• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kola ile imtihanım

Kolanın içinde fare kanı pisliği vs ne ararsanız olabileceğine dair videolar var youtube da.pisliğini brlki evet bilemeyiz ama meyan kökü denilen bitkinin köklerinde yaşıyolarmış ve tabiki ayıklanmadan olduğu gibi presleniyormuş bu ağaç kökleri.

Ee bunu biliyorsunda niye soruyorsunya derseni,sanırım inanmıyorum :oops::oops:

Ben de kolayı çok içen biriydim ama Allah'a çok şükür ortalama 3- 4 yılı aşkın bir süredir ağzıma bir yudum dahi almadım. İnsan kararlı olduğu zaman ilk başlarda zorlansa da sonraları aramıyor bile o tadı..

Fare pisliği değil ama fare kanı ,özü olabilir.

Kamyoncu bir adamın ağzından duydum, ayçiçeği yağı için fabrikaya ayçiçeği çekiyormuş. Kepçenin içinde küçük hayvanlar, fare, köstebekler de kalıyormuş. Sonra da makinede ya allah diyip kepçede ne var ne yoksa presliyorlarmış.

Kolada da tarladan gelen bir şeylr varsa valla aynı şekil olabilir.
Meyankökü nedeniyle fareler de preslenirken arada kaynıyor olabilir. Ayrıca kolanın yani Coca Cola olan kolanın formülü bu dünyadaki en gizli şeylerden biridir.

İçindeki şekerin, katkı maddelerinin, kafeinin bebeğinize ne kadar zarar vereceğini düşünün.
Normalde kola sevmem ama ben de bazen asitli içecek krizine giriyorum, yasak olmasa bu kadar canım çekmez. Soda içiyorum nefsimi köreltmek için. Bir deneyin, belki işe yarar.
Aynen işte yasakya çok istiyor canım.
Hamilelikten önce öyle aramazdım yani 1 bardağı bitiremezdım

Meyankökü nedeniyle fareler de preslenirken arada kaynıyor olabilir. Ayrıca kolanın yani Coca Cola olan kolanın formülü bu dünyadaki en gizli şeylerden biridir.
Bu gizemden dolayı mı bukadar cazip ki bu meret :KK53:

Bu gizemden dolayı mı bukadar cazip ki bu meret :KK53:
Olabilir :) Rakiplerinin tadı onunkiyle alakalı bile değildir. Bence Pepsi ile Cola arasında çok fark var. Zaten bildiğim kadarıyla orijinal kola olarak da Coca Cola kabul edilir. Yaz aylarında aranan bir içecek ama kışın ben pek aramıyorum, belki yanına yakışacak bir yemek varsa o zaman anca.

Ayni dertdeyiz ama hamile degilim. Sadece artik icmek istemiyorum. Asitli oldugu icin icmemede en cok esim karsiydi zaten 1.5 aydir icmiyorum. Bugun bi canim cekti sorma :( ama icmicem soz verdim kocacigimaaa :)

Bizzat kolasından fare çıkmış bir aileyiz arkadaşlar. Ben çocukken olmuş ama annemle babam hala anlatırlar içinde küçük fare vardı diye. Bizimkiler bi de cehaletten gitmişler bakkala, bakkal yenisini vermiş.

Bu arada benim de canım çok istiyorrr

Alkol. Varrr ve bir böcük(adi aklimda yok zaten kimligini aciklamak dogru degil teshir etmeyelim )oldugu soyleniyor ama kolanin foemulu sir gibi saklanir maden suyu icin meyveli olmazmi?

Ben yaklasik 12 13 yildir kola fanta ve turevi icecekleri tuketmiyorum. Radikal bir kararla birgun artik bunları icmicem dedim. Bagimlilik yapabilir tabi babaannem de icmeden duramaz. Siz anladigim kadariyla cok iciyordunuz simdi de zor geliyor bırakmak. Ben sukrediyorum icmedigim icin. Hamilesiniz ya asermek gibi bir durum sizinki galiba..

Back
X