ne alaka böcüm ne aldatması yahu Burcuyla yazışıyoz seni benimle aldatıyor :)
Günaydın kızlar...!
bende....kocişle kavga ettim dün...kafasına kumanda fırlattım kumanda kırıldı okadar yani...
bende borca battım beeee her tarafımdan borç akıyo valla billaa....
eşimin borçları desen ühüüüüüüüüüüü burdan köye yol olur.
Dün kocayla kavga ettim beni çok üzdü yine bende hıncımı kumadadan aldım ohh oldu o bana bişi yapmadı canı acısada hamle yaptı durdu beni zorlama dedi valla kumandayı geri fırlatsaydı ne olurdu bilmem...
bende sinirlendimmi illa bişi fırlatcam.
günaydın hatunlar nasıllsınızz koketlerım bugun aksam yolculuk var bene cok mutluyum ama bır okdrda zor gelıyyy
tatlım neoldu kocana böle deıldı dımııııı....
buaradaaa efuli dunku resımlerı koysana onrlda daha netsın ve daha hossunnn yiruummm kıslarda gorsunnn...
bu erkekler hep böyle gamsız hepiciği aynı...
dün nası yağmur işle ilgili toplantı vardı geç çıktık toplantıdan hamile karuların hepsi arabaylan kocileri geldi aldı gitti buarada dairede birsürü kişi hamile...
ben kaldım dımdızlak hiçbiri benim tarafa gitmiyo açtım tel neresin dedim maç başlamış fenerin arkdaşlar geldi cafede maç izliyok dio...
dedim sen maçını izle bu yağmurda karın taxi beklsin...düşün hamileyimmmmm
neyse bindim taksiye şu mantı yapılan içi doldurulan makarnadan aldım içini etle doldurup yemek yapım die bu marketteyken aradı 8 gibi gelirim yemeğe die...
tamam dedim geçtim eve yaptım yemeği saat 8 buçuk halal yok ortada maç 8 de bitiyo arkdaşları gelince dünyasını unutuyor...
ben oturdum yemeğimi yedim afiyetle mantımıda tv karşısında yedim pek güzeldi o kaç geldi bilyomusun 9:00 da bide bişi olmamış gibi ben geldim dio...
ben tabe yemeği kaldırmış bılaşıkları dizmiş tatlımı yiyorken geldi...açım dedi bende pokkkkkkkkkkkkkkkkk ye dedim
sonrada tartıştık neymiş yemek hazır die aramaamışım....ayı hafızan var dedim...
bu dahada sinir oldu senden bi pok olmaz zati dedi bende kumanda fırlattım kumanda 2 parça oldu...
bu hamle yaptı bende elimdeki bardak suyu ona döktüm durdu napim kumandayı atcak sandım...
dahada sinilendi kulağına su gitti...kolumdan tuttu bi dolu tehdit git yaa senden bişi istemiom dedi.
bende gittim makineyi çalıştırdım katlanacak çamaşırımı katladım yatak odasını topladım 1 saat geçti....
gelmiş karıcım kocan aç hade bi yemek koyda yesin dedi bende pok yesin parmağımı oynatmam dedim....
yattım yatağa kapadım ışığı...geldi baktı yatıyorum kocan aç yatacak bu gece sen uyu dedi bende rahat rahat uyucam dedim ve öylede rahat uyudumki...
o aç kaldı ohhhhhh....!!!
Böcüğüm haklısın sonuna kadar ama eşini anlamaya çalış tatlım boşluğa düşmüş olmasın adam erkeklerin işsiz kaldıklarında hissedebildikleri tek şey karamsarlık ya o açıdan dedim
topikimizin üzerinde.. bir uğursuzluk var bugunlerde...
uğurböcükümün morali bozuk die sanırsam
Kızlar aranızda spor yapan varmı
eeeee senın barıs işleri ne alemde esmoşşş
lan dur daha salı gittim..
bugun gitmm.
adam bir anda şok olmasın
kıç yırtmak nasın oluyo kızzzzzzzzz
bende susarım oda anlar zati
susmak en büyük cezaaa
bende salı gıttım ama bu aralr mısafır var gıdememmmm
baktım tlf sarılıyom bi yandan yazıyom size tlf görüşmelerimi yaptıyom ş,rket içi delüüügıcık gıcık bak bısey sorasa cvp verme
hahahyyy alıştırmim diyonlan dur daha salı gittim..
bugun gitmm.
adam bir anda şok olmasın
kız öle daha eğlenceli adrenalin yaşanıyobende salı gıttım ama bu aralr mısafır var gıdememmmm
gitme gitmee çook soğuk... ne gerek var...
gitme gitmee çook soğuk... ne gerek var...
baktım tlf sarılıyom bi yandan yazıyom size tlf görüşmelerimi yaptıyom ş,rket içi delüüü
yeni gelmiş daha tanımıyo beni mannakkk
hahahyyy alıştırmim diyon
kız öle daha eğlenceli adrenalin yaşanıyo
şakatabisi yani
adamı nasın zapt etcen bakem
delüüü görev sanki bu
ebeveyn banyosu var emmme bılmemkı:26:
eeee ozaman ne düşüncen gez toz paris sokaklarında
ama adamı süründür o diretsin daha iyi
hangi şehirli kocan...bide çok yüz verme bee ne koşyon bırak o koşsun azcık.
nasıl olmuyordu annatsana taaruza geçtim felan demişin.
evet sinirin doruğuna çok çıkıyorum malesef ama kocam suçlu oda az değil beni çok geriyor.
he bizimki kapıdan ses geliyor rüzgar sesi hemen kaçıyo benden tırsak yani sözde beni koruyor.:26:
ama tatlı kız yerim onu ben...verimmmi haa sana verimmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?