Koku ve tat alamıyorum

gfgunes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
2
1
1
27
Merhaba arkadaşlar, 23 haftalık hamileyim ve ağır grip geçiriyorum. Burnum, kulaklarım fena halde tıkalı bunu bir şekilde idare etmeye çalışıyorum fakat koku ve tat olayı beni tüketti. Tat alamadığım için iştahsızlık son seviyelerde, çıldıracağım. Sizler benim gibi olduysanız bu iletten nasıl kurtuldunuz ?Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hamile değilim ama Allah'ın izniyle bu ay hamile kalırım hamilelik süreci çok zorlu bı süreç önce hamile kalmaya çalışıyorsun olmadıkça psikolojin bozuluyor hamile kalıyorsun vücudun alt üst oluyor doğum yapıyorsun sonra... Yani bir sürü zorlu süreç ama çok yakında geçecek minik meleğini kollarına alacaksın bunları düşünüp sabret derim çünkü hamilelikte olan zorlu şeyleri atlatmak geçirmek biraz zor hormonlar sağolsun
Çikolata yiyin mutluluk hormonunuz artar meyve yiyin yaz geldi canınızın istediğini yiyin derim

Pozitif yorumun için çok teşekkür ederim, inşallah kısa zamanda senin de güzel haberler alman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…