• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koku

• Konu Sahibi Konu Sahibi amyes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynı sorunu ben kaynanamla yaşıyorum.
Kokusundan odaya girilmiyo kadın 20 banyo yapıyor
Buğün kavga kıyamet soktum yıkadım
Elbiseleriyşe yatıp kalkıyo çoraplarda dahil.bu yüzden şuan eşimlede şimoniyiz annesini üzmemeliymişim
Yahu kadın bir defasında 2ay banyo yaptıramamıştım ozaman böyle tepki koyamıyordum ya..
Neyse sizin konunuzada isimdiz bir not konabilir masasına belki utanır.

Ben liseye servisle gidiyordum yanıma hergün o kız oturuyordu öyle pis kokuyordu ki kelimeyle tarif edilemeyecek cinsten 4 yıl serviste burnumu hırkamın içine sokarak idare ettim hergün dua ediyordum okula gelmesin diye pis kız hiç devamsızlıkta yapmıyordu ben yaptım sen yapma konuş biraz özen göstersin olmaz ki böyle :KK12:

Ogretmenligimin ilk yıllarında danışmani olduğum bir öğrencim çok çok fena kokuyordu... Arkadaşları sürekli şikâyet ediyorlardi. Bir gün yatakhaneye gittim gerçekten korkunc bir koku vardı odada cocuklarin hepsi burnuna kolonyali mendil tutuyordu... hatta bir öğrenci kolonya uçuyor diye bir selpaga krem sürmüştü... Başka türlü nefes alamıyorum hocam demişti... ama bu kız üstüne hiç alınmıyordu... ben de kırılır üzülür diye birşey diyemiyordum tecrübesizlik işte... sonra okul rehber hocasina gittim anlattım... kaliteli bir rehberlikci idi... hala cok takdir ediyorum... kizi karsina almis konusmus sonra yatakhaneye gitmis tüm camasirlarini çıkarmış çamaşırhaneye vermis kızdan yıkanmasıni istemis... ne yapmasi gerektigini en başından anlatmis... megerse kıyafetlerini yikamadigi icin les gibi kokuyormus... o hafta itibari ile koku bitti...
kokunun sebebleri
1. Yikanmamak (bi arkadasim 15 gunde bir yikandigini soylemisti )
2. Yikanirken sabun lif kullanmamak bazi insanlar sadece duş alıyor olmaz
3. Camasirlarini degistirmemek ister disarda ister içerde kıyafetlerin 2 defadan fazla giyilmemesi gerekir
3. Ayakkabıların ve dolayısıyla ayakların kokmasi
4. Deri ayakkabilar cantalar da cok kokuyor.
5. Bir de yediğimiz şeyler de kokumuzu degistiriyor mesela sucuk pastırma yedigin anda tüm vücuttan çıkıyor kokusu

yarın işe geliyor yarın konuşacağım canım
Ay az once aklima birden siz geldiniz....yarin kizla konusacaginiz....birden kahkahayi patlattim.oglum ne oldu anne dedi...
Aklima gelen,yarin kiz bir guzel giyinip,bir mislenip geliyormussssss..hahaha...

aynı oda içerisinde çalıştığımız bir stajyerimiz var , çok içine kapanık ve en ufak bir söz söylediğinizde ağlayan bir kız. Arkadaşlar o kadar çok kokuyor ki ben artık dayanamıyorum kokuya oda spreyi en fazla 15 dakika bastırabiliyor kokuyu. Hava şartlarından dolayı camı sürekli açık bırakamıyoruz. Sabah geldiğimiz zaman ve öğlen yemeğe çıkarken camı açıp gidiyorum havalansın diye ama yok haftanın 3 günü geliyor ve geldiği günler odada ten kokusu var ve artık kaldıramıyorum kokuyu. bu havada camı açık bırakıyoruz ve buz gibi oluyor her yer. gün içinde günaydın iyi akşamlar bile zor söyleyen o kadar içine kapanık bir kız. kırmadan nasıl belli edeceğiz kokusundan rahatsız olduğumuzu. TEMİZLİK ZOR DEĞİL Kİ :KK43:
Ten kokusu ise söylemeniz kalbini kırmak tan başka işe yaramaz. Benimde eski çalıştığım yerde böyle bir bayan vardı. Herkes şikayetçi ama kimse kıza bişey söyleyemez di. Üstelik temiz bir kız olduğu belliydi. Hele birde parfüm sakınca o iki koku birleşince dahada dayanılmaz oluyordu

Ay az once aklima birden siz geldiniz....yarin kizla konusacaginiz....birden kahkahayi patlattim.oglum ne oldu anne dedi...
Aklima gelen,yarin kiz bir guzel giyinip,bir mislenip geliyormussssss..hahaha...

hahayy çok yaşayın siz :)))

ne güzel aklınıza gelmişim :)

dediğiniz gibi bugün sabah odaya ilk işim çekip konuşmak olacaktı ama o da ne koku yok , şimdi olmasa da öğlene doğru o koku çıkar yine eminim ve kokuyu hissettiğim an konuşacağım aslında konuşmaktan ziyade ben genel bir uyarı yazısı tarzında bir yazı bırakmayı düşünüyorum ama ne yazacağımı bilemedim

hahayy çok yaşayın siz :)))

ne güzel aklınıza gelmişim :)

dediğiniz gibi bugün sabah odaya ilk işim çekip konuşmak olacaktı ama o da ne koku yok , şimdi olmasa da öğlene doğru o koku çıkar yine eminim ve kokuyu hissettiğim an konuşacağım aslında konuşmaktan ziyade ben genel bir uyarı yazısı tarzında bir yazı bırakmayı düşünüyorum ama ne yazacağımı bilemedim

Koku yok mu ahaha :-)

Koku yok mu ahaha :-)

koku var , bir üst yöneticimle görüştüm ve konuyla ilgileneceğini söyledi. beklemedeyim. sabahtan beri cam açık ve istanbulda güneşli bir hava olmasına rağmen çok soğuk. ayaklarım buz oldu. bugün problem çözülecek inşallah yani umuyorum.

koku var , bir üst yöneticimle görüştüm ve konuyla ilgileneceğini söyledi. beklemedeyim. sabahtan beri cam açık ve istanbulda güneşli bir hava olmasına rağmen çok soğuk. ayaklarım buz oldu. bugün problem çözülecek inşallah yani umuyorum.

Bence yönetici falan karıştırmasaydınız, alın karşınıza güzelce konuşun. Ağlasın sonunda yanlış olduğunu anlayıp kendini düzeltmeye çalışacaktır.

yıkansada hamamada gitse bazı insanların teni kokar malesef..yapçak pek birşey yok..devamlı odaya koku yayan bir oda kokusu var...

Genç kız belkide farkında değildir, ya da rahatsızlığı vardır. Bir arkadaşımın iş yerinde çok kötü kokan bir bayan vardı, deo.lar parfümler hediye edip vermişler, koktuğunun da bilincindeydi, ben doğal halimi seviyorum öyle parfüm falan kullanamam demiş, sonra işten ayrıldı zaten. Aklıma bu geldi nedense :KK59:

Cok zor bir konu.
Ayni dertten bende muzdaribim :( gorumcem kokuyor! Hemde her zaman heryerde eksi eksi ter kokuyor! Allahim gunah yazma Yarabbim giybete giriyor herhalde. Kuzenlerim akrabalarim beni birkac kez uyardi bu konu hakkinda ama gelin gorun ki ben konuyu acmaya inanilmaz cekiniyorum. Cok iyi bir insan, inanilmaz fedakar, aramizda cok iyi. Nasil anlatacagimi bilmiyorum. Esimede soyleyemedim hic. Kaynanam kayinbabam esim asla kokmazlar, ama o cok kokuyor. Annesi neden soylemiyor bilmiyorum! 40 yasinda bekar bir hatun, kocasida yokki soylesin. Parfumleri var, bir yere gidecegimiz zaman yanimda tasidigim parfumu uzatir 'siksana biraz' derim, ben siktim der (ama ben kokusunu almam). Dikkat ettim, yeni kiyafetler giydigi zaman koku yok. Dus alma zamaninada dikkat ettim, 2/3 gunde bir dus aliyor. Aslinda cozum 1) kiyafetlerini daha sik yikalamasi 2) kendi daha sik dus almali 3) deo kullanmali.
Ben ise tam tersi, ofiste yada herhangi bir magazada yanima gelip parfum markalarimi sorarlar. Cokcok titiz ve temizim Allaha sukur.
Bana bir akil verin, esimemi soylesemde o mu konussa? KV'me mi citlatsam? Hic karismasam mi?

Ortaokulda bir kız arkadaş kokuyordu ,saçları da yağ içindeydi ,beraber takıldığımız kızlardan biri tuvalette dalga geçmişti bu kızla ,saçını sıksan bir kilo yağ çıkacak falan diye ..Kız ağlamaya başlamıştı işte annem haftada bir banyo sobasını yakıyor ,sizin ev kaloriferli tabi nerden bileceksiniz falan diye ...Üzülmüştüm ,gerçi bir su kaynatıp yıkanmak çok zor değil ama yaşlar küçük olunca insanda etkisi kalıyor diye düşünüyordum ..
Bir de bazı arkadaşlar hahahahhahaha ,hohoohohho diye dalga geçmişler ne kadar ayıp ,kimsenin ne yaşadığını bilmeden böyle saçma sapan dalga geçmek ..Çoluklu çocuklu insanlarsınız çoğunuz ,yorum yapın yapmayın diyen yok ama dalga geçmek,kınamak...Bir gün dolaylı yollardan kınanılan şeyin başa gelmeyeceği bilinmez ne de olsa ..Biraz intizam,biraz edep ,biraz olgunluk ..
Ayrıca bu kadaaaarrr,günlerce uzatılacak ne mevzu var anlamadım..Belli ki ondan yaşça çok büyüksünüz,bir öğle vakti alıp,güzelce,kırmadan konuşmak çok mu zor?Sözleri kullanmak da beceri ,istediğiniz zaman istediğiniz şeyi insancıl şekilde anlatabilmeniz lazım ...Arkadan bunca konuşmak yerine..

Cok zor bir konu.
Ayni dertten bende muzdaribim :KK43: gorumcem kokuyor! Hemde her zaman heryerde eksi eksi ter kokuyor! Allahim gunah yazma Yarabbim giybete giriyor herhalde. Kuzenlerim akrabalarim beni birkac kez uyardi bu konu hakkinda ama gelin gorun ki ben konuyu acmaya inanilmaz cekiniyorum. Cok iyi bir insan, inanilmaz fedakar, aramizda cok iyi. Nasil anlatacagimi bilmiyorum. Esimede soyleyemedim hic. Kaynanam kayinbabam esim asla kokmazlar, ama o cok kokuyor. Annesi neden soylemiyor bilmiyorum! 40 yasinda bekar bir hatun, kocasida yokki soylesin. Parfumleri var, bir yere gidecegimiz zaman yanimda tasidigim parfumu uzatir 'siksana biraz' derim, ben siktim der (ama ben kokusunu almam). Dikkat ettim, yeni kiyafetler giydigi zaman koku yok. Dus alma zamaninada dikkat ettim, 2/3 gunde bir dus aliyor. Aslinda cozum 1) kiyafetlerini daha sik yikalamasi 2) kendi daha sik dus almali 3) deo kullanmali.
Ben ise tam tersi, ofiste yada herhangi bir magazada yanima gelip parfum markalarimi sorarlar. Cokcok titiz ve temizim Allaha sukur.
Bana bir akil verin, esimemi soylesemde o mu konussa? KV'me mi citlatsam? Hic karismasam mi?

bence söyleyin,bir de kişisel hijyen sadece duş ve parfüm olmamalı..Kıl,tüy,taharet,ağız fırçalama,keselenme ..Bir sürü şey var..Onları düzgün yapıyor mu ?

bence söyleyin,bir de kişisel hijyen sadece duş ve parfüm olmamalı..Kıl,tüy,taharet,ağız fırçalama,keselenme ..Bir sürü şey var..Onları düzgün yapıyor mu ?
Tabikide cok haklisin. Cok killi bir yapisi yok, sigarayi cok icer lakin nefes kokusu degilki, gorumcemin sorunu basbayagi eksi eksi ter kokusu. Taharetinide bir zahmet bilmeyivereyim haha.
Bence soyleyin demenizle olmuyor, nasil soyleyeyim koskoca kadina. Citkirildim bir yapisi yok ama cok icli biri, icine atar uzuntu yapar diyede cekiniyorum. Esime soylesem o buyuk ihtimal 'sen konus ablamla' der. Bir senedir susuyorum ama insanlarin icine girip cikan birisi, onun yerine ben utaniyorum inanin.

Tabikide cok haklisin. Cok killi bir yapisi yok, sigarayi cok icer lakin nefes kokusu degilki, gorumcemin sorunu basbayagi eksi eksi ter kokusu. Taharetinide bir zahmet bilmeyivereyim haha.
Bence soyleyin demenizle olmuyor, nasil soyleyeyim koskoca kadina. Citkirildim bir yapisi yok ama cok icli biri, icine atar uzuntu yapar diyede cekiniyorum. Esime soylesem o buyuk ihtimal 'sen konus ablamla' der. Bir senedir susuyorum ama insanlarin icine girip cikan birisi, onun yerine ben utaniyorum inanin.

kırılır ama yine de kendine dikkat etmesi için bir fırsattır belki ..Kendi ter kokusunu nasıl almıyor bilemiyorum,ama bence ima etmeden işte biri varda, çok kokuyor da ,bilmem ne bana saçma geliyor ..Ben olsam seni çok seviyorum,ve eğer senin zararına olan bir şey varsa çekinmeden söyleyecek kadar samimi buluyorum,biliyorum temiz birisin ,ama rahatsızlığın mı var ben senden bazı zamanlar kötü kokular alıyorum,ve bunu başkaları hissetmeden seni uyarmak istedim ..İstersen bir doktora görünelim falan gibi ...İçine atmaz herhalde bunu da :(

kırılır ama yine de kendine dikkat etmesi için bir fırsattır belki ..Kendi ter kokusunu nasıl almıyor bilemiyorum,ama bence ima etmeden işte biri varda, çok kokuyor da ,bilmem ne bana saçma geliyor ..Ben olsam seni çok seviyorum,ve eğer senin zararına olan bir şey varsa çekinmeden söyleyecek kadar samimi buluyorum,biliyorum temiz birisin ,ama rahatsızlığın mı var ben senden bazı zamanlar kötü kokular alıyorum,ve bunu başkaları hissetmeden seni uyarmak istedim ..İstersen bir doktora görünelim falan gibi ...İçine atmaz herhalde bunu da :KK43:
Haklisin sanirim. Yapici bir sekilde kendim konusmaliyim. Ilk firsati kollayacagim bakalim.

bu konuda çok hassasım burnum çok hassas mesela biri bir parfüm sıktı markasına kadar söylerim ya da içeriğine kokuları çok rahat ayırt edebilirim maalesef direkt söylüyorum ben yapım bu ya da belli ediyorum dayanamıyorum çünkü pis kokuya ağır şekerli parfüm kokularınada dayanamıyorum sizde söyleyin iyilik yaparsınız...

idolümsün yaa :KK70::KK70::KK70:

-------
Benimde eski çalıştığım yerde böyle bir erkek eleman vardı. Ofiscek illallah dedirtmişti bize. Uyarı yapıldı açık açık konuşuldu. Fayda etmedi. Patron bile o gelince cam kapı açtırıyordu oğlum keçe gibisin yanına yaklaşılmıyor diyordu. Neyse sonunda patron bir gün XXXX hadi dışarı çıkıyoruz acil işimiz var dedi aldı bunu gitti hamama bir güzel keseletti geri getirdi.. Yeminlen döndüğünde teninin rengi açılmıştı:KK70::KK70:
Bu kumpasa nasıl düştüm ben diye 2 gün kendini yedi:KK45::KK45:
Değişen bir şey oldu mu olmadı kokmaya devam etti. 2 yıl aynı şirkette çalıştık o elemanla. Bir site vardı isimsiz mail gönderiyordu "çok fena ter kokuyorsun lütfen yıkan" diye. Oradan mail bile göndermiştik kendisine.:rolleyes::rolleyes:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:koptum yaa :KK30:

adamdaki yüzsüzlüğe pişkinliğe bak bir de ben bu kumpasa nasıl düştüm demiş pissss :eek::eek:

Back
X