Eveeeeet, gelelim gözlemlediklerime. Geçen gün bir başlığa yazmıştım ama başka kolajen konusuymuş sanırım.
Şikayetlerim tırnaklarımın aşırı kırılmasıydı, ki hiiiiç alışkın olduğum bir durum değildi bu, asla kırılmamıştır, hep ojelidir, uzundur.
Birkaç aydır saçımı yıkarken bile kırılmaya başlamışlardı. Saç yıkıyorum, hop gitti bir tırnak, bulaşık makinesinin kapağını açıyorum, gitti diğeri. Yere düşen anahtarımı alırken bir başkası. Gerçekten aşırı mutsuzdum. Bitti. Supra marka kullanıyorum ben, buna çare oldu.
Bir başka sıkıntım ayağımda bağlar kopmuştu ve düzelmiyordu, uzun hikaye bu. Kısacası iyileşme sürecimi kısalttığına inanıyorum. Psikolojik olabilir, yani ben öyle olsun istiyorum diye böyle düşünmüş olabilirim, ama tırnak olayı garanti. Yine oje reklamlarına çıkabilecek güzellikte tırnaklarım var.
Son olarak, kesin değil önümüzdeki zamanlarda daha çok dikkat edeceğim, saçım bir tık daha hızlı uzuyor gibi.
Ucuz olan Supra'yı alıyorum, nisan gibi tek kullanımlık paketlenmişlere geçebilirim. Onda başka vitaminler de varmış. 300 tlye yakındı sanırım fiyatı, değer mi göreceğiz.