• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokuşmuş beyinler

Yenibirhayataaa

Büyümek, tam anlamıyla bu.
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
1.132
563
123
Merhaba

Önceki konularimda bahsetmistim, nisanlimdan ayrıldım 4 ay oldu. O ayrılmak istemişti. Bu ayrı konu.

Üzerimde hala bu ayrılıktan kalma acılar var bir de boş beleş insanların hiçbir kalıba sigdiramadigim düşünceleri sinirimi bozuyor.

Geçenlerde arkadaşım geldi bana. Ordan burdan konuşurken birinden bahsediyordu kız nisanlisindan ayrılmış da çok güzel popüler kızmış da şimdi kendi değeri azalmış insanlar arkasından konuşuyormuş. Eskisi gibi insanlar ilgi göstermiyormus vs. Neyse insanların bu denli sığ ve acımasız yaklaşımları sinirimi bozmuştu durmadım üzerinde unutmuştum.

Bugün annemle konuşuyoruz. Annanemin arkadaşı bir teyze benim için demiş ki sizin X çok güzel kızdı benim toruna alırdık hemen verdiniz kocaya. (Nişanı kastediyor) Annemde ayrıldığımızi söylemiş. Neyse Allah bahtini açık etsin falan demiş ama torundan falan bahsetmiyor hiç. Sanki nisandan dönünce sabıkalı olunuyor.

Benim cevrem mi böyle yoksa insanlar sahiden bu düşüncede mi genel olarak?

O boş konuşan “insanlar” herkesin hayatında var malesef. Uzak tut böyle kişileri

ilk önce :kusmuk: öğ yani .
Millet nişan deyince ne anlıyor bilemedim .
Eski değerlerde kalmadı işin aslı .
Aileler biliyor artık ilişkiyi , elalemin ağzı büzülüyor , parmağa bir metalik takılıyor = Nişan oluyor .

:duduk: Bir de şöyle bak bu olaya böyle bakan bir zihniyet sana onunu bunu da ayarlasa ileride sorun yaşardın .
Şuan bu insanlara kızıyoruz ama çizgisini belli etmeleri güzel .

ilk önce :kusmuk: öğ yani .
Millet nişan deyince ne anlıyor bilemedim .
Eski değerlerde kalmadı işin aslı .
Aileler biliyor artık işin özünü , milletin ağzı büzülüyor , parmağa bir metalik takılıyor = Nişan oluyor .

:duduk: Bir de şöyle bak bu olaya böyle bakan bir zihniyet sana onunu bunu da ayarlasa ileride sorun yaşardın .
Şuan bu insanlara kızıyoruz ama çizgisini belli etmeleri güzel .
Ya insan ister istemez ilerde sorun yaşar mıyım diye düşünüyor. Hayatımda olacak kişi ailesi vs bu durumu sorun eder mi. Düşünceler geliyor. Işte bu tip insanlar yüzünden.

Ya insan ister istemez ilerde sorun yaşar mıyım diye düşünüyor. Hayatımda olacak kişi ailesi vs bu durumu sorun eder mi. Düşünceler geliyor. Işte bu tip insanlar yüzünden.

Yaşlı teyzelerin lafıyla peynir gemisi yürümez .
İleride biriyle bir şey yaşayacaksan anlatırsın yada anlatmazsın ona o zaman karar verirsin .
Anlatırsan eğer ilk başta kapılmadan söylersin adama
Hani boşanmış ve çocuğu olan hanımları görüyoruz onlar bir müddet kötü niyet kurbanı olmamak için saklıyorlar ama seni böyle bir durumun yok . ( yani ben gördüm öyle her görüştüğüne hemen ben boşandım x de çocuğum var demeyeni )
Adam kabul ederse bir şeyler yaşarsınız . İleride sorun olursa söylersin yüzüne ilk başta söyledim sana nişan attığımı sorun değil dedin şimdi sorun yapıyorsun bu kadar lafının adamısın dersin :ukala: ben abarttım tabi

Ama bence takılacak bir şey yok belki 5 sn sonra öleceğiz .
Haydi anı yaşa :rapci:

Ben ms hastasıyım. Hastalığı bilenler vardır belki.
Annemin bir arkadaşı bir keresinde demişti ki ''Kızın hasta olmasaydı oğluma alırdım.''
O yüzden bu tarz konularda daha başka bir şeye şaşırmıyorum.

Ben ms hastasıyım. Hastalığı bilenler vardır belki.
Annemin bir arkadaşı bir keresinde demişti ki ''Kızın hasta olmasaydı oğluma alırdım.''
O yüzden bu tarz konularda daha başka bir şeye şaşırmıyorum.
Gecmis olsun, takmayin sizde. Kimin başına ne geleceği belli mi bu hayatta.

Maalesef toplum olarak genel sorunumuz bu galiba. Birinin başına bişey gelse de yargilasak kinasak hastalığı.

Bunu bende duyuyorum hatta bi arkadaşım demişti nisanlisini ayrılınca daha kötü en azından evliyken nikahın vardı:/ kız o zaman evliyken ayrilmak daha kötü degilmi neticede sen ikisinden birine şu sebepten kötü diyeceksen evliyken daha "kotu"olmalı dedim hani karı koca hayatı yaşıyosun
Kız demezmi yok nisanliykende nikah yokken yapacağını yapıp ama ispatlayamadin zaman insanlar güvenemiyor dedi. Boş boğazlı değil resmen b*kadar bogazlik

O eskidenmis. Bunu söyleyen de yaşlı bir teyze neticede. Evlilik yapıp cocuk sahibi olup daha once hic evlenmemis insanla evlenen de var. Yani su hayatta olmaz olmaz diye bisey yok bana kalirsa.

Bunu bende duyuyorum hatta bi arkadaşım demişti nisanlisini ayrılınca daha kötü en azından evliyken nikahın vardı:/ kız o zaman evliyken ayrilmak daha kötü degilmi neticede sen ikisinden birine şu sebepten kötü diyeceksen evliyken daha "kotu"olmalı dedim hani karı koca hayatı yaşıyosun
Kız demezmi yok nisanliykende nikah yokken yapacağını yapıp ama ispatlayamadin zaman insanlar güvenemiyor dedi. Boş boğazlı değil resmen b*kadar bogazlik
E yuh artık :sinirli:

O eskidenmis. Bunu söyleyen de yaşlı bir teyze neticede. Evlilik yapıp cocuk sahibi olup daha once hic evlenmemis insanla evlenen de var. Yani su hayatta olmaz olmaz diye bisey yok bana kalirsa.
Önce bahseden arkadaşım benle yaşıt. Yani çevreden duyduklarını söyledi. Tabi daha çok eskilerde var bu düşünce.

Back
X