koku

• Konu Sahibi Konu Sahibi amyes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizim iş yerinde bir bay vardı ofısımız çok büyüktü 80 kişilik ama adam nasıl kokuyordu kendısıde 30 lu yaşlarında.bizler koca adamı uyaramazdık.sefımız bir bayan vardı ona ilettik konuyu.kendisı bizzat konuştu.bu şartlar altında calisamayacaklarını iletti bir günde koku gitti:)

biz de artık konuşacağız kendisiyle. umarım anlar. :(

Of of kotuymus ya,kizada uzuldum sizede:( ama bazi kokular insanin midesini bulandirir o turden bir kokuysa bence direk konusun ve iki aglar zirlar ama en onemlisi belki kendine ceki duzen verir..

sürekli oda kötü kokuyor havasız çok kötü falan dememize rağmen umrunda değil gibi. ya biraz çekingen evde bile duş almaya çekindiğini düşünüyorum artık.

ama canım ne kadar cekingen olursa olsun bi insan duş yapmaz mı? koktugunu hisediyorsa eger ki bu hiç hoş bişey değil başkalarına rahatsızlık veriyor bunun önlemeni alması lazım. hadi onu da geçtim çalışan biri kendine bakım yapması lazım.
en nefret ettiğim şey insan kokusu.

Susuz ortamlarda, çok kısıtlı şartlarda uzun sureli yıkanmamalar elbet mumkun.
Bunun dışında derisinde bir rahatsızlığı olan bazı kişilere su yasak.
Bunları göz ardı ederek yıkanmayan insanın olmadığını düşünüyorum.
..

O söz ettiğiniz koku kişinin tenine ait bir koku olabilir. Yıkanma ve deodorant bir işe yaramaz.

Elbiselere sinen konularda olabilir. Sentetik kıyafetler maalesef böyle.
Bu arada çok önemli bir not; koltuk altına sıkılan, tene değen o çok muhteşem koktuğunu sandığınız deodorantlar bir sure sonra koku dengesini bozup, ter bezi hastalığıyla ortaya çıkan kotu kokulara sebep oluyor. Tedavisi yıllar alıyor.

Dikkat edin eğer beyaz gomleğinizin, atletinizin koltuk altları sararmaya başladıysa bu hastalığın yoluna girdiğinizi gösterir.
..

Burda bi koku var Allah Allah diyip oda spreyini öyle sıkın,söylenip de sıkmanız daha dikkat çekecektir..

ten kokusu ve pislik kokusu ben buna eminim. yani temiz olmak hiç zor değil su ve sabun gerekli sadece. bazı günler belli ki duş alıp geliyor çok çok nadir de olsa ve o gün koku az oluyor. benim merak ettiğim evde anne babası da mı böyle ya da söylemiyorlar mı kızım git yıkan diye.

çok afedersiniz ama regl olduğu dönemlerde bile insan kalkıp lavaboya gitmez mi, kendisini temizleyip değiştirmez mi . haftanın 3 günü burada bir kere kalkıp lavaboya gittiğini görmedim.

Burda bi koku var Allah Allah diyip oda spreyini öyle sıkın,söylenip de sıkmanız daha dikkat çekecektir..

sürekli söylüyorum ve her 20 dakikada 1 sprey sıkıyorum. ve artık şu şekildeyim bıktım bu odadaki kokudan diyorum yok yok yok anlamıyor ya da anlamak istemiyor. ya da ona söylendiğini düşünemeyecek kadar aklı yok .

Söylendiğiniz halde anlamıyosa o zaman abla gibi konuşun, önce ben hergün duş alırım bi arkadaşım var haftada 1 alıyomuş,öyle yapıncada kötü kokuyo evlerine gittiğimde evde bile ağır bi koku var diye konuşun,bi bayan bence en geç 2 günde 1 duş almalı,bayanların teni hassas işte duş almayınca kötü kokar,sen de gençsin böyle şeylere bakımına temizliğine dikkat et gibi anlatmaya çalışın..O bölgenin temizliği özellikle çok önemli ilerde sağlık sorunlarıyla karşılaşmamak için diye anlatabilirsiniz..

Ben temizlikle alakası olduğunu zannetmiyorum.
Bazılarının ten kokusu çok rahatsız ediyor, banyo sonrası bile kokabiliyorlar.
Yani kız parfüm banyosu yapsa bile kokabilir.

sigara da kullanmıyor , odada 4 kişiyiz 2si stajer . yazarsak bizim yazdığımızı anlar diye düşünüyorum ama anlasın artık değil mi kendisini düzeltmesi gerekiyor. o kokuyu solumak zorunda değiliz sonuçta
Kesinlikle katılıyorum, aslında muhim olan kimin söyleyeceği değil kendisini düzeltmesi. Sonradan size teşekkür bile edecektir. Yazık genç kız sonuçta

benim kuzenim hergun dus alir bi giydigini bidaha giymez..ama o da kokuyo :( bence bu rahatsizlik .o nu bilmeseydim farkli bi yorum yapardim..bile bile pis olanlari kastetmiyorum..okulun kapanmasinada cok var.Allah yardim etsin ..

Canım terlemek ayrı kokmak ayrı bişey. Bende çok terlerim hele yazın ama sık sık duş alıyorum rolon parfüm kullanıyorum, kiyafetlerimi sık sık yakarım o yuzden koku olmaz bende olsada (yazın en sıcak aylarında) oda insanı rahatsız edecek boyutta olmaz.Ama bir kaç kişi tanıyorum onların nasıl koktuğunu anlatamam sana :( ama soyleyemiyo insan.zor bi durum

yani bilemiyorum ki yıkanmıyor sanırım. yani şöyle bir durum var kusura bakmayın midenizi bulandırmak istemem ama . hani kadınların özel dönemi biter ve duş alması gerekir temizlik hijyen sonuçta , onu dahi sanırım geciktiriyor ki farklı kokular oluyor. ve burası kurumsal büyük bir şirket. hiç hoş değil böyle bir durum :KK43:
Kurumsal bir yer oldugu icin,direk soyle toplardim arkadaslari, arkadaslar burasi kurumsal bir yer sikayet geldi ustlerimden odamiz cok kotu kokuyormussss...lutfen gelmeden her aksam dus alin.kirli yemek kokan giysileri giyinmeyin....saclar asla yagli olmayacakmis,deodorant kullanin.ama her aksam dusssssssz.derdim.hem direk ustune alinmazdiii....aaa bide bana demiyor ki diye dusunursee...haha

Of çok zor bir durum. Bayanların 37 derece olan vajinası bakteri üretmek için çok ideal bir ortam bu yüzden iç çamaşırı günlük değiştirilmeli. Regl dönemlerinde sürekli duş alınmalı. Çevremde bende hissediyorum bazı insanlar regl dönemlerinde çok kokuyorlar. Anlamıyorum hiç mi hissetmiyor kendileri ?
Ben sizin yerinizde olsam direkt olarak konuşmazdım , çünkü onu çok yaralar. Farklı yorumlar gelmiş onları uygulayın , bir şeyler imaa edin .

sürekli söylüyorum ve her 20 dakikada 1 sprey sıkıyorum. ve artık şu şekildeyim bıktım bu odadaki kokudan diyorum yok yok yok anlamıyor ya da anlamak istemiyor. ya da ona söylendiğini düşünemeyecek kadar aklı yok .
Ahahaaaaa,spreyi al git ona sıkkk ...anlaaaaaaa,anla artikkkk de....

bahsettiğiniz kişi ergen yaşlarındaysa onların hormon değişimlerinden dolayı temizliklerine dikkat etselerde tenlerinde ağır bir koku oluyor.birkaç yıl önce benim oğlum da (oğlan kız farketmez) yıkanıp gelsede teninde ağır bir koku olurdu. ergenliği geçince kokuda kayboldu yok artık. kızın beslenmesi ilede ilgili olabilir. soğan sarımsak çemen sucuk pastırma gibi yiyecekler tuketiyorsa ondan kaynaklanabilir. ama yapabilecegin tek şey ya yüzüne uslubunca söylemek yada ortaya konuşup anla kızım diye beklemek....

Kurumsal bir yer oldugu icin,direk soyle toplardim arkadaslari, arkadaslar burasi kurumsal bir yer sikayet geldi ustlerimden odamiz cok kotu kokuyormussss...lutfen gelmeden her aksam dus alin.kirli yemek kokan giysileri giyinmeyin....saclar asla yagli olmayacakmis,deodorant kullanin.ama her aksam dusssssssz.derdim.hem direk ustune alinmazdiii....aaa bide bana demiyor ki diye dusunursee...haha

aynen canım alınmıyor üstüne ya da yapamıyor anlamıyorum. bir abla gibi çekip konuşacağım artık 2 stajeri de . dikkat etmeniz gerek diyeceğim

Of çok zor bir durum. Bayanların 37 derece olan vajinası bakteri üretmek için çok ideal bir ortam bu yüzden iç çamaşırı günlük değiştirilmeli. Regl dönemlerinde sürekli duş alınmalı. Çevremde bende hissediyorum bazı insanlar regl dönemlerinde çok kokuyorlar. Anlamıyorum hiç mi hissetmiyor kendileri ?
Ben sizin yerinizde olsam direkt olarak konuşmazdım , çünkü onu çok yaralar. Farklı yorumlar gelmiş onları uygulayın , bir şeyler imaa edin .

ima ile anlamıyor yani staja başlayalı onlar 4 ay oldu neredeyse ve geldikleri günler sürekli sprey sıkıp odamız havasız kötü kokuyor yine diyorum. nasılsın iyi misin deseniz gözleri dolan bir kız o kadar içine kapanık ve yıkanmak aklına gelmiyor diye düşünüyorum ve söylediğinizde haklısınız yani regl dönemi mutlaka ki staj gününe denk geldiği zaman oluyor ama ona bile dikkat ediyorum geldiği zaman oturduğu yerden hiç kalkmıyor lavaboya dahi gitmiyor.

aynısını biz de yapıyoruz sürekli bu odada bir koku var çok havasız diyorum ben de ama anlamıyor ısrarla anlamıyor . kalbini kırmak istemiyorum ama genç kız neticede bazı şeyleri bilmesi gerekiyor. temizlik hijyen çok önemli.

Sanırım benim bir avantajım patronun odasının ayrı olması ve odada tek olması yani konunun kendinden kaynaklandığını bariz bir şekilde anlamasına yardımcı oldu bu durum galiba.

Back
X