Ben bu gibi durumlara karşı idarenin bir şeyler yapması gerektiğini düşünüyorum.Daha önceki konuları da göz önünde bulundurursak kimse sizin gibi arada kalmamış olur.Bence idare bölümünde yetkili ve güvenilir birine durumu açın.Genel anlamda herkesin görebileceği ve herkesin üstüne alınacağı bir yazı ile ''şirketin görgü kuralları'' gibi daha yumuşatılmış bir başlıkla bu tarz kuralların belirlenmesini isteyin.Hem bu kızcağıza direkt söylenmemiş olur.Hem siz bu zor durumdan kurtulursunuz.Hem de idareden gelen ve geneli içeren kurallar kimseyi rencide etmez.Herkes yönünden empati yapınca bana en uygun yöntem bu geliyor.Hatta böyle bir yazıyı bütün şirketler yazıp denetimini de yaparak kontrol altına alsalar kimse sizin gibi zor durumda bırakılmamış olur.((Nasıl denetlenir?Ben yönetici olsam belli bir düzen dahilinde çalışanlarıma bir duş jeli,deodorant,tırnak makası,erkeklere tıraş seti,bayanlara french oje seti(tırnak bakımı müşteri için çok önemlidir),sabun,diş fırçası vb. malzemelerin bulunduğu bir set hediye ederim.Maliyet açısından setin içeriğini belli sürelerle değiştiririm.Yazı kısmına gelirsek ''arkadaşlar kişisel bakımınız insan ilişkileri ve müşterilerimiz açısından önem teşkil etmektedir.Siz firmamızın dışarıya açılan penceresisiniz.Kişisel bakımınız için belli bir süre beklenecek.Yeterli olmazsa kişisel olarak uyarılacak.Bu da yeterli olmazsa kişisel bakımını yerine getirmeyenlerin ismi panoda ilan edilecektir ya da maaş kesintisi yapılacaktır''gibi bir şeyler oluştururdum.))Maalesef en büyük toplu yaşam sorunumuzdan biri bu koku olayı.