koku

• Konu Sahibi Konu Sahibi amyes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
babası da bizimle aynı kurumda çalışıyor farklı bir departmanda. öğlen beraber yemek yiyorlar yani bana uzak mesafede bu kokuyu hissediyorsam yanında oturduğunda babası da mutlaka farketmiştir değil mi. Babası da mı bişey söylemiyor merak ediyorum.
Yani farketmistir tabi muhakkak ama hani diyorum ya hormonal bi rahatsizliktir belki...saclari falan kirli mi yani dus almamis bir goruntusu mu var

Odada bir koku mu var ya bana mı öyle geliyor? falan diyin. Duyurun yani. Kıza yazık belki farkında değildir. Toplum tarafından dışlanıyordur bu sebepten ötürü. Farkına varmalı.

Yani farketmistir tabi muhakkak ama hani diyorum ya hormonal bi rahatsizliktir belki...saclari falan kirli mi yani dus almamis bir goruntusu mu var

yani onu şöyle farkettim bir iş için yanına gitmem gerekti ve kokuyor sonuçta özel günlerinde insanın belli zaman aralıklarında pedini bile sürekli yenilemesi gerekiyor. anlatabildim umarım.

Görebileceği bir yere isimsiz bir not bırakın "Seni çok seviyorum o yüzden bunu yazıyorum daha sık banyo yapıp çeşitli deodarantlar denemelisin bende aynı şekildeydim" vs diye.

Odada bir koku mu var ya bana mı öyle geliyor? falan diyin. Duyurun yani. Kıza yazık belki farkında değildir. Toplum tarafından dışlanıyordur bu sebepten ötürü. Farkına varmalı.

inanın geldiği günler hergün bu şekildeyiz sürekli oda çok havasız cam açalım diyorum, diğer arkadaşımda aynı şekilde çok havasız diyor sürekli bunu konuşuyoruz neredeyse ama ısrarla anlamıyor. bu soğuklarda cam açık çalışmaktan hasta olduk o derece.

Görebileceği bir yere isimsiz bir not bırakın "Seni çok seviyorum o yüzden bunu yazıyorum daha sık banyo yapıp çeşitli deodarantlar denemelisin bende aynı şekildeydim" vs diye.

anlamaz mı acaba benim yazdığımı ama anlarsa anlasın değil mi utanması gereken ben değilim :)

ben de aynı şekilde deneyeceğim umarım ağlamaz herşeye ağlıyor çünkü

İnşallah canım benim stajyerimin gözleri dolduğunda nasıl kötü hissettim anlatamam ..
Çok zor bir konuşmaydı benim için .
Ama çok uyarı aldık mecburdum yapmaya .

Evett iste bu . İmaeden sadece siz degilsinizdir. Soyleyemiyorsaniz not yazin kimin yazdigi belli olmayan, her halukarda aglayacak. Ama bundan sonra dislamaz kimse onun yararina yani aslinda. Alintiladigim arkadasa katiliyorum

Bir insan koktuğunun nasıl farkına varmaz anlam veremiyorum.Sizden başka odada bulunanlar yok mu? Diğer yorumları okuyamadım da.

Bence gizli bir not bırakmayın yahu paranoyak olur kim yazdı bunu diye.

Çekip bir kenara yumuşak bir dille konuşmak daha mantıklı. Sanki her zaman kokuyormuş gibi değil de o günlere özgüymüş gibi belki bir şeyler söylenebilir.

Yani Ben yine de bir rahatsizligi olma ihtimali uzerinde duruyorum..eger boyle degilse de cok yapabileceginiz bir sey yok..yani yen...iden temizlik aliskanligi edindiremezsiniz..boyle etkili oda spreyleri var diyorlar..ne kadar etkili bilmiyorum..onlardan alin..ya da kirilmasini incinmesini dusunmeyin gaddar gorunme pahasina cekin konusun..Ben konusamazdim sahsen..benim. de calistigim dershanede boyle hem oasakli hem arsiz bi hoca bayan vardi...ama bu ice kapali falan degil arsizdi baya...Ben parfum sevmiyorum ne gerek var deyip saclari birbirine yapisana kadar geziyordu.... ben pisligi yuzunden degilse de arsizligi yuzunden kavga etmistim onunla :))

ergenler genelde duş almayı sevmez örneğin kardeşim hiççç sevmezdi kokardı kavgayla duşa sokardık sonra sonra alıştı ben duşa giriyorum diye seslenmeye başladı şuan mis missss o dönemler sordum soruşturdum genelde ergen çocuklar duş almayı sevmezmiş

Maalesef yapacaginiz bisey yok. Cunku her gun de yikansa kokan insan yine kokuyor. Cok kilolu bir arkadas vardi yurttayken sonradan bizim odamiza gelmisti kizin ayaklari oyle kokuyordu ki soyledik her gun okuldan gelince dus jeliyle yikiyodu ama yine de kokuyodu. Bir gun yurt yonetiminden memuru alip odamiza getirdik kadin kapiyi acmasiyla ordan kacmasi bir oldu odamizi 3 kadina camasir suyuyla yikatti ve kizi ertesi gun yurttan atti.

Diger bir arkadasimiz da nerdeyse her gun dus almasina temiz pak bir insan olmasina ragmen yine kokuyordu ten kokusu farkli bisey azizim gecmiyor da gecmiyor.

Anca odanizdan ayrilinca rahat edersiniz.

aynı oda içerisinde çalıştığımız bir stajyerimiz var , çok içine kapanık ve en ufak bir söz söylediğinizde ağlayan bir kız. Arkadaşlar o kadar çok kokuyor ki ben artık dayanamıyorum kokuya oda spreyi en fazla 15 dakika bastırabiliyor kokuyu. Hava şartlarından dolayı camı sürekli açık bırakamıyoruz. Sabah geldiğimiz zaman ve öğlen yemeğe çıkarken camı açıp gidiyorum havalansın diye ama yok haftanın 3 günü geliyor ve geldiği günler odada ten kokusu var ve artık kaldıramıyorum kokuyu. bu havada camı açık bırakıyoruz ve buz gibi oluyor her yer. gün içinde günaydın iyi akşamlar bile zor söyleyen o kadar içine kapanık bir kız. kırmadan nasıl belli edeceğiz kokusundan rahatsız olduğumuzu. TEMİZLİK ZOR DEĞİL Kİ :KK43:

kötü bir durum. " aaa bi koku var odada " diye laf atın ortaya. ya da arkadaslarınızla konusun bi kazak yanında da parfüm hediye edin. gerçi hep oda spreyi sıkıyormuşsunuz demekki bu kız kokuyu almıyor.

aynı oda içerisinde çalıştığımız bir stajyerimiz var , çok içine kapanık ve en ufak bir söz söylediğinizde ağlayan bir kız. Arkadaşlar o kadar çok kokuyor ki ben artık dayanamıyorum kokuya oda spreyi en fazla 15 dakika bastırabiliyor kokuyu. Hava şartlarından dolayı camı sürekli açık bırakamıyoruz. Sabah geldiğimiz zaman ve öğlen yemeğe çıkarken camı açıp gidiyorum havalansın diye ama yok haftanın 3 günü geliyor ve geldiği günler odada ten kokusu var ve artık kaldıramıyorum kokuyu. bu havada camı açık bırakıyoruz ve buz gibi oluyor her yer. gün içinde günaydın iyi akşamlar bile zor söyleyen o kadar içine kapanık bir kız. kırmadan nasıl belli edeceğiz kokusundan rahatsız olduğumuzu. TEMİZLİK ZOR DEĞİL Kİ :KK43:
Benim de eski iş yerimde bi abi vardı öyle kokan. İkide bir kolonya tutuyordum adama

bizdede var böyle biri. erkek ve üst statüde. herkes farkında ama kimse bişey diyemiyor. nasıl denir ki böyle bişey?

hani o kişi o odaya girsin çıksın ardından girin bilirsiniz onun oraya uğradığını. öyle bi koku töbest. ama ben pis olmasından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. hormonal bişey bence.

böyle insanların ailelerine çok üzülüyorum. Allah karşılaştırmasın.

Parfüm hediye et trajikomik

Back
X