• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kola ile imtihanım

luck25

hamurişidelisi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
633
414
18
Kola içmek istiyorum
Çıldırıyorum
Kaç aydır verdiğim savaşı bırakmak üzereyim
Sanki çölde susuz kalmışım gibi bir his
Geçen dayanamadım bir bardak salladım ama vicdan azabından kaç saat üzüldüm pişman oldum içinde fare pisliği var nasıl içtin onu bebeğine de içirdin diye

Bidaha canım istemez sanıyordum ki şişeyi karşımda buldum şimdi bakışıyoruz.ne olur bana iğrenç birşeyler söyleyin.

Alkolikleri çok mu kınadım.. nasıl çıkarırım aklımdan ben bu pis siyah şeyi

Kola içmek istiyorum
Çıldırıyorum
Kaç aydır verdiğim savaşı bırakmak üzereyim
Sanki çölde susuz kalmışım gibi bir his
Geçen dayanamadım bir bardak salladım ama vicdan azabından kaç saat üzüldüm pişman oldum içinde fare pisliği var nasıl içtin onu bebeğine de içirdin diye

Bidaha canım istemez sanıyordum ki şişeyi karşımda buldum şimdi bakışıyoruz.ne olur bana iğrenç birşeyler söyleyin.

Alkolikleri çok mu kınadım.. nasıl çıkarırım aklımdan ben bu pis siyah şeyi

hanımefendi, kolanın içinde fare pisliği filan yok bu bayaa uydurmasyon bir şey. evet zararlı, fazla şekerli,asitli,kafein dolu bi içecek bebeğe de yararlı değil ancak bu kadar abartılacak bir durum göremedim

Fare pisliği değil ama fare kanı ,özü olabilir.

Kamyoncu bir adamın ağzından duydum, ayçiçeği yağı için fabrikaya ayçiçeği çekiyormuş. Kepçenin içinde küçük hayvanlar, fare, köstebekler de kalıyormuş. Sonra da makinede ya allah diyip kepçede ne var ne yoksa presliyorlarmış.

Kolada da tarladan gelen bir şeylr varsa valla aynı şekil olabilir.

İçindeki şekerin, katkı maddelerinin, kafeinin bebeğinize ne kadar zarar vereceğini düşünün.
Normalde kola sevmem ama ben de bazen asitli içecek krizine giriyorum, yasak olmasa bu kadar canım çekmez. Soda içiyorum nefsimi köreltmek için. Bir deneyin, belki işe yarar.

Ben fare pisliği değilde bi böcek kanı var diye biliyorum her yerde dolanıyo hatta resimleri:110:odamı yalan ya bende içmemeye çalışıyorum acaba boşuna mı kendimizi yırtıyoruz içmemek için:KK53:

Bence Ankara,izmir,bursa,mersin illerinden birinde yaşıyorsanız coca cola fabrikkasını ziyaret edin derim. Nitekim coca-cola kendi fabrikalarına ziyaretçi olarak tüketicileirni kabul edip ürünlerinin nasıl yapıldığını gösterme fırsatı bile sunuyorlar. Tabii ki Sütün faydası ile Kola'nın olmayan faydası arasında bir bağ kurulamayacağından, çocukların içmesini önlemek yada çok içmesini önlemek adına böyle bir şey uyduruldu.Ama gerçek olduğunu düşünen yetişkin bireyler olabiliceğini hiç düşünmemiştim.

Kolanın içindeki şeker bile yeter içmememe. Bir bardağında bilmem kaç küp şeker varmış, tam hatırlayamadım.
Fare pisliği olduğuna ben de inanmıyorum, ama insanlari bağımlı yapmak için bişey koydukları kesin.

Back
X