Kol germe estetigi

HasoGulo

13.10.2013 Evleniyoruzzzz
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
432
4
26
İsviçre
Kizlarrr ben iki üc ay sonra ameliyat oluyorum kollarim cok sarkik. Asiri bir kilo vermeden sonra olusan sarkikliklar beni cok fecih rahatsiz ediyor.
Ancak iz kalma konusunda süphelerim var. Aranizda kol germe operasiyonu yapan varmi bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

Tesekkürlerrrrr simdiden

yok malesef daha olamadim büyük ihtimal nisan ayinda oluyorum.

Iz kalicakmis diyorlar bu konu beni cok endiselendiriyo.

Sende mi yaptirmak istiyorsun canim?

PEki arastirdin mibu konuyu? Kimlere danistin?

Benim sormadigim doktor kalmadi. Bazilari krem le gider veya lazerle gider diyor.

make me heal diye bir site var ordan fotolara bak arm lift kısmında kollar var izler çok kötü tabi iz olmasa ben de düşünebilirdim cok fazla yoksa kol altında saklıyorlarmış izi ..

Benim sormadigim doktor kalmadi. Bazilari krem le gider veya lazerle gider diyor.

Merhaba ben de aslında düşünüyorum bu ameliyatı ama içimde hep bir korku var.İzler nasıl olur diye.Lütfen hangi doktorlara sordunuz yazarmısınız? ya da özelden msj da atarak isimlerini verebilirmisiniz? Benim doktorum koltukaltına gizleyip yapacağını söylemişti.Değişik fikirleri ve yöntemleri olan doktorlar varmı diye de merak ettim açıkcası.Şuanda kilo verme safasındayım.Zaten karın germe ve meme küçültme oldum geçen sene.İz konusunda doktoruma son derece güveniyorum ama dediğim gibi farklı yöntem ya da değişik fikirler varmı bunu merak ettim.Bu arada sanırım seneye Eylül bu ameliyatı yaptıracağım.

Krem falan hayal lütfen inanmayın.2 yakın arkadaş topikten lazer lipo yaptırdılar kollarına. Onlar da fazla bir etki görmediklerini söylediler.:50: Ama germe ve lazer sanırım başarılı olur kanaatindeyim.Yani kesilip, deri ve yağ fazlalığı alınmadan hiç bir yöntem başarılı olmaz bence.

Son düzenleme:
Canim sana mail attim :) burda msj hakki dedigin gibi her 10 dk da bir oluyor.

Ayy canim cok sagol ya yardimlarin icin bilgilerin icin.

Allah askina banada biri bu konuda yardimci olabilir mi..:(

Canim sana mail attim :) burda msj hakki dedigin gibi her 10 dk da bir oluyor.

Ayy canim cok sagol ya yardimlarin icin bilgilerin icin.

Canim sen ameliyat oldun mu ? Olmadiysan nezaman ve kimde olacaksin..?
Bana biraz bilgi verebilirmisin..?
Msneni verebilirsen, eklerim.. Ben özelden henüz mesaj atamiyorum, 100 mesaj kurali gibi birsey varmis galiba burda..

Son düzenleme:
Allah askina banada biri bu konuda yardimci olabilir mi..:(

Canim sen ameliyat oldun mu ? Olmadiysan nezaman ve kimde olacaksin..?
Bana biraz bilgi verebilirmisin..?
Msneni verebilirsen, eklerim.. Ben özelden henüz mesaj atamiyorum, 100 mesaj kurali gibi birsey varmis galiba burda..

Merhaba unutursun, arkadaşımız daha ameliyatını olmadı nisan ayında olacak detay yazar kendi yeni yaşadığı ülkeye döndü:34:

Thermage diye bi sıkılaştırma sistemi varmış kızlar .Duydunuzmu yada yaptıran varmı.vücüttaki sarkıklara uygulanıyormuş .bende kollarından müzdaribim.

Back
X