Merhaba arkadaşlar, kısa sürede çok fazla kilo verdiğim için vücudumda sarkmalar ve çatlaklar oluştu. Özellikle kollarımdaki sarkmalar beni çok rahatsız ediyordu ve ameliyat olmaya karar verdim. Doktorum (şimdilik ismini vermek istemiyorum ancak kendisi profesördür), bana kollarımdaki deri fazlasını alacağını, yağ almayacağını, artık sarkma ve sallanma olmayacağını söyledi. Göğüslerimde de sarkma vardı ama benim esas takıntılı olduğum kollarım. Neyse ameliyat olalı tam 6 gün oluyor bugün. Sarkan göğüslerim gayet başarılı bir şekilde toparlandı, fark açık ve net bir şekilde ortada. Ancak kollarım eskisinden de berbat görünüyor, hala sallanıyor, hala deri fazlası aynen duruyor? Bunu görünce resmen hayal kırıklığına uğradım. Doktorum bana ''bu kadar erken konuşmamalısın, bu şişlikler inecek'' diyor ama ben çok endişeleniyorum, eski halinden hiçbir farkı yokmuş gibi? Kol germe ameliyatı olan var mı aranızda? Neler yaşadıklarını merak ediyorum çok fazla yorum bulamadım bu ameliyatla ilgili.
Bu arada Göğüs dikleştirme ameliyatımdan memnunum dedim. Bununla ilgili detayları da ayrıca yazacağım.
Bu arada Göğüs dikleştirme ameliyatımdan memnunum dedim. Bununla ilgili detayları da ayrıca yazacağım.
Son düzenleme: