Nikah kokteyl ve nikah

bonbo

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
375
183
648
Diğer
kesinlikle düğün istemiyorum. eş durumu tayini sebebiyle nikah yapmak zorundayım ve düğün de yapmayacağım için gelinlikli falan bi nikah olması lâzım. kokteyl gibi bir şey de yapmak istiyorum. mekân önerilerinizi bekliyorum kızlar. düşünmekten başım ağırdı, midem bulandı. 10.000 lirayı bile gözden çıkardım artık ama ona rağmen yok yok yok. artık tek umudum sizden gelecek öneriler belediye salonu dışında bir yer istiyorum yani. misafirlerin rahat edebileceği. 2-3 saatte bitecek zaten.

Canım otellerle görüşmen lazım. Ya da eğer İstanbuldaysan Şişli belediyesinin kokteylli nikah organizasyonu var.
Ben de nikah+kokteyl yapıyorum İstanbulda ama çok pahalıya mal oldu benimki,.

Son düzenleme:
istanbul olduğunu belirtmemişim tabi :) zaten bu tip sorunlar hep istanbul'da yaşanıyor. sen nerde yapıyorsun nikahı canım? pahalıya mal oldu demişsin ama yine de bi fikir olur benim için.

canım kır düğünü mekanlarına bak bir mekan 1 günde 1 den fazla kokteyl alıyor süreleri 2 2.5 saat kadar sürüyor kokteyl olarak yer bulabilirsin gibi geliyor bana

bende bu tip bir yer arıyorum ama kokteyl+nikah belediyede bile olsa çok maliyetli oluyor bildiğiniz kır düğünü mekanı var mı Anadolu yakasında?

canım 10.000tlyi gözden çıkardım diyorsan kadıköy evlendirmenin oradaki zübeyde hanım kokteyl salonunu tavsiye ederim. mekan güzel ferah temiz.
fiyat için haftasonu konuştum.
en uygun menü fiyatı sınırsız alkol ile birlikte kişi başı 41 tl. içki almazsanız 31-32 civarı.
ekstraları da şöyle;
foto+video 500
pasta kişi başı 3 ya da 4tl
nikah masa çiçeği 150
gelin yolu 150
masalara çiçek 15tl

umarım bu bilgi içini rahatlatır biraz. ben konuşurken orada bir düğün de vardı girip baktım, ortam fena değildi. nikahın sonu olduğundan masalar boşalmıştı ama insanlar eğlenmeye devam ediyorlardı.

yeni yapılan üsküdar evlendirme dairesinde nikah kokteyl ya da yemeğe katılan var mı?

onların fiyatları da uygun ama ortam ve servis nasıl hiç bilmiyorum???

yardım edin kızlar!!!

Canım otellerle görüşmen lazım. Ya da eğer İstanbuldaysan Şişli belediyesinin kokteylli nikah organizasyonu var.
Ben de nikah+kokteyl yapıyorum İstanbulda ama çok pahalıya mal oldu benimki,.

april, sen nerede yapıyorsun nikahını?
ben de yer arıyorum hala ama sonradan eklenen şu extralar çok kafamı kurcalıyor.

senin nikahın yaklaşık kaç kişilik olacak ve nee kadar maliyet çıktı yuvarak olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…